Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačka komora

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačka komora
DakiNS
 Čitao sam malo ovu temu ali od početka i mogu vam reći da je Lala Vanga toliko lepo (na žalost) predvideo budućnost pre dve godine koja nam sa sada dešava da je to neverovatno.Lovac 3
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 Danas se u Futogu u Lovačkom Domu u 12.00 održava stručni skup lovnih radnika koji imaju licence izdate od Lovačke Komore.teme su:
1.uloga i značaj prihrane divljači
2.službeno oržje lovočuvara i stručne službe za gazdovanjem lovištem
3.organizacija grupnog lova sa posebnim osvrtom na bezbednost
4.promet mesa divljači-zakonska regulativa

lepo,a i korisno za struku za organizaciju od komore Aplauz
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

DakiNS
 Ne bi bilo loše i jedna tačka dnevnog reda pod nazivom : Analiza rada upravnika u LUGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala

Indjijanac kaže:
Danas se u Futogu u Lovačkom Domu u 12.00 održava stručni skup lovnih radnika koji imaju licence izdate od Lovačke Komore.teme su:
1.uloga i značaj prihrane divljači
2.službeno oržje lovočuvara i stručne službe za gazdovanjem lovištem
3.organizacija grupnog lova sa posebnim osvrtom na bezbednost
4.promet mesa divljači-zakonska regulativa

lepo,a i korisno za struku za organizaciju od komore Aplauz

A još korisnije za restoran LU iz Futoga, u čijoj sali će se održati ovaj skup. Predsednik LU iz Futoga je ujedno i sekretar LSV. Da li te dve činjenice imaju neke veze? Ma jok, samo mi se čini! Skupovi Lovačke komore, sednica UO LSV, skupština LSV, stručna predavanja... Malo-malo, pa se u zadnjih godinu dana neki skup, sednica, ili tako nešto, održava baš u Futogu, ovo je sada barem peti put, koliko ja znam, baš ih je, slučajno, krenulo nešto, od kad je deda Deja sekretar LSV! Valjda nema drugih mesta? Jesu futožani gostoprimljivi, ali i drugi su, ništa manje. Gde su se održavali skupovi, dok aktuelni sekretar LSV nije došao na to mesto? Pod kojim uslovima se koristi sala tog restorana u Futogu? Ko snosi troškove zakupa, ko plaća jelo i piće (ako su predvidjeni, pretpostavljam da jesu, jer je skup zakazan za 12 h, taman pred termin ručka?).
Ako sam dobro informisan, na ovom današnem skupu se očekuje učešće oko 120 ljudi, bez gostiju. Biće dobar dnevni pazar za restoran LU!
Daj bre, prikočite malo!

Šteta što je ovaj skup zakazan u sred radnog vremena, rado bih otišao da čujem i vidim šta imaju da kažu, recimo, legende struke iz 'Vojvodjanskog lovca' doo (Zeremski, Kunovac Miloš...). Korisno bi bilo čuti, kako postižu da njih nekoliko budu upravnici u popriličnom broju lovišta (pomenut je na forumu broj od preko 40!) - to bi bilo dragoceno iskustvo, da opišu svoj megauspeh na ovom stručnom polju, pomnožen sa cifrom od 200 000 dinara po lovištu!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 A ja čujem da će onaj licencirani lovočuvar koji snima jahanje vepra, ili organizuje pojedinačni lov na patke i guske (u Plandištu je to krupna divljač) imati istaknuto mesto (odmah do Jeremije) ali će biti prepoznat samo po pertlama!

