Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci
Lovac Stari
 02.01. ove godine odrzana je prva Sakalijada u organizaciji L.U Stig Bozevac u isto imenom mestu...
Odziv je bio solidan, da nije bio redovni lovni dan(nedelja) na Fazana, odziv bi mozda bio i masovniji!
Uz ucesce oko 100-nak Lovaca odstreljeni su 1 Sakal i 1 Lisica.
Drugo poluvreme je bilo uz Pitije,Gulas i Rostilj a tu je bila i ruzna Pevaljka.

Ako Lovac hoce da mu Pevaljka np kao Vendi bude malo lepsa, mora da popije jedno 5 case ili flase Grin.
Dobar pogled.

joksa
 podrzavam lalinu ideju!tako nesto smo i planirali sto kazu kolege forumasi(kao dobri gosti)!samo imam jednu veliku dilemu JELEN ILI LAV?ja licno vise volim ono drugo,jer od prvog"sutra ja imam rogove"a to je opasno u okruzenju tolikih lovaca!
covek je bogat onoliko koliko ima prijatelja!

Sremac75
 Slavo, spremi hladnjaču!
iveli
ZivioRodjo
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Vidi, kako je krenulo, ima da bude na gomili alkohola, da se lovci iz Plane obeznanjuju dve nedelje posle hajke Smeko
A šta ćemo sa kafom?!?! Shock
SSSSLLLAAAAAVVVOOOOO!!!! Nes kafa, ako može... ako ne može, donosim, spremi vrelu vodu Grin

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

joksa
 kolege meni se cini,da kad se nadjemo kod table SRBIJALOV,odatle necemo ni da se pomerimo!BICE HAJKE PREKOSUTRA!
covek je bogat onoliko koliko ima prijatelja!

slavaplana
 Zbog velikog interesovanja za hajku u Velikoj Plani molim sve clanove foruma i potencijalne goste da se prijave do 21 januara jer interesovanje je veliko a ja ne bi da sakupim 600 ljudi na jednom mestu a da realno teren moze da primi oko 250 gostiju !!!
Javite se unapred da bi spremanje pratecih stvari za hajku mogao unapred da planiram!!!!
Hvala svima na pomoci u picu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAVITE SE MOLIM VAS UNAPRED !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
060-0-842-843 SLAVOLJUB STOJADINOVIC pred. sekcije Staro Selo

duk@
 U subotu 15.01.2011. odrzana je hajka u Vladimirovcima. U hajci je ucestvovoalo oko 150 lovaca i posle dorucka je odstreljena jedna lisica i jedan sakal. Kasnije je usledila bogata tombula , rucak i neizbezno druzenje.
Hajka je bila maksimalno dobro organizovana tako da se nije mogla pronaci ni jedna primedba pa bih se ovim putem zahvalijo organizatorima. To je bila deveta po redu hajka na lisicu. Lisicu je odstrelio lovac iz Lazarevca a za sakala nisam siguran.
Sve mi diraj ali lov NE!

duk@
 Da li je neko od clanova foruma isao na hajku u Srbobran? Voleo bih da cujem rezultate sa te hajke....
Sve mi diraj ali lov NE!

Gandalf the gray
 Hajka na Sakala "Asanja 2011" zavrsena uspesno,odstreljena su dva sakala,zenka 11-13kg i muzjak oko 16-18kg.
Vise detalja i fotografija cu postaviti sutra!
Ne pada sneg da pokrije breg,vec da zverka pokaze svoj trag!!!

Boban
 Lep odstrel momci ,sve cestitke.Bravo 2

Lala
 Gandalf, hajde malo više informacija. Koliko je lovaca učesnika hajke bilo, koliko je trajala hajka, kakav terenj ebio, da li je bilo promašaja, kakva je bila organizacija, itd. Nema canis aureusa, on je član LD u Ašanji, da nam napiše nešto. I ako ima još neka sličica...

Jank
 Dva šakala....pa nije loše....čestitam svima koji su bili u Ašanji....puc puc
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

aca81
 Bravo za sve ucesnike hajkeBravo
DOBAR POGLED

Lala
 Da li je još neko od članova foruma bio u Ašanji?

Gandalf the gray

Lala kaže:
Gandalf, hajde malo više informacija. Koliko je lovaca učesnika hajke bilo, koliko je trajala hajka, kakav terenj ebio, da li je bilo promašaja, kakva je bila organizacija, itd. Nema canis aureusa, on je član LD u Ašanji, da nam napiše nešto. I ako ima još neka sličica...
Zenku je odstrelio lovac iz Asanje a muzjaka lovac iz Simanovaca ako sam dobro razumeo.
Na hajku je od 230 prijavljenih doslo samo 98 lovaca gostiju + oko 30-tak domacih lovaca! Cela hajka je bila izuzetno dobro organizovana i kordinirana!
Lovilo se na izuzetno neprohodnom i teskom terenu(mladi zasadi hrasta,koji su gusti kao cetka pa je nemoguce vizuelno uociti divljac dok ne izadje na proseku).
Na nesrecu bilo je dosta promasaja a i 3-4 ranjavanja sakala ali ni jedan nije pronadjen,videcete i sami zasto kada budem postavio slike konfiguracije terena!
Docekani smo i ugosteni a i ispraceni sa hajke na najbolji moguci nacin! Ovim putem se jos jednom zahvaljujem domacinima u Asanji sto su nam omogucili jedan prelep lov!

Gandalf the gray
 na poziciji koju smo imali ja i moj drugar pucanje je bilo izvodljivo samo iz cuceceg stava,proseka je sirine 2m i na slici se vidi kako je to izgledalo!

Gandalf the gray
 Jedna malo sira proseka koja je pogodnija za pucanja ali su je sakali izbegavali bas zbog same njene sirine!

Gandalf the gray
 Jedino sam upoznao kolegu " Dalibor 89"!!!

Lala
 Dalibor je levo na slici, pretpostavljam?
Ovo mi nije jasno, da od 230 prijava, dodje manje od polovine?!? U čemu je kvaka22?? To nije korektno prema organizatorima, čak bih rekao da je vrlo neozbiljno i nefer; ljudi se pripreme za odredjen broj gostiju, a onda ih ovi 'ispale'!

Gandalf the gray

Lala kaže:
Dalibor je levo na slici, pretpostavljam?
Ovo mi nije jasno, da od 230 prijava, dodje manje od polovine?!? U čemu je kvaka22?? To nije korektno prema organizatorima, čak bih rekao da je vrlo neozbiljno i nefer; ljudi se pripreme za odredjen broj gostiju, a onda ih ovi 'ispale'!
Na domacinima se videlo da su bili neprijatno iznenadjeni brojem lovaca gostiju! Ipak nije mala stvar isplanirati prijem 250 ljudi a na kraju se od tih 250 pojavi jedva stotinjak!!!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1790 29.06.2025. 11:38
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,468
Najnoviji član: Darkoni94

Poslednje vesti
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,579,751 posete www.srbijalov.com