Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Fair lovačke puške

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Fair lovačke puške
Sniper Hunter
 Od kolege dragand

dragand
 Ljudi ima li neko iskustva sa ovim puskama, ja sam skoro bio u jednoj prodavnici i decko mi je pokazivao FAIR Premier EMDL 12/76 kaze da je strava puska, a ja bas i nisam cuo za FAIR puske pa me zanimaju misljenja???

kimi
 Moj prijatelj ima Fair trap pušku, ne znam model ali je ispucala boga oca metaka. I dalje je utegnuta kao da je nova!!
U rukama Mandušića Vuka svaka puška biće ubojita

kimi
 Setio sam se ...model je FAIR MASTER

http://www.fair.i...master.jsp

rk
 Jako lepo izgledaju nemam predstavu koje su im cene u inostranstvu ono sto sam ja gledao ovde je negde oko 1500 e i iskreno ja bi to preskocio kada ih birao dodao bi jos koju paru i kupio neku beretu ili za 1900 mozes da uzmez B525.
RK

shikaree
 Ja sam vlasnik jednog F.A.I.R. premiera EM u kal. 20/76! Kupljena je nova prošle godine za 900 u Hrvatskoj. U prošloj lovnoj sezoni ispucala oko 200 patrona. Neću je previše hvaliti , ali zasad nemam primjedbi i toplo preporučam pušku svakome! Što se tiče , štednje do Berette, mislim da je ipak velika razlika i u cijeni i u kvaliteti, čak i FABARM ili MIROKU su rang više po cijeni i kvaliteti! Uzimajući u obzir cjenovni rang F.A.I.R.-a, tu su mu približno ČZ-USA, Sabatti, Fausti , neke "turkinje" i sl.

Max011
 Te puške je prvi u Srbiju uvezao Capriolo iz Bačke palanke mislim da se i danas može preko njih uvesti najveći deo pušaka iz te ponude.
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

dragand
 Meni taj decko kaze da su FAIR puske ogranak Berete, nastale su navodno kad je grupa Beretinih inzenjera odlucila da se odvoji i da pocnu proizvoditi puske sami za sebe. Kod nas su stigle tek prije 5 godina i malo ljudi ima FAIR pa ne znam sta da radim. Posto planiram kupiti novu pusku raspitujem se inace to bi mi bila moja prva kupljena, a vec imam Rusku orozaru 16/70 kupio ju deda 1974. Smile

tomo vrbas

Max011 kaže:
Te puške je prvi u Srbiju uvezao Capriolo iz Bačke palanke mislim da se i danas može preko njih uvesti najveći deo pušaka iz te ponude.
Backe Palanke ili Topole?mada nije ni vazno oni su ih prvi imali u prodaji ja kada sam 2007 kupovao IZ153 trgovac iz Capriola B.Topole me je ubedjivao da uzmem FAIR bokericu sa jednom obaracom,ejektorima i prelepim motivima na baskuli taman su im bile stigle u prodaju i tada je kostala oko 65000din i dugo sam se dvoumio i sada se kajem jer su pare bile u dzepu a ona prelepa jbgConfused i po njegovim recima za te pare nije moglo da se uzme nesto takvog kvaliteta!

kimi
 FAIR Master trap o kojoj ja pričam kupljena je nova u Snajperu i plaćena oko 1000 evra.
Preporučio bih svakome ko želi da kupi prvo da proba pušku, kako leži itd a ne da naručuje na neviđeno. Meni konkretno ne leži uopšte gore pomenuti model(visok sam 1,90m) a mom prijatelju leži ko salivena, doduše on jw visok 1,70m

Max011
 Topola u pravu si mešam ih Smean
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

dragand
 jos neko neka iskustva sa ovom puskom?

rk
 Jel zna neko vise o puskama Tecni mec, navodno to je nki posebano ogranak ove firme
RK

rk
 FAIR su rizzini puske odnosno sonivac je Isidoro Rizzini.
RK

PEZ
 Predprosle godine na sajmulova u Nisu na standu Capriola bila je izlozena F.A.I.R. Jubilee puska koja je bila poprilicno skupa (cini mi se oko 190-200.000 din.) sa zlatnim (pozlacenim) motivima na baskuli, naoko lepo izgleda ali mi je strasno zasmetalo sto su spojevi cevi i baskule odradjeni suvise grubo (po mom ukusu) tako da ni u kom slucaju ne opravdava cenu (opet moje misljenje)
Da se nadovezem i na komentar kolege kimi-ja, trap puske se rade sa nesto visljim grebenom kundaka u odnosu na klasicne sacmarice i normalno je da vise odgovaraju nizim, odnosno, strelcima sa kracim vratom.

rk
 Kazu mi ovi u Capriolu da ih mozda vise nece voziti, inace to je generalno problem moguce da su to i vise nego dobre puske ali nasi stave takve cene da retko ko to moze da isprati.
Takvi brendovi pre svega su konkurentni ukoliko su cene njihove konkurentrne, a za cenu od 200.000 dinara moze da se nadje B525 koji bi ipak licno pre uzeo.
RK

mihailo
 Cenovnik F.A.I.R za 2014god.

http://www.fair.i...i-2014.pdf

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1790 29.06.2025. 11:38
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,466
Najnoviji član: Perinakci

Poslednje vesti
Lovačka slava - Sveti Jevstatije
Humanitarno takmičenje - Lovci za decu
56. međunarodni sajam LOVA I RIBOLOVA - LORIST
Obaveštenje korisnicima lovišta
Dobijanje lovačke dozvole kompleksan proces

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

65,275,965 posete www.srbijalov.com