[movie=youtube]vEDYrbtNVrY[/movie]

http://www.youtube.com/watch?v=wVzmLT...VzmLTr4gB4

http://www.youtube.com/watch?v=KifRnt...ifRntCeo04

A ovako se normalan čovek snima dok vozi auto kroz austriju (a malo i sam sebi namiguje) :
[movie=youtube]cofgJCUwdIA[/movie]

PS
Možete ga prepoznati i po namigivanju, ali i po tome što nema pločicu "Srbijalov" koju je žarko želeo!Dragoljupe
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Evodija
 Lalo

Lala

Sremac75 kaže:
A ovako se normalan čovek snima dok vozi auto kroz austriju (a malo i sam sebi namiguje) :
[movie=youtube]cofgJCUwdIA[/movie]

PS
Možete ga prepoznati i po namigivanju, ali i po tome što nema pločicu "Srbijalov" koju je žarko želeo!Dragoljupe

KRALJ!!! HaHaHa

Za ovaj snimak mora da dobije Medalja !!

Pločicu može, ali bez natpisa! Grin

Sremac75

Milan Grba, licencirani lovočuvar, na Loristu dana 23.07.2012. godine kaže:
A tek u Futogu 03.07.2012. kada sam ja dobio licencu...sve je odisalo svečanošću....mnogima se posebno dojmila prelijepa svečana bijela majica kratkih rukava sa reklamnim natpisom "FARMA SVINJA BEUKOVIĆ" koju je nosio prof. Miloš Beuković.

Bojim se da prof. Milošu Beukoviću neće biti baš drago kada pročita ovaj upis istaknutog Krčedinskog lovočuvara.
Siguran sam da ga do sada nije video pošto uz kaficu čita samo ozbiljne forume kao što je ovaj naš!

Ups....možda nisam trebao da ga citiram...da nema čovek problema????Dragoljupe
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Evodija
 Kasno si saznao. Uz poziv je išao i žiro račun, da se uplati komori na žiroračun broj .......... (za čalabrc). Bez uplatnice se nemože ući. Sad im na ulazu ne daju dnevnice, već naplaćuju ulaz. Zato se ide u Futog. Dali će domaćin staviti svoja Medalja. Hoće li mali sa farme doći u "špilhoznama" "kineskim papučama" i lepoj beloj majici sa reklamom "FARMA SVINJAAA BEUKOVIIIIĆ". Neće, hladno je, a i nema nikog iz Ministarstva. Tu on živi u komšiluku pa će prići na večeru.Gladan
Daki za upis (701)Bravo 2

Evodija
 Sremac, reče mi moj lovočuvar neko veče " Žao mi je samo što nismo na istoj strani" Ja sam mu odgovorio "Pa pređi" Mislim da će polako preći na PRAVU STRANU. Mićane, počeo si dobro da zapažaš,zam da nećeš ovo čitati par dana, ali nikad nije kasno.Bravo
Poziv za Futog nisu dobila ona LU koja nisu svom upravniku (VL) uplatila više od frtalj obaveza.Chut . Da, da ima i takvih.Dragoljupe

Lala

Evodija kaže:
Hoće li mali sa farme doći u "špilhoznama" "kineskim papučama" i lepoj beloj majici sa reklamom "FARMA SVINJAAA BEUKOVIIIIĆ". Neće, hladno je, a i nema nikog iz Ministarstva.

Pa jeste, onomad je bio državni sekretar na skupu Komore, pa da se iskoristi prilika za reklamu! To što su svi drugi došli po licencu svečano obučeni, nema veze!
Dobronameran savet za farmu i vlasnika: promenite onog koji vam smišlja reklamne slogane - onaj natpis na 'prelijepoj svečanoj bijeloj majici' (M.Grba) neko zlonameran može da protumači dvosmisleno, ozbiljno mislim!
Dakle, uvek bi valjalo pisati: 'Beuković' farma svinja, a nipošto farma svinja 'Beuković'!!! Jasno je zašto!

Lala

Evodija kaže:
Sremac, reče mi moj lovočuvar neko veče " Žao mi je samo što nismo na istoj strani" Ja sam mu odgovorio "Pa pređi" Mislim da će polako preći na PRAVU STRANU. Mićane, počeo si dobro da zapažaš,...

