Rusan nosači i montaže optike
|
Sniper Hunter |
Objavljen 15.12.2012. 14:30
|

Moderator

Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
Postovani admini molim da se otvori tema RUSAN nosaci optickih nisana..
Od kolege rokvić
|
|
|
|
rokvic |
Objavljen 15.12.2012. 16:48
|

Član

Upisa: 184
Pristupio: 22.02.2010. 07:06
|
Molim postovane kolege , koji koriste nosace ovog hrvatskog proizvodjaca da malo podelimo iskustva sa ovim proizvodima...
Po meni jedan od boljih proizvodjaca montaza, garancija je 10 godina, a sada je ima i na nasem trzistu i cinim se da je bolja od naseg Hamrles Radeta, do duse cene su iznad radetovih... ja koristim Rusan svenk montazu i izuzetno sam zadovoljan, e sad bih voleo da cujem i druge kolege koji koriste ove nosace....pozitivna i negativna iskustva..
pozdrav i uvek dobar pogled.... |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 15.12.2012. 17:33
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Kolega po čemu si zaključio da su bolji nosači hrvatske firme od Hamerlesovih?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
|
|
|
sheytan |
Objavljen 15.12.2012. 17:40
|

Lovčina

Upisa: 2979
Pristupio: 23.11.2010. 13:27
|
^ Zato što nisu serbski! 

Šalim se, al možda ima ovdi i istine! Moj koleza je nekolicini drugara montirao Pic. šinu od punega tčelika, & prigodne prstenčiće, i sve deluje i više nego dobro, u izvedbi Rada Šoomadintza! 
Sa švenqjućim se nismo sretali, tako da ne tvrdim ništa.
Po rvacki forumi pišu o Rusan montažama uglavnom u superlativu, tako da verujem da su dobre!
novi način otvaranja tema je bzvz...
DOBAR DVOGLED!!!
http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U
|
|
|
|
Joe the hunter |
Objavljen 15.12.2012. 17:51
|

Veteran

Upisa: 503
Pristupio: 15.11.2010. 13:01
|
rokvic kaže:
Molim postovane kolege , koji koriste nosace ovog hrvatskog proizvodjaca da malo podelimo iskustva sa ovim proizvodima...
Po meni jedan od boljih proizvodjaca montaza, garancija je 10 godina, a sada je ima i na nasem trzistu i cinim se da je bolja od naseg Hamrles Radeta, do duse cene su iznad radetovih... ja koristim Rusan svenk montazu i izuzetno sam zadovoljan, e sad bih voleo da cujem i druge kolege koji koriste ove nosace....pozitivna i negativna iskustva..
pozdrav i uvek dobar pogled....
Simpaticna je garancija 10 god(kud bas tolko sto ne 15) ja imam neku VIVER aluminijumsku montazu na jednom karabinu staru 35 godina kostala 12 $ i i dalje je ko nova.Iako ameri ne daju nikakvu garanciju na tu montazu.Bas me zanima kako su purgeri izracunali optimum garancije od 10 godina |
|
|
|
sheytan |
Objavljen 15.12.2012. 17:59
|

Lovčina

|
^ Pa, posle toga mogu stradati letrični delovi, ladni lemevi i sl...
DOBAR DVOGLED!!!
|
|
|
|
Joe the hunter |
Objavljen 15.12.2012. 18:03
|

Veteran

|
sheytan kaže:
He ,he moz da bidne al nemora da znaci(sto bi rekli ovi moji seljaci) |
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 15.12.2012. 18:04
|

Lovčina

Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Rusan montaže su izrađene od visoko kvalitetnog čelika sa minimalnim tolerancijama. Video sam više modela njegovih montaža i sve su bile vrhunske. Nekoliko mojih drugara ima Rusan montaže duži niz godina i nemaju nikakvih zamerki na njih, niti na njima ima vidljivih tragova korištenja. Sigurno su vrhunske, a u odnosu na vrhunske montaže iz evropskih zemalja imaju povoljniju cenu. Ko god kupi Rusan montažu sigurno se neće pokajati. Rusan ne samo da se probio na tržište Srbije, nego i tržište Slovenije i nekih drugih evropskih zemalja. A daje neograničenu desetogodišnju garanciju na svoje proizvode, što nije malo. I neki poznatiji (i skuplji) proizvođači ne daju ovakvu garanciju. Hamerles Rada sigurno vredi više nego što košta, i ima solidan kvalitet svojih proizvoda, ali ipak mislim da je Rusan kvalitetniji.
|
|
|
|
sheytan |
Objavljen 15.12.2012. 18:21
|

Lovčina

|
Joe the hunter kaže:
sheytan kaže:
He ,he moz da bidne al nemora da znaci(sto bi rekli ovi moji seljaci)
Mis'im, nemo' se ljootite! 
DOBAR DVOGLED!!!
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 15.12.2012. 18:39
|

Moderator

Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
Ja na mojim cevkama imam Hamerles Rade montaže ,neke su rađene po narudžbi ,za te pare su dobre i nemam problema sa njima ,bilo da su aluminijumske ili čelične .
|
|
|
|
golf071 |
Objavljen 15.12.2012. 21:58
|

Veteran

Upisa: 891
Pristupio: 05.11.2010. 19:43
|
Deset godina garancije,250e svenk kazu da je potpuno isti kvalitet kao EAW,ja sam je namontirao na 3006 na insistiranje mog kolege,koji je ima na Stajeru i mislim da je ok,stvarno radi dobro,videcemo .
|
|
|
|
Joe the hunter |
Objavljen 16.12.2012. 10:51
|

Veteran

|
Podunavac kaže:
Rusan montaže su izrađene od visoko kvalitetnog čelika sa minimalnim tolerancijama. Video sam više modela njegovih montaža i sve su bile vrhunske. Nekoliko mojih drugara ima Rusan montaže duži niz godina i nemaju nikakvih zamerki na njih, niti na njima ima vidljivih tragova korištenja. Sigurno su vrhunske, a u odnosu na vrhunske montaže iz evropskih zemalja imaju povoljniju cenu. Ko god kupi Rusan montažu sigurno se neće pokajati. Rusan ne samo da se probio na tržište Srbije, nego i tržište Slovenije i nekih drugih evropskih zemalja. A daje neograničenu desetogodišnju garanciju na svoje proizvode, što nije malo. I neki poznatiji (i skuplji) proizvođači ne daju ovakvu garanciju. Hamerles Rada sigurno vredi više nego što košta, i ima solidan kvalitet svojih proizvoda, ali ipak mislim da je Rusan kvalitetniji.
Znas li druze kolko im kosta u tim njihovim kunama,lasicama hermelinima ili ovim evricima leptir kocnica i jel salju u ovu nasu Srbiju. |
|
|
|
golf071 |
Objavljen 16.12.2012. 12:26
|

Veteran

Upisa: 891
Pristupio: 05.11.2010. 19:43
|
Joe the hunter kaže:
Podunavac kaže:
Znas li druze kolko im kosta u tim njihovim kunama,lasicama hermelinima ili ovim evricima leptir kocnica i jel salju u ovu nasu Srbiju. Top Gan Pozarervac pozovi njih,mozes preko njih da nabavis sve od Rusana. 012/555-405
|
|
|
|
Joe the hunter |
Objavljen 16.12.2012. 12:56
|

Veteran

|
Hvala kolega |
|
|
|
Podunavac |
Objavljen 16.12.2012. 22:07
|

Lovčina

Upisa: 7755
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Joe the hunter kaže:
Podunavac kaže:
Znas li druze kolko im kosta u tim njihovim kunama,lasicama hermelinima ili ovim evricima leptir kocnica i jel salju u ovu nasu Srbiju.
Mogu da proverim nije problem. Šalju poštom po celoj evropi. Samo mi napiši za koju pušku ti treba i dali samo leptir (poluga) ili i spojnica.
|
|
|
|
Joe the hunter |
Objavljen 17.12.2012. 10:21
|

Veteran

|
Podunavac kaže:
Joe the hunter kaže:
Podunavac kaže:
Znas li druze kolko im kosta u tim njihovim kunama,lasicama hermelinima ili ovim evricima leptir kocnica i jel salju u ovu nasu Srbiju.
Mogu da proverim nije problem. Šalju poštom po celoj evropi. Samo mi napiši za koju pušku ti treba i dali samo leptir (poluga) ili i spojnica.
Treba mi samo leptir DESNI za M98 |
|
|
|
javor |
Objavljen 21.03.2013. 21:03
|

Član

Upisa: 61
Pristupio: 12.07.2012. 22:45
|
Evo nabavio sam ja rusanovu švenk montažu za ČZ550.Mogu reći da me je iznenadila koliko je dobra,tj.bolja od nekih drugih a skupljih montaža i mislim da će trajati koliko i puška.Platio sam je 1650kn.Mi na ovim prostorima smo skeptični prema "domaćim" proizvodima,ali ovaj vrijedi svake kune.
|
|
|
|
sile |
Objavljen 15.11.2013. 20:30
|

Mlađi član

Upisa: 43
Pristupio: 28.04.2012. 11:09
|
ja na svojim puškama imam rusanove pikatini šine sa brzoskidajučim prstenjem/nosačima.. to su odlični proizvodi vrhunske pouzdanosti...bez imalo pretjerivanja |
|
|
|
223rem |
Objavljen 08.09.2014. 11:27
|

Član

Upisa: 131
Pristupio: 06.05.2011. 23:08
|
Postovane kolege lovci vidim da su skoro svi zadovoljni rusanovim montazama koji ih koriste,ima li neko iskustva sa brzo skidajucim montazama za kombinovane puske,konkretno za brno zh?Ja se dvoumim oko ove montaze jos uvek i ne znam koliko je pouzdana da kada se skida i vraca da li ce slika pogodka stvarno biti ista?Svaki odgovor i savet bi mi dobrodosao.Inace cena je negde oko 280e. |
|
|
|
StepenWolf |
Objavljen 28.09.2017. 00:05
|

Mlađi član

Upisa: 29
Pristupio: 05.07.2012. 00:49
|
Hajde malo da oživim temu...
Dvoumim se između švenk EAW i Rusana... Obzirom da mi trebaju 2 kompleta nije baš zanemarljiva razlika u ceni.
Imaju li kolege koji su kačili Rusan nekih novih zaključaka? |
|
|