Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na divlje svinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na divlje svinje
nenad_franc
 pa ovo je klasican trik prilikom slikanja! on stoji par metara iza svinje,ali zbog slikanja u istoj visini sa svinjom izgleda kao da je pored nje! a tu je i stari dobri foto sop! Smile

Lovac Stari
 Jedna istinita iz usta Starog(tastature)Stari!
Mada ovo nema veze sa Divljim Svinjama i ubuduce drzimo se teme, batalimo se praznih postova.

87 ili 88 godine nase domacinstvo je priklalo Nerasta(ugojen) rase Svedski Landras.Licno sam mu pustio tecnost, bio je na vagi tacno 406kg.
Njegov but je moralo da nosi dvoje jakih i mladih.

A sad predjimo na sve sto se tice divljih.
Dobar pogled.

petar

nenad_franc kaže:
pa ovo je klasican trik prilikom slikanja! on stoji par metara iza svinje,ali zbog slikanja u istoj visini sa svinjom izgleda kao da je pored nje! a tu je i stari dobri foto sop! Smile

Potrazi druze na netu, ima dosta podataka o ovom primerku, zove se Hogzzilla...B)
Just like old times!

lovdzij@
 Dok je moje grupe,nece ni jedna da dostigne ovu kilazuClAQue
Lovicu sa gonicima,dok je veka i sveta.I tackaPas

bela
 po nekim pričama od nekih mojih tri zrna na veoma slabe sajlice povezane na 3cm jedan od drugog drugi red isto tako samo na 7-8cm a treći red na 10-12cm sajlice moraju biti nejake.
efekat nisam videolovac
vižlan i terier

nenad_franc
 petre,ma znam ja za njega,citao sam u novinama kada je odstreljen,ali sam isto tako kasnije citao da nema ni veze sa time kako su tvrdili da ima 400kg i da ima te dimenzije! tako da je to samo jedna dobra fotografija! na netu ima dosta fotografija koje su ukompovane da prikazu drugacije od onoga sto jeste!

petar
 Jeste nenad_franc, ja sam gledao an tv, lazu za kilazu i dimenzije, to sam i napisao u jednom od mojih prethodnih postova, prvo su rekli jedno, a posle se dokazalo drugo...

Sad sam cuo da je nedavno je bio jedan lik iz nemacke tu u jedno selo kod nas da odstreli vepra. Naime, jedan covek je imao kod kuce u oboru divljeg vepra koji je imao oko 350 kg, zver i po! Ovaj iz Nemacke dosao, platio ovom liku sa veprom, odneli vepra u atar, pustili iz kaveza, ovaj ga odma odstrelio i slikanje, trofej, ovo, ono. Mislim, da li je to lov kad ces da gajis trofej kod kuce i da ga lovis tako bzv, ne znam stvarno...Confused Na taj fazon je i Hogzilla ulovljenameni se to nikako ne dopada. to jednostavno nije lov...

http://www.youtub...re=related

evo lova na Hogzillu, to je zivotinja odgajana u zatvorenom prostoru, vestacki hranjena i nimalo se ne plasi ljudi, cak ni ne bezi dok nije pogodjena...po meni to nije lov...tako je i ovaj iz Nemacke sto sam napisao, isto...
Just like old times!

lovdzij@
 Pa koje mu je ovo uzivanje,kao da je u mesaru otisaoHmmm

petar
 Za mene besmisleno, ali ima ljudi koji ovako nesto smatraju lovom...Frown
Just like old times!

Lala
 Evo jednog odličnog trofeja vepra, odstreljenog u Baču, u subotu uveče. Srećnik koji ga je odstrelio je na slici, moj kolega iz grupe , 23-godišnji Vlada Radić, inače unuk poznatog nedavno preminulog poznatog lovnog radnika čika Karčike (stariji lovci, a i oni koji su lovili nekad u fazaneriji u Ristovači znaju o kome govorim). Slikano jutros, na lovačkom domu, gde je Vlada doneo trofej da se pohvali. Čašica sa pićem ispred trofeja je stavljena čisto radi poredjenja veličine trofeja - a i da se nakon slikanja nazdravi uspešnom lovcu. Kvalitet slike nije baš najbolji, ali vidi se dovoljno. Vlada, kojeg zovemo i 'Vladika', je po godinama mlad, ali po lovačkom iskustvu i znanju, prenetom od dede, a i stečenim u praksi, prevazilazi mnoge starije lovce (uključujući i mene, nije sramota priznati).
Kada mi stignu slike od Vlade, sa odstrelom, postaviću. Trofej, po slobodnoj proceni, ima oko 90 poena, vrlo pravilan.
Lala priložio:
dsci0078_1.jpg

Bogu 'fala, što sam Lala Smile

lovdzij@
 Svaka cast kolega.Losija je malo slika,ali bih rekao da je trofej odlican.Bravo 2

neso
 Jučerašnji dan u lovu. Na slikama moji kolege lovci. Kljove su 15,2cm vani. Videćemo dali je u medalji.

img202.imageshack.us/img202/8600/kljova.jpg

img11.imageshack.us/img11/7321/cedov.jpg

img6.imageshack.us/img6/7504/zoranidrugovi.jpg

img502.imageshack.us/img502/6617/zoran1.jpg

nenadx
 Cestitke Vladi na lepom trofejuBravo 2
Neso cestitke,naravno da je medalja,a zanimljivo bi bilo cuti tezinu i starost ovoga vepra.
Dobar pogodak

arsa
 15,2 vani??? Shock Ma kak'a medalja nema sanse No no no
lovac Joca i Luka srbijalov

neso
 Ovako, sad su mi javili da su izvadili kljove. Sjutra ih donose u Podgoricu kod mene i idemo kod čovjeka da ih ocijeni. Naime kljova koja se vidi na slici sa momkom u crvenom džemperu sjekač duga je 30cm. ali je brusač mali i dupli je. Drugi sjekač je dužine 23,5cm. Težina vepra je bila 138kg. Ali sjutra slike i mjere.

Pozdrav.

Nikola M
 Pre nekoliko sati sam stigo iz planine . Hocu malo da se pohvalim da je nase loviste bogato sa coporom od 23 svinje video sam ih danas
Dobar Pogled
lovac

slavko75
 img593.imageshack.us/img593/7968/ds101.jpg

Uploaded with ImageShack.us

evo jedne slicice od proslog vikenda ja sam fototografiso pa se nevidim
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Nikola M
 Lep ulov Kolko kila je imao?
Dobar Pogled
lovac

slavko75
 oko stotinjak otprilike nije bio nesto veliki ali da upropasti kera za to sposoban, iseko nam je jednog braka nema ga na slici morali ga odvesti kod veterinara
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Jank
 Ekstra je slika...Slavko šteta što si izgubio fotoaparat baš šteta...
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na DIVLJE PATKE LOV NA SITNU DIVLJAČ 1670 29.09.2021. 18:43
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,764,603 posete www.srbijalov.com