Pa ne mora baš da se trudi, i da žuri sa prelaskom. Mada, razveselio me je i oraspoložio sa onim snimkom iz Austrije - radni naziv 'Mama, vidi me kako vozim!', pa mu možda u budućnosti bude skinut ban, ako postavi još neki sličan snimak na You Tube!
Ovde je banovan zbog svoje nepromišljenosti i bezobrazluka, a zbog aluzija na Loristu vezanih za Srbijalov, koji je nazvao 'žutim forumom' (u kontekstu žute štampe), ban mu je zakucan.
Aluzije na mene ne pominjem, to me ne tangira, naročito ako ih ovakav stručnjak izriče, ali ne dam na Srbijalov.

slavaplana
 neka VOZI MISKO i dalje!!!!

Sretan mu put!!!

Boze ti meni pomozi ko sve ima licencu!!!

kakvi lovni radnici takva i lovista !!!!

Kada bi se streljali strucnjaci iz oblasti lovstva polovina bi glave izgubili dzabe!!!

Sremac75

Sremac75 kaže:

Milan Grba, licencirani lovočuvar, na Loristu dana 23.07.2012. godine kaže:
A tek u Futogu 03.07.2012. kada sam ja dobio licencu...sve je odisalo svečanošću....mnogima se posebno dojmila prelijepa svečana bijela majica kratkih rukava sa reklamnim natpisom "FARMA SVINJA BEUKOVIĆ" koju je nosio prof. Miloš Beuković.

Bojim se da prof. Milošu Beukoviću neće biti baš drago kada pročita ovaj upis istaknutog Krčedinskog lovočuvara.
Siguran sam da ga do sada nije video pošto uz kaficu čita samo ozbiljne forume kao što je ovaj naš!

Ups....možda nisam trebao da ga citiram...da nema čovek problema????Dragoljupe

PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 Hahahahahhahahaha

Milan Grba uklonio video snimke!!!! Toooo KRALJUUUUU!!!!

Xaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxa

Sremac75
 Milaneeeeee!

xaxaxaxa

Sad sam se nasmejao više nego dok sam te gledao kako voziš kroz Austriju!

A ove oko organizacije lova na patke i guske?
BRIŠI!

[movie=youtube]wVzmLTr4gB4[/movie]

[movie=youtube]KifRntCeo04[/movie]
PraviloPraviloPravilo
Palica

punisher
 E moj Grbo, moj kralju...kakav si ti car pa to nema nigde!!!!!Bravo 2VebanjeROFL

Lala
 Danas u 'Predatoru' članak-intervju sa predsednikom Komore Djordjevićem: predlaže rendžersku službu uz participiranje troškova izmedju korisnika lovišta i države.
To je na tragu onoga što smo i mi ovde pisali.

Indjijanac
 bio sam danas u Futogu,razgovarao sa dosta ljudi i čuo na samom predavanju mnogo stvari i tumačenja za koja nisam znao,posebno vezano za oružje i lovočuvarsku službu.
na kraju su podeljene i značke i rešenja koja potvrdjuju kome značka pripada i na osnovu kog broja licenceAplauz.evo i slike dva mlada lovna radnika zaposlena u LU*Fruškogorac *iz Maradika ,mladi momci,imaju volju da rade,treba takvima dati podršku i onda možemo u budućnosti da očekujemo neke rezultate
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala
 Čujem da je danas u Futogu, u neoficijelnom delu, nekim ljudima bilo postavljano pitanje 'Jesi li ti sa foruma?'. U koju svrhu je to postavljano kao pitanje, nemam pojma!
Pitanje je, ako sam dobro informisan, postavljao jedan visoko pozicioniran lovni radnik iz Vojvodine.
Mora da je to pitanje od suštinske važnosti za rad stručnih službi po LU. Čime se sve ljudi bave!? Iznenadjen

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,683,902 posete www.srbijalov.com