Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na srndaća

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na srndaća
Aca Velika Plana

Lala kaže:

Sniper Hunter kaže:

petar kaže:
[xhide]Ja sam godinama lovio srndaca sa .223, i bio sam prezadovoljan, tek sam od prosle godine presao na 7x64, jer mi je nov, pa mi je sad nekako drazi od ovog starog, ali imam oba, pa mogu i da ih menjam kako kad...B)[/xhide]

Petre koliko godina si lovio srndaca sa 223 ako si rodjen 1991g?????ZbunjenKoTuKoga

FrownUpsROFL

Sniper, postao si gori od mene! GrinGrinGrin

Grin Grin Grin Grin kad ih neko ima malo visak(sto je sigurno slucaj kod Petra ako se ne varam a kod mene jeste,mada nisam jos fiknuo nijednog nemam toliko love da ih platim! Grin ),ispred kuce ne godi malo vezbanja u metu,onako kroz okular al da puskica bude prazna,jer prstic voli da se zaigra na obaraci (Grin Grin)dok se ne polozi lovacki ispit! Grin Stidljiv MolitvaSmeko

DakiNS
 Nemojte tako ja imam 52 godine a osećam se kao da mi je 80, zavisi kojim se tempom živi i koliko se stvari doživi i proživi tako da vreme leti
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

vucko
 Čestitke Milošu iz Ivanjice na odstrelu srndaća od prošle godine, nego Mišo kakav je ove godine bio odstrel srndaća u Ivanjici.B)
Mladi lovci kao što je Petar se baš naloviše. Verovatno zahvaljujući dobroj finansijskoj konstrukciji ...
LOV je veliko druzenje

petar
 [xhide]

Sniper Hunter kaže:

petar kaže:
[xhide]Ja sam godinama lovio srndaca sa .223, i bio sam prezadovoljan, tek sam od prosle godine presao na 7x64, jer mi je nov, pa mi je sad nekako drazi od ovog starog, ali imam oba, pa mogu i da ih menjam kako kad...B)[/xhide]

[xhide]Petre koliko godina si lovio srndaca sa 223 ako si rodjen 1991g?????ZbunjenKoTuKoga

Pa prosle 2010. i pretprosle 2009. godine sa .223...B)
I to su godine Sniper, ne mora da kad kazes 'godinama' odma' bude 20 i kusur godina, a inace kad kazes 'godinama', osecas se starijim...B) Grin [/xhide]
Just like old times!

Lovac Stari
 img204.imageshack.us/img204/6710/p1030094h.jpg
Cisto da tema ostane aktuelna, ovakva grla braca Slovenci zovu Gumbarima!
Fotodzija komsiku ti malko pocesem Stari.
Dobar pogled.

Milos88-Ivanjica

vucko kaže:
Čestitke Milošu iz Ivanjice na odstrelu srndaća od prošle godine, nego Mišo kakav je ove godine bio odstrel srndaća u Ivanjici.B)
Mladi lovci kao što je Petar se baš naloviše. Verovatno zahvaljujući dobroj finansijskoj konstrukciji ...

Hvala kolega....Ove godine u Ivanjici slab odstrel,ima ih solidno ali kada se izadje na ceku slabije izlaze,a i dosta je imalo promasaja...Bice bolje kada pocne parenje 100%..
LOV JE Passrbijaloviveli

vucko
 E pa Miloše DOBAR POGLED u avgustu. Iskreno da ti kažem ja i nisam neki koji voli da lovi srndaća u sezoni parenja. Verovatno koristiš vabilicu u tim lovovima, da bi namamio srndaća da izađe iz šume. Nema veze ja ti želim puno uspeha. U avgustu počinje lov na prepelice tako da sam ja više za tu varijantu.iveli
LOV je veliko druzenje

misa 71
 Jos jedna uspesan lov na srndaca od 02.07.2011.god. 06,30 ch. naravno moj 223 rem. B)
misa 71 priložio:
100_9247.jpg

I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

tomo vrbas
 Misa 71 svaka cast na ulovu,a gde je 223 na slici?B)

Milos88-Ivanjica

vucko kaže:
E pa Miloše DOBAR POGLED u avgustu. Iskreno da ti kažem ja i nisam neki koji voli da lovi srndaća u sezoni parenja. Verovatno koristiš vabilicu u tim lovovima, da bi namamio srndaća da izađe iz šume. Nema veze ja ti želim puno uspeha. U avgustu počinje lov na prepelice tako da sam ja više za tu varijantu.iveli

Hvala kolega Vucko....u pravu si,koristim vabilicu za vreme parenja,mada cu i ja vise ici na prepelice u avgustu pa ako nadjem vremena ici cu i na srndaca....
LOV JE Passrbijaloviveli

Milos88-Ivanjica
 Misa71 cestitke na ulovu,i ja koristim 223rem,odlican kalibar za lov na srndaca...
LOV JE Passrbijaloviveli

vucko
 Čestitke Misa71 na odstrelu.lovac
LOV je veliko druzenje

@b@ne@
 Cestitke kolega........al bi mogla i neka prica......???????

Lovac Stari
 Love li se negde Srndaci sada pred parenje?
img851.imageshack.us/img851/7401/p1030131gk.jpg
Dobar pogled.

Sniper Hunter
 Bravo Stari majstore ,dace bog uskoro zajedno !004!Grin

petar
 [xhide]Love se u Banatu Stari i pre parenja i u toku parenja i posle parenja, od 16. aprila do 1. oktobra, mada nama ovaj period nije bas pred parenje, nego ce pre biti da je kod nas parenje vec uveliko u punom jeku...nismo bas nesto previse uspesni, u ovom periodu zbog veoma bujne vegetacije, ali na temi ''Kako je protekao danasnji lov?'' sam pisao o jednom uspesnom lovu prethodnog vikenda...B)[/xhide]
Just like old times!

fotolovac
 Parenje je u toku što se lepo vidi na ovoj slici kako je okićen, mislio od mene da sam mu konkurencija pa mi prišao da izvidi ko mu upada na teritoriju, uz karakteristično oglašavanje....

img233.imageshack.us/img233/7167/okicensrndac1.jpg

Lovac Stari
 Prelepo fotolovac B).
Ovog si trebao odmah izvaditi iz lovista ako vec nisi ;)?
Dobar pogled.

fotolovac
 Ovde samo krivolovci imaju pravo da vade nešto iz lovišta, dok rukovodstvu objasniš šta je selektivni odstrel i izmoliš ih za dozvolu, pa ti onda kažu da je kvota za ovu sezonu ispunjena, ovaj će da napravi 20-tak novih škartova..... tako da mi ostaje samo da slikam... Confused tU.a

darkon
 fotolovac, zaista lepa slika, a srndać baš za vađenje iz lovišta.

Parenje je već uveliko u toku, a neki mladi srndaci, već na prvi pisak vabilice kreću u trk, pa moram da se sklanjam u stranu da me ne zgaze. Grin

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Galerija abnormalnih srndaća GALERIJA TROFEJA I UMETNIČKIH DELA 86 13.02.2017. 20:42
Rast, razvoj i deformacije parogova srndaća STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 5 12.05.2014. 18:46
Lov srndaća vabljenjem LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 13 31.10.2013. 12:50
OSPORAVANJE SA ILI BEZ ARGUMENATA TROFEJA SRNDAĆA ODSTRELJENOG U SRPSKOM KRSTURU 2009. GODINE STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 18 07.10.2011. 21:50
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,785,728 posete www.srbijalov.com