Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: ZEISS optike

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
ZEISS optike
klaja
 Toliko je otprilike i kod nas,zavisno od kursa dinara. Ali verujem da vredi svaku paru.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Vasojevic
 Koliko kosta 2-8x42 duralyt u Srbiji...bez iluminacije
Ne pucaj shinko dok im ne vidis beonjaceStari

klaja
 Mogu sutra da nazovem par prodavnica pa javim..
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Vasojevic
 Vazi,hvala.
Ne pucaj shinko dok im ne vidis beonjaceStari

Podunavac

slavko75 kaže:
a ovo je moje prvo pucanje u metu iz nje ,100 m.

i1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/P5100771.jpg

Slavko druže lepa grupacija, samo nisko. Na 100 metara treba da je +4 cm.
Tri prsta 2Kolce

klaja

Vasojevic kaže:
Koliko kosta 2-8x42 duralyt u Srbiji...bez iluminacije

Cena je u Capriolu 79 000 dinara ali je trenutno nema,imaju sa iluminacijom cena je 115000 dinara.

slavko75

Podunavac kaže:

slavko75 kaže:
a ovo je moje prvo pucanje u metu iz nje ,100 m.

i1078.photobucket.com/albums/w486/soko1975/P5100771.jpg

Slavko druže lepa grupacija, samo nisko. Na 100 metara treba da je +4 cm.

upravu si druze na 100 m. je nisko ali sam je kasnije upucao na 150m i dobio sam skoro identicne pogodke,
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Sniper Hunter

slavko75 kaže:

Jank kaže:
Slavko ima svoju streljanu za upucavanje lovačkih karabina, ali nam to nije još pokazao....a već je napunio brdo olova....pa uskoro otvara rudnik olova, Sniper će biti počasni gost...Kiss

hteo sam da je slikam ali sam zaboravio ,ova zadnja tri cetiri dana bilo je zestoko ,kolege se spremaju za lov pa svi hoce da probaji i provere optiku,a sto se snipera tice kopanje olova gratis Smeko

Samo vi gruvajte ja stižem sa ašovom i sitom za prosejavanje dragocenih metalaGrin

stojkuki
 Evo ja se prijavljujem da otkupim olovo, treba mi desetak kila za livenje tegova za ronjenje ...

Srpska Zadruga
 Da li mi neko može reći koliko okvirno vredi polovna optika Zeiss VZF 3-12x56 zajedno sa montažom na Zastavinom karabinu m70 308w ( mislim da je švenk montaža - skida se)

Jank

stojkuki kaže:
Evo ja se prijavljujem da otkupim olovo, treba mi desetak kila za livenje tegova za ronjenje ...

Ma šta će ti olovo, veži dva bloka od betona na noge ili kamen oko vrata...i više nemoraš da izronjavaš....HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

GARY
 Imam pušku ZH 304 i na njoj orginalnu optiku i montažu .Pa me imteresuje je li ko imao iskustva sa upucavanjem

GARY

GARY kaže:
Imam pušku ZH 304 i na njoj orginalnu optiku i montažu .Pa me imteresuje je li ko imao iskustva sa upucavanjem

Podunavac
 Šta smatraš original optikom za ZH? Da li tu misliš na optiku Zeiss Jena koja je bila najčešća na ovim puškama? Upucavanje optike na kombinovanoj puški ZH je potpuno isto kao i na svakoj drugoj puški sa olučenim cevima. Gornji točkić je za pomeranje po pravcu a desni (bočni) po visini. Puška se upucavana +4 cm na 100 m. Ali ako ovo nikada nisi radio, bolje ti je da ti pušku upuca neko ko jeste (i zna kako se to radi).
Tri prsta 2Kolce

saso

slavko75 kaže:
ja sam je platijo 1500 franaka u svajcarskoj sto je u evrima oko 1250

Slavko nek te sluzi sa srecom...samo da znas da si skupo platio...potpuno istu optiku sam platio 1000 eura...
Narucio sam iz Slovenije iz Optiktrejda..tamo je kostala 1036 sa popustom (sad vidim da za ovaj model nema vise popusta) posto sam iz Makedonije,kao i za sve zemlje van Europske unije ddv se odbija (znaci -20%) ili 864 eura plus putni troskovi oko 40 eura e sad neznam kako je carina kod vas,ovde ja ova grupa proizvoda ne postoji carinski izdatak,jedino se placa DDV...znaci moja je kostala oko 1000 eura..

E sad jos da se javno ovde zahvalim PODUNAVCU koji mi jaaaako puno pomogao oko odabira montaze i optike,poslao mi linkove za optike i sl...HVALA DRUZE..

GARY

Podunavac kaže:
Šta smatraš original optikom za ZH? Da li tu misliš na optiku Zeiss Jena koja je bila najčešća na ovim puškama? Upucavanje optike na kombinovanoj puški ZH je potpuno isto kao i na svakoj drugoj puški sa olučenim cevima. Gornji točkić je za pomeranje po pravcu a desni (bočni) po visini. Puška se upucavana +4 cm na 100 m. Ali ako ovo nikada nisi radio, bolje ti je da ti pušku upuca neko ko jeste (i zna kako se to radi).

slavko75

saso kaže:

slavko75 kaže:
ja sam je platijo 1500 franaka u svajcarskoj sto je u evrima oko 1250

Slavko nek te sluzi sa srecom...samo da znas da si skupo platio...potpuno istu optiku sam platio 1000 eura...
Narucio sam iz Slovenije iz Optiktrejda..tamo je kostala 1036 sa popustom (sad vidim da za ovaj model nema vise popusta) posto sam iz Makedonije,kao i za sve zemlje van Europske unije ddv se odbija (znaci -20%) ili 864 eura plus putni troskovi oko 40 eura e sad neznam kako je carina kod vas,ovde ja ova grupa proizvoda ne postoji carinski izdatak,jedino se placa DDV...znaci moja je kostala oko 1000 eura..

E sad jos da se javno ovde zahvalim PODUNAVCU koji mi jaaaako puno pomogao oko odabira montaze i optike,poslao mi linkove za optike i sl...HVALA DRUZE..

hvala saso ,kad sam je ja trazio cena je tu bila otprilike ista,ali uopste nezalim stvarno je odlicna i ako bog da da nas obadvoicu posluzi kako treba, i od mene pozdrav za brata PODUNAVCA
Odobreno
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

GARY
 Da smatram orginalna optika koja je bila pravljena za te puške sa orginalnim nosačima koji se brzo skidaju.Ali ta optika nije ko i ostale koje imaju bočni točkić.Ove optike to nemaju nego se štimaju na nosaču i zato sam pitao "je li ko imao iskustva sa tim optikama" .ZF6/S Carl Zeiss Jena DDR

Podunavac
 Kod optika koje imaju samo jedan turet on služi za podešavanje končanice po visini, a podešavanje po pravcu se vrši na samoj montaži. Inače je sistem upucavanja isti, premda je malo teže fini doterivanje izvesti na montaži nego na turetu.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

slavko75 kaže:

saso kaže:

hvala saso ,kad sam je ja trazio cena je tu bila otprilike ista,ali uopste nezalim stvarno je odlicna i ako bog da da nas obadvoicu posluzi kako treba, i od mene pozdrav za brata PODUNAVCA
Odobreno

Nema na čemu da se zahvaljuješ, drago mi je što sam mogao da ti pomognem i što si zadovoljan sa obavljenim naruždbinama.
Pozdravljam i ja vas obadvojicu.Bye
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
TRUGLO optike, red dot, nišani,mušice .... OPTIKE I MONTAŽE 50 22.11.2017. 12:37
Optike Schimdt & Bender OPTIKE I MONTAŽE 107 18.11.2017. 13:55
Rusan nosači i montaže optike OPTIKE I MONTAŽE 26 16.11.2017. 18:17
Ruske optike VOMZ (ВОМЗ) OPTIKE I MONTAŽE 16 10.12.2016. 12:25
Sa ili bez optike u lovu na srndaca LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 78 12.03.2016. 13:34
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,463
Najnoviji član: tijanalovkinja

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,609,543 posete www.srbijalov.com