Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačka komora

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačka komora
Indjijanac
 pa lalo bili su prisutni 2 administratora Srbijalova,samo je jedan nosio pločicu koliko sam uspeo da primetim,a usput sam primetio otprilike barem 7-8 članova Srbijalova onako otprilike koliko se sećam ko je sve učlanjen,a verovatno ih je bilo mnogo više koje neznam.
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala
 Po drugi put za mesec dana, sajt Lovačke komore je hakovan od strane albanskih nacionalista!!!

Naslovna strana sajta Lovačke komore je izmenjena, stavljen je crni dvoglavi orao na crvenoj pozadini, i znak Anonimusa!

Pogledajte na www.lovackakomora.rs

Na sajtu stoji natpis: 'This site is hacked by Kosova Warriors Group' (hakovano od strane ratničke grupe Kosova)! Stoji takodje i psovka na račun Srba, Rusa, Grka, Makedonaca i svih 'antialbanaca'!

Zar je moguće da, posle prethodnog hakovanja, ljudi zaduženi za sajt Lovačke komore nisu preduzeli dovoljno mera, i da sada ponovo gledamo istu stvar?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75

Evodija kaže:
A evo i kako jedan licencirani lovočuvar opisuje Kuvar vidi se na Lorist forumu u upisu br. 19.
http://www.lorist...33.15.html

Milan Grba kaže:
A tek u Futogu 03.07.2012. kada sam ja dobio licencu...sve je odisalo svečanošću....mnogima se posebno dojmila prelijepa svečana bijela majica kratkih rukava sa reklamnim natpisom "FARMA SVINJA BEUKOVIĆ" koju je nosio prof. Miloš Beuković.

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75
 Ju, ju ju....al ga je napušio!

A onda je za vađenje počeo da špijunira forumaše po vikendicama!
ccccccccc

Sram ga bilo...pa zar tako o g.Beukoviću???

Milane, Milane... No no no
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

pilence
 Ala mu dodeli kompliment kao da mu je profesor ?Jeli to i titulu promašio?Stidljiv
http://opusteno.r...11228.html

DakiNS

pilence kaže:
Ala mu dodeli kompliment kao da mu je profesor ?Jeli to i titulu promašio?Stidljiv
http://opusteno.r...11228.html

Ko će ga znati ne vidim sliku pa ne znam koji su razmaci između reči na majici, da li je farma odvojeno napisana?Confused
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Indjijanac
 sutra je u lovačkoj komori zakazano polaganje za licence.
Srpsko lovstvo će sutra dobiti još jednu potvrdu znanja i stručnosti ljudi kojima je lovstvo struka.Bravo 2
Dali će komora u budućnosti naći načina da zaštiti ljude koji imaju licencu na konkursima za zapošljavanje po LU i dali će im još u nečemu izaći u susret kako bi bili zaštićeni od poslodavaca koji vrše uticaj na njihov rad.Confused

Indjijanac
 Raspisani izbori za Skupštinu komore i predsedništva regionalnih odbora, rok za održavanje izbora je 31.12.2013 godine
više o ovomemožete saznati klikom na link
http://lovackakom...

slavaplana
 Danas je bio U.O. Komore i spremaju se izbori za dva meseca!!Clanovi sa licencom imaju pravo da biraju i budu birani dok ce clanovi bez licence samo moci da biraju!!!!!!!!!!!!!!

ovi sto su tuzili Komoru mogu samo da navijaju............Grin

DakiNS
 Interesantna stvar:

http://www.lovackakomora.rs/lovocuvar...221010.pdf

Posebno br. 31. Izgleda da je dovoljno odštampati i na toalet papiru diplomu nepostojećeg smera u školi i nepostojećeg učenika pa da se polaže licenca.I uspešno položi. Nije ni čudo što nam je lovstvo u takvom stanju. Posebno ako se prisetimo <a href="http://www.srbijalov.com/fo...d=1295
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Lala
 Izgleda su ovi u Komori 'neobavešteni'?!

A pisali smo o tom slučaju i ovde, i lovačka štampa je brujala... I šta?!?

Ili je neko ko je tamo u Komori zadužen za proveru dokumentacije malo ofrlje odradio svoj posao? Pa cela lovačka Srbija zna da su jedine dve akreditovane srednje škole koje imaju profil 'šumarski tehničar', one škole u Kraljevu i Sr. Mitrovici. Ili je možda neko na brzinu završio vanredno školu u Sr. Mitrovici, npr.?!?

Palo mi je na pamet da smo ovde na forumu iznosili gomilu brljotina u lovačkim organizacijama, da smo ukazivali na brojne nepravilnosti, i da NIKO, ama baš NIKO od zvaničnika nije ni prstom mrdnuo da naše pisanje proveri i uveri se u tačnost navoda, a kamoli da preduzme nešto da ispravi nepravilnosti i sankcioniše prekršitelje. Prosto osećam kako mi rastu magareće uši, jer smo toliko energije uložili, da bi nam se sad verovatno smejali oni koje smo potpuno opravdano prozivali!?

ficha007
 Odnosno dno dna. Taj čovek do okončanja krivičnog postupka treba da je u skladu sa Zakonom o radu udaljen sa radnog mesta.

Nažalost nije jedini slučaj falsifikovanja diplome. Imalo ih je još. U Šidu na primer gde je bivši lovočuvar koji je bio mali Bog za vreme Bore Bogunovića takođe uhvaćen in flagranti i provaljen po JMBG pa je morao da "abdicira" ali je zato uspešno "udomio" svoga sina koji je sada umesto njega lovčuvar. Žalosno.
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

slavaplana
 UPRAVA ZA SUME NISTA NE PREDUZIMA?????????????

Lala
 Danas je u Bačkoj Palanci održan izborni skup članova Lovačke komore iz Južnobačkog okruga, gde su se birali članovi predsedništva Regionalnog ogranka Komore, i delegati za Skupštinu Lovačke komore. Sastanku je, od mogućih oko 130 članova Komore, prisustvovalo nešto preko 70 članova iz Južnobačkog regiona.

Za delegate u Skupštini Lovačke komore izabrani su Sanja Momčilović Bognič (predsednica Damskog lovačkog kluba i zamenica predsednika LU Bečej) sa 18 glasova, Miloš Kunovac (24 glasa), Mile Ivanović 19 glasova (obadvojica zaposleni u 'Vojvodjanskom lovcu' doo Novi Sad - ćerka firma Lovačkog saveza Vojvodine), i Danko Cupara (NP Fruška Gora) sa16 glasova.

Takodje je izabrano i sedmočlano rukovodstvo regionalnog ogranka Lovačke komore za Južnobački okrug. U rukovodstvo su, pored pomenutih četvoro delegata, izabrani još i: Milan Novkov (stručna služba LSV) 16 glasova, Aleksandar Davidov (LU Pivnice) 15 glasova, i Beronja Miroslav (JP Vojvodinašume) sa 15 glasova.

Donkle je začudjujuće je da su od svih licenciranih lica u sedmočlanom predsedništvu regionalnog ogranka Komore samo dva predstavnika LU i lovaca, a to su Sanja Momčilović Bognič i Alkesandar Davidov, a da Lovački savez Vojvodine i ćerka firma Vojvodjanski lovac doo imaju ukupno tri člana predsedništva, a JP i NP po jednog člana?!? Medjutim, to je bio izbor na glasnju prisutnih članova Lovačke komore. Možda ovakav rezultat zaista i odslikava trenutni uticaj pojedinih subjekata u lovstvu ovog regiona?

slavaplana
 Jedni isti u igri ponovo jasu..........

Sremac75
 Hoće vertikalu da preslikaju i na Komoru!

Beuka za preCednika Komore!!!

Oni koji godinama nisu ništa uradili da se stanje u lovstvu popravi, sada će da zauzmu i Komoru kao strukovno udruženje!

Bajka od života s nastavlja!

LUSTRACIJA!
PraviloPraviloPravilo
Palica

Sremac75
 Oni će otići iz lovstva samo ako, ndb, umru!
PraviloPraviloPravilo
Palica

zoranp
 Više se ni netrzam na ovakve stvari....nek se najede sirotinja i bjeda...ima mesine po šumamaSad!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Lala
 Kako je krenulo, plašim se da ću jednog dana čak i na sceni baleta 'Labudovo jezero' videti iste likove - pa i labud je ptica/životinja, iako zaštićena, a brigu o njima svakako treba da vode stručnjaci! Smile

Srem
 Koliko je meni poznato članstvo u Komori je stvar lične odluke pojedinaca na osnovu određenih mogućnosti , da se učlani .

Mnogima je i zbog prirode posla kojinobavljaju potrebna licenca i članstvo u komori .

Ono sa čime se ne bih složio je tvrdnja da imamo predstavnike LU ,Lovaca ili firmi koje se bave poslovima lovstva .
Ovo je koliko znam strukovno udruženje i verujem da je svako član individualno , a ne delegiran od Lovaca , LU , Firmi ...Čak šta više za članstvo nije potrebno članstvo u LU ...

Koliko vidim većina izabranih su Šumarski inženjeri , a mislim da je jedan veterinar , za ostale nisam siguran ... Sa stanovišta struke i jednog strukovnog udruženja za mene je to ok.
Članovi ovog ogranka komore su tako glasali i to je njihov izbor ...

Pozdrav

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,683,868 posete www.srbijalov.com