Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Polaganje lovačkog ispita

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Polaganje lovačkog ispita
Boban
 Pa ako ti je Rancer sudio on ima kovacku ruku mogu misliti
kako ti je bilo.Grin

Lala
 Rančer je sudio, jakako! A zapretio je mom kumu lovačkom, da će kum dobiti batine, ako ne bude čestito udarao, pa se kum prepao od Rančera i njegovih 2 metra i 130 kg, kad me kum sašio... Bolje da ne pričam, nastaće sprdnja! Sva sreća, da Rančer ne može da postavi snimak batinanja Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Cvele
 Zelhor, naravno da sam polozio, ne secam se bas pitanja, jedno je bilo kalibri za evropsku divljac, kojom tehnikom se puca puskom sacmaricom... i td... Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

mikisa
 hvala svima!
srecom u nasoj grupi od nas 8 , nas 4 smo pocetnici ! tako da cemo zajedno lakse podneti !
sledi izvestaj u nedelju .

Dalibor89

Lala-zastrasen kaže:
Rančer je sudio, jakako! A zapretio je mom kumu lovačkom, da će kum dobiti batine, ako ne bude čestito udarao, pa se kum prepao od Rančera i njegovih 2 metra i 130 kg, kad me kum sašio... Bolje da ne pričam, nastaće sprdnja! Sva sreća, da Rančer ne može da postavi snimak batinanja Grin
ajde Lalo postavi nam snimak da vidimo tvoje krstenje.Smean

Neca92
 jedno pitanje... Hmmm Da bi pripravnik izasao na polaganje lovackog ispita, da li mora da bude clan godinu dana ( 365 dana), ili je dovoljna jedna lovna sezona? Hmmm Npr. Drugar je postao pripravnik prosle godine u semptembru, da li moze da polaze lovacki npr. u Avgustu? Nadam se da razmute moje pitanje... Frown
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

ohotnik
 Moze.Mada neznam kako je postao pripravnik u septembtru kada se molbe podnose pocetkom godine[januar-februar]

asivica
 E i ja da se pohvalim nisam vise pripravnik od danas jos jedan vise pravi lovac,danas nam je bilo polaganje i normalno svi smo prosli njima je izgleda najbitinije da nam uzmu po 3000,00din koliko sam ja vido doduse meni su postavili samo tri pitanja vidli kako sam odgopvorio i samo su mi rekli da je odlicno i da sam slobodan dok su na pojedine i po pet sa pomaganjem tj. njihovom dopunom da mu obrazloze da bi naucio.itanjeTri prsta
Jedva cekam da nedelja dodje...!!!Besan

Podunavac

asivica kaže:
E i ja da se pohvalim nisam vise pripravnik od danas jos jedan vise pravi lovac,danas nam je bilo polaganje i normalno svi smo prosli njima je izgleda najbitinije da nam uzmu po 3000,00din koliko sam ja vido doduse meni su postavili samo tri pitanja vidli kako sam odgopvorio i samo su mi rekli da je odlicno i da sam slobodan dok su na pojedine i po pet sa pomaganjem tj. njihovom dopunom da mu obrazloze da bi naucio.itanjeTri prsta

Čestitam.Bravo 2 Da loviš 100 godina.
Tri prsta 2Kolce

arnotije

asivica kaže:

Neka je sa srecom Bravo 2
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

canis aureus
 E asivice sad si praviB)
Čestitamiveli 3
-jesi li mogao ovde na forumu nešto pametno da pročitaš što bi ti iole pomoglo na ispitu?!Hmmm

asivica
 Hvala,hvala kolege takodje i Vama zelim sve najbolje i DOBAR POGLED.

asivica
 Canis aureus,pa da ti kazem i jesam ne samo sto su meni postavili pitanja sto sam i znao nego sam slusao i drugima koja su pitanja bila pa mnoge stvari sam i ovde na forumu od Vas starijih kolega naucio tako pa sam im stalno dobacivao po neki odgovor a onaj iz komisije me samo pogleda jer na svako cetvrto peto pitanje ja se ubacim,jos meni pocnu pitanja za DS kad se lovi .sta je potrebno da bi se odstreljena divljac iznela iz lovista,kad ne sme da se lovi snelerom ili ubrzicom a neznaju da se ja ove sezone vise DS gadjao nego zeceve gadjao sam 4 svinje a vido sam samo dva zeca a oni racunaju ovaj iz ravnice on i nezna sta je DS i kad vidose da im lagano odgovaram na ova tri pitanja zajebase me vise ne htedose da me nista pitaju.

duledunav
  Drugari lovci!
Svi koji ste polagali i položili lovački ispit želim vam
mnogo godina uspešnog lova i neka vas sreća prati....

Dobar pogled !!!! Odobravam

asivica
 Hvala kolega.B)

Hunter forever
 Neznam sto ali ja polako pocinjem da se plasim lovackog ispita. Imam neki strah da nepadnem,iako je tek za 3 godine. Pozdrav
marka Engleski poenter marka

asivica
 Hunter forever nemas razloga za strah,imas pet pitanja ako neko neznas oni iz komisije ti daju odgovor da bi ga znao,i drugo ako neznas bas nista oni ima da te ostave da sedis tu do kraja polaganja da bi kroz odgovore drugih naucio nesto inace svrha svega ovoga je da LSS uzme 540din.za prirucnik i 2460din. za ispit.Tako da nema razloga za brigu niko jos nije ponavljao pa neces ni ti samo spremi tri hiljadarke i nakrivi kapu.Podrka

Podunavac

Hunter forever kaže:
Neznam sto ali ja polako pocinjem da se plasim lovackog ispita. Imam neki strah da nepadnem,iako je tek za 3 godine. Pozdrav

Hunter za 3 godine možeš da naučiš priručnik na pamet. A verujem da na većinu pitanja već sad znaš odgovore, sudeći po tvojoj aktivnosti na ovome forumu. Ništa se ne brini.B)
Tri prsta 2Kolce

alex

Hunter forever kaže:

Kolega nemoj da se brines i meni je bilo malo strah ali kad sam seo na stolicu pred komisiju sve je isko kako sam samo mogao pozeleti.
A imao sam pitanja:1.Koliko jaja snese poljska jarebica a koliko fazanka.
2.Sta su to psi krvoslednici.
3.Kada se vrsi brojanje divljaci i zasto.
4.Sta raditi u slucaju da se pronadje uginula divljac sta treba da preduzmem.
5.Zec.
i dva pot pitanja:
koje su to rase krvoslednika i da li uginulu divljac smem da diram golim rukama.
Sve sam tacno odgovorio i čestitali su mi i pozeleli dugu i uspesnu lovnu karijeru i dobar pogled.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Hunter forever
 PA drugari nadam se da ce biti tako. Pokusavim da od nekoga nabavim prirucnik da bih polako poceo da ucim,ali ipak mozda kada mi prodje mala matura jer sad moram dosta da ucim oko skole,ipak skola je najvaznija. Cim zavrsim 8 razred onda pocinjem da citam prirucnik ako ga nabavim. Podunavac, Alex,Asavica pozdrav.
marka Engleski poenter marka

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 876 08.12.2024. 16:56
Lovački karabin KARABINI 1745 03.12.2024. 02:19
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,020,063 posete www.srbijalov.com