Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na divlje svinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
37% [21 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
33% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
12% [7 Glasa]

Glasova: 57
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na divlje svinje
Podunavac
 Nidžo lepe slike, a još lepši teren.Odobreno
Tri prsta 2Kolce

golf071
 Svaka cast. Bravo 2iveli
Novine

klaja
 Nidzo..odlicne slike kao i odstrelBravo 2
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

suci
 I mi u nedelju bili uspesni iako je do 7h padala kisa i oprala sve tragove, ali po izrovanoj zemlji zakljucujemo da su svinje u blizini. Pustamo kerove koji podizu dva copora i jednog vepra i onda krece kanonada od nas 7, petorica pucaju na svinje ali jedino ja uspevam da oborim jednu krmacu oko 90kg koja se izdvojila iz copora. Krmaca ide pravo na mene i na jedno 40m staje pucam kuglom rottweil brenneke pogodak u vrat i pad u vatri.
www.dodaj.rs/f/1P/9/11payb3P/2014-11-30-661.jpg
www.dodaj.rs/f/2I/lU/4rbASPBg/2014-11-30-656.jpg
www.dodaj.rs/f/u/pd/4RYK3GOo/2014-11-30-654.jpg

suci
 A evo i kugle koju smo nasli u zadnjem butu. Iako dosta izmucena (prosla bukvalno kroz celu svinju) ipak se nije previse deformisala.
www.dodaj.rs/f/1x/aa/267yBnTK/1/2014-12-02-665.jpg

nidzamotocross
 Čestitam druže na odstrelu! Bravo 2 Dobra je, nije baš mala. Na kom delu terena ste lovili?
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

ssekir75
 свака част!Odobreno
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

klaja
 Suci cestitam na odstreluBravo 2slike su Odobreno
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Podunavac
 Suci čestitke na odstrelu.Bravo 2 I nakon više od 100 godina Brenneke je još uvek jedna od najboljih konstrukcija jedinačnih projektila za odstrel DS.
Tri prsta 2Kolce

nidzamotocross
 Nisam do sada video ovakav sa plastičnim čepom pričvršćenim za njega, ja imam one sa ušrafljenim filcanim čepom za samu kuglu.

suci
 Hvala drugari.iveli
Nidzo lovili smo u blizini Ostrozuba selo Bobina ako si cuo. A sto se tice kugle ona je u magnum varijanti 12/76 39g pa zato ima plasticni cep.
Podunavac apsolutno se slazem da je brenneke jos uvek nezamenljiv kada su jedinacna zrna u pitanju.

nidzamotocross
 Otprilike znam gde se nalazi. To je onaj sa crnim natpisom, je l' da? Pošto drugar ima isto magnum, ali takođe sa filcom. Mada na meti nema razlike, isprobano. Odobreno

suci
 Da bas taj sa crnim slovima.

Zoran Zoli
 Uspesan lov u okolini Raznja , odstreljeno je jos tri nazimeta ali nisu doneseni na vreme te ih nema na slici .Prilicno hladan dan sa malo snega i puno vetra , ali kerovi su odradili odlican posao iako je vepar isekao jednu kerusu nije se nigde pojavio na doceku .
Zoran Zoli priložio:
20141203_130024.jpg

srbijalov

golf071
 OdobrenoBravo 2 svaka cast.
Novine

Cadara
 i57.tinypic.com/if0g0h.jpg

milenko0609
 Čurug: najava komercijalnog lova na divlje svinje

U mestu Čurug, nadomak Žablja, dana 13.12.2014. godine (subota) biće organizovan komercijalni lov na divlje svinje. Loviće se lovni revir Ajlaš, koji ove godine do sada nije lovljen, i koji je namenjen isključivo za komercijalni lov.

Skup lovaca je predvidjen u 7 h na lovačkom domu u Čurugu. Kotizacija za učesnike je 1500 dinara, a u cenu je uračunata organizacija lova, ulaz u lovište, odstrel divljači i ručak nakon lova.

Svi učesnici u lovu moraju imati markirne delove garderobe (fluorescentni prsluk, kapa...). Lov je dozvoljen puškama sa olučenim cevima odgovrajućeg kalibra i težine zrna, i puškama sa neolučenim cevima isključivo jedinačnim projektilom (kugla ili brenekke).

Kontakt osobe: Milenko 069/526-74-80 i Dragan 063/84-88-448
30-06,22-250,NOD,JOD,I BOG DA TE VIDI...

nenad_franc

Zoran Zoli kaže:
Uspesan lov u okolini Raznja , odstreljeno je jos tri nazimeta ali nisu doneseni na vreme te ih nema na slici .Prilicno hladan dan sa malo snega i puno vetra , ali kerovi su odradili odlican posao iako je vepar isekao jednu kerusu nije se nigde pojavio na doceku .

ma da vam nije bio conja, nebi ste se vi ovajdili u lovu Smile da ne znas gde ste tacno lovili?

Cadara
 Milenko 0609 jedno pitanje, Ajlaš kada pominješ to je preko Taraša, inače je to k.o Taraš, tu u toj staroj tisi ima jedna trska lepa čikmeže se zove. