Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačke puške sačmare Mađarske proizvodnje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačke puške sačmare Mađarske proizvodnje
bule 78
 Monte Carlo
bule 78 priložio:
3591dscf07211.jpg

bule 78

bule 78
 Monte Carlo
bule 78 priložio:
3591dscf07231.jpg

bule 78

planinski lovac
 Pozdrav kolege lovci, od juce sam postao vlasnik puske Madjarske proizvodnje Monte Karlo, puska je dobijena u nasledstvo i u jako je losem stanju okolo. Unutrasnja strana cevi je odlicna ali je spolja zardjala ba, bas, ovih dana ide kod puskara na sredjivanje pa cu ubaciti slike!

Podunavac
 Bolje što je zarđala iz vana nego iznutra. Iz vana se lako sredi kod puškara, a iznutra niko ne može da joj pomogne kad se jednom zapusti. Inače ovo su dobre puške i verujem da ćeš biti zadovoljan sa njom.
Tri prsta 2Kolce

ssekir75
 има је колега, није за потцењивање. бије ко свети илија, и то подалечко.
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

vlada lovac
 Ima je i jedan moj kolega u cal.16, prosle god. nakon jednog lova na prepelice mi sakupio caure sa namerom da ih ponovo punim, ali na zalost ni jednu moja Zastavina polozara nije mogla da zatvori, sve su bile naduvene na mesinganom delu, koji je dobio bacvasti oblik, cevi su mu bile i malo vise rasklimane, ocigledno od prepunjene municije iz kucne radinosti. Inace puska je elegantra, lepo izgleda i lepo lezi, steta sto je njegova u takvom stanju.

rk
 Interesantne puske, mehanizam malo komplikovaniji pa su izasle na loš glas, treba imati dobrog majstora, moja preporuka bi bio Toza Paroški iz Ns, a neko ovde na forumu će imati i njegov br.da okači ukoliko bude potrebe.
RK

planinski lovac
 Hvala vam, nadam se da cu imati lepih i uspesnih lovova sa njom, Puska je vec odnesena kod puskara, sredjujemo kundak, bruniranje i jos po neke sitnice, inace imam rusku pusku iz 27 em-1c vec 11 godina, sa njom lovim i pucam glinene golubove, ispucala je dosta municije a kao nova je. Sada ce njeno mesto da zauzme ova madjarica a ona ostaje za glinene golubove....

ssekir75
 сад ће неко да каже да иж 27 не ваља...
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1790 29.06.2025. 11:38
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 27
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
Sočne lovačke šnicle u marinadi od crnog vina, majčine dušice i origana
IN MEMORIAM
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

Hunter_lovac
· 25.07.2025. 12:56

Modernizujte sajt , privućiće nove članove , a i svakako treba da se modernizuje 👍🏻

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

64,942,209 posete www.srbijalov.com