Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Nemački kratkodlaki

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Nemački kratkodlaki
Jank
 Ja sam za onog šarenog, kapov, da nemam već 4 kuce u dvorištu lako bih se odlučio....:uF
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

DRUGCRNI
 Pozdrav svima,odlicni stenci.Bicu mozda malo subjektivan,ali s obzirom na cinjenicu da sam se nagledao puno razne stenadi ovi su mi posebni zaista.Za klasu su bolji od legla jednog naseg prijatelja.Samo je to trebalo bolje uslikati,vec ovako malenima se verujte dosta vidi,mislim na temperament a i glave su na psa prave nemacke sa dugom njuskom i ovnujskim nosnicima.Mislim da je ova linija dosta korektna u eksterijeru a rad je jos bolji.Svaka cast raznim zvucnim imenima u svetu kinologije,nagledao sam se svacega tu.Ipak verujem samo ono sto vidim okom,a pse od kolege kopova poznam licno,lovimo zajedno dugo godina.Moram da kazem da sam poprilicno nekad uticao na njega sto se nekih linija tice,Jer on ima i neke sasvim druge kombinacije.E ja glasam za ovu,Nebi da objasnjavam sad zasto,nebi da gusim forum al verujte da znam sta govorim.Jer papir je ipak samo papir,pise tu svasta.A lov,kretanje,istrajnost,volja za radom,tempo pa i stil ako hocete nesto sasvim drugo.Mnogo lovova je iza mene,sto komercijalnih sa inostranim lovcima sto domacih.Posebno lovovi na prepelicu i fazana sa italijanima unasoj organizaciji i sa nasim psima.

kopov
 Za sve zainteresovane kucici jesu za prodaju jedno vreme sigurno a posle cemo videti sta ce biti sa njima.

Boban
 Belegis,lepa zenka nadam se da ce opravdati kvalitet
roditelja.

belegis
 pozdrav BOBANE , i ja se nadam da ce opravdati kvalitet svoih roditelje.video sam brata i sestru iz predhodnog legla . psi su prelepi a posebno zenka, gde god se pojavila pobedila je.hvala na komentaru.POZDRAV.
Nikolic Miroslav

milosko83
 Postovane kolege ja sam nov na forumu pa evo da predstavim svoje pse
Bolje da si prvo sebe predstavio na temi 'Predstavite se'! Uradi to što pre, ovo je druga opomena!
Srbijalov Admin Tim
milosko83 priložio:
bagio_1.jpg

milosko83
 Moja kuja Lena stara 12 meseci

milosko83
 lena

milosko83
 marka jarebica
milosko83 priložio:
20032010166.jpg

milosko83
 marka
Poslednja opomena! Upiši se na temi 'Predstavite se', ili brišemo sve upise koje si postavio! Ne otvaraj nove teme, sa istim nazivom kao postojeće!
Srbijalov Admin Tim
milosko83 priložio:
26032010184.jpg

mile mladenovo
 Pozdrav milosko83 mozesli nam nesto vise reci o kuji od kojeh je pasa

milosko83
 Pozdrav,moja kuja je unuka od Pipa Del Rade Savic inace izuzetno dobro radi neznam dali te jos nesto zanima.Ovo ce joj biti sada prva sezona ,ali sam je spremio super i nadam se da nece biti problema. Mama joj je Adijeva cerka,a otac dobiven od Pipa i Bojove cerke kolega nadam se da sam ti objasnio o cega mi je kuja

rocca
 ja sam sad kupio nkp. posto sam mlad lovac videcu kakav ce biti na terenu. B)
"Dobar pogled i mirna Ruka''Bye

milosko83
 Pozdrav evo slika jednog lepog Ringovog sina inace pas nije moj,psa cuva moj drug,bio je malo kod mene na obuci pa sam iskoristio priliku da ga slikam
milosko83 priložio:
04042010206.jpg

milosko83
 evo jos jedne
milosko83 priložio:
04042010207.jpg

milosko83
 lepa marka na jarebice
milosko83 priložio:
10042010217.jpg

Cvele
 Sta mu je ovo na vratu? Opala dlaka od buva ? Hmmm
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

milosko83
 Kolega nije mu opala dlaka od buva,vec je u tom periodu imao ekcem koji je ubrzo posle toga resen lekovima cisto da znas

belegis
 Pozdrav svim clanovima foruma.hteo bih predstaviti novo leglo NKP.Od majke DAISY inace ona je cerka OBILIXA i LONI OF BERT HAUS i oca stenaca ROCKY VOM LEINACHTEL inace ROCKY je sin EBERHARDA VOM HEGE-HAUS i majke ONIA VOM LEINACHTAL ciji je otac VLIES VOM HEGE-HAUS. Evo slike DAISY majke stenaca .
Nikolic Miroslav

belegis
 Evo i slike oca stenaca ROCKY VOM LEINACHTAL. Ostenilo se 9 stenaca od toga ima 5 zenki i 4 muzjaka , malo da ojacaju i bice slika .
Nikolic Miroslav

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Nemački oštrodlaki - Deutsch Drahthaar KINOLOGIJA 2677 13.06.2022. 21:22
Nemački prepeličar KINOLOGIJA 33 30.05.2019. 22:05
Nemački lovni terijer KINOLOGIJA 1083 18.01.2018. 20:44
Kratkodlaki jazavičar - lovni pas KINOLOGIJA 88 06.02.2014. 11:32
Nemačka LOV U INOSTRANSTVU 18 27.03.2012. 14:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,227,941 posete www.srbijalov.com