Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Polaganje lovačkog ispita

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Polaganje lovačkog ispita
Lala
 Ma Hunter forever, ne brini, samo ti čitaj šta se ovde piše, pa kad odeš na polaganje, kažeš da si član na Srbijalov, odmah te ovi iz komisije LSS sa oduševljenjem upišu da si položio, oni prosto obožavaju ovaj forum! Grin
Šalu na stranu, možeš i ovde puno stvari da saznaš, a priručnik proučiš, i mirna Bačka!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Hunter forever
 A evo i da odgovorim na pitanja,nemojte misliti da sam surfovao po internetu jer delimicno znam,ako nesto nije potpuno ispravite.

1. Jarabica moze da snese do 15 jaja, a fazanka 10-18 jaja.
2. Psi krvoslednici su psi koji se koriste za pronalazenje ranjenje divljaci po krvnom tragu.
3. Brojanje divljaci se vrsi u prolece da bi se uvidelo brojno stanje divljaci.
4. Ja mislim da treba da se obavesti lovocuvarska sluzba.
5. Zec je divljac koja se lovi psima gonicima i psima pticarima,dosta je zastupljena na teritoriji Srbije,imaju po dva zuba u gornjoj i u donjoj vilici. To je divljac koja je stepska-voli da zivi u stepama. Lovi se sa puskama sacmaricama, velicina sacme od 6 do 10,eto to znam.
-Neznam rase krvoslednika
- Uginulu divljac nesmemo dirati golim rukama zbog opasnosti od zaraze.
marka Engleski poenter marka

strahinja
 Joj ja ove godine polazem,prosle sam bio pripravnik,a sad cim skola prodje uzimam malo da citam i pred pocetak sezone polaganje Grin

Hunter forever
 Lalo dosta toga sam i odavde naucio,pa se malo sepurim medju drugovima kako znam vise o lovu nego oni,jer su oni mene zezali kada sam ja bio mladji i dok nisam bio clan ovog portala. Kao sto sam naveo dosta toga sam naucio odavde,ali sam i na sajmu knjiga kupio knjigu "Svet lova i divljaci u lovistima Srbije" knjiga je veoma lepa,sve je lepo objasnjeno kao i ilustrovano.

asivica
 Ja cu da ti pomognem jedna rasa krvoslednika je Bavarski krvoslednik a za drugu se seti znas je sigurno a to su te dve rase i obadve su iz Nemacke,I jos nesto zec se lovi psima gonicima dugonogim ali samo preko 500m nadmorske visine ispod te visine lov gonicima je zabranjen.Ali vidis da bukvalno 90posto stvari znas i neznam cega se bojis rekao sam ti ovi iz komisije dace ti sigurno odgovor ne neko pitanje koje neznas da bi ga naucio.U tvojim godinama da kazem previse znas sto je za pohvalu a kad prodju jos tri godine zbog toga nema razloga za brigu kamoli za strah.Pozdrav.Bravo 2 
Jedva cekam da nedelja dodje...!!!Besan

Hunter forever
 ma polazem ga iz prve sigurno.

alex
 Bavarski krvoslednik, Hanoverski krvo slednik i kod nas se koriste ostrodlaki i brak jazavicar.

Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

asivica
 Jeste Alex ali oni lepo pitaju koje su rase krvoslednika to je pitanje bilo i kod mene,a to sto mi koristimo i druge kerove to je vec druga stvar.

Lala

Hunter forever kaže:
5. Zec je divljac koja se lovi psima gonicima i psima pticarima,dosta je zastupljena na teritoriji Srbije,imaju po dva zuba u gornjoj i u donjoj vilici. To je divljac koja je stepska-voli da zivi u stepama.

Ti teško da ćeš položiti, ako nešto ne obnoviš gradivo pod hitno!
Osim ako ne nameravaš da loviš samo krezubave zečeve!ROFL
Ima zec malo više zuba, a prednja dva gornja i dva donja, najveća, se zovu sekutići. Mislim da zec ima 24 ili 28 zuba, nisam sad siguran koji je od ova dva broja tačan.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Hunter forever
 Grin Grin Grin Grin Grin Grin pa moram da obnovim kako da idem bez znanja.

alex

asivica kaže:
Jeste Alex ali oni lepo pitaju koje su rase krvoslednika to je pitanje bilo i kod mene,a to sto mi koristimo i druge kerove to je vec druga stvar.

To da

alex

Hunter forever kaže:
Grin Grin Grin Grin Grin Grin pa moram da obnovim kako da idem bez znanja.

Uzmi lepo nauci i samo opusteno lovacki ispit ti delije kao vidi koliko ima da se uci ali je stvarno ekstra samo imam zamerku u KINOLOGI malo je napisano o psima trebalo bi - mora da se napise vise o njima

vuk71
 pobogu ljudi nebojte se polaganja, mada i oni koji imaju tremu imaju nacina da to rese... recimo u mom ld jelen bap nema mesta u Srbiji, BIH,Hrvatskoj odakle nema diploma, mada ti koji su polozili neznaju na mapi naci gde se to nalazi....

vuk71
 mada me cudi da neki nisu nabavili diplome iz Slovenije, lepo zvuci a i dolazi iz EU...

Podunavac
 Vuče tačno ne mogu da verujem u to. Pa kod vas sve uredno i po zakonu, društvo za primer. Da se ti nisi slučajno malo zabunio? ROFL
Tri prsta 2Kolce

asivica
 Para vrti gde burgiija nece.itanje

vuk71
 podunavac nisam se ja zabunio, kamo lepe srece... nego pisem istinu verujem da i druga ld imaju slican problem samo mnogi smatraju da to nije problem nego samo papirologija... zato i imamo svake godine mrtvih i ranjenih lovaca poprilicno , ljudi nisu edukovani jos manje su nesto citali a nose oruzije i kad padne noc ode kum umesto ds...zaslosna istina koj se tesko menja...

Podunavac
 Ma znam Vuče da se nisi zabunio. Kod vas javašluk za sve , pa što ne bi bio i za diplome? Instina je da svako ima oružje i lovi pa se i sr..a dešavaju. A istina je da u svakom društvu ima bisera. I mene nekad bude strah u lovu, više nego što me bilo u ratu. Tamo sam bar znao ko puca na mene. Još kad popiju litru brlje pre lova, kukala nam majka svima.
Tri prsta 2Kolce

Indjijanac
 OVIH DANA SAM SREDJIVAO NEKE PAPIRE U ARHIVI MOG LD I NAŠAO SAM TEST SA POLAGANJA LOVAČKOG ISPITA KOJI SAM JA POPUNJAVAO PRE 21 GODINU,NEMOGU DA VAM OPIŠEM KAKAV JE TO OSEĆAJ

petar
 [xhide]Aj tebra molim te pisi malim slovima, mislim ono...Oi[/xhide]
Just like old times!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 876 08.12.2024. 16:56
Lovački karabin KARABINI 1745 03.12.2024. 02:19
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,453
Najnoviji član: hladni

Poslednje vesti
Tri velika vuka snimljena na planini u Srbiji
Petrovaradin: Problem u lovištu
PRVENSTVO VOJVODINE
U LU "Šumadija" Kragujevac
Otkazana manifestacija Lovac i pas

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,019,958 posete www.srbijalov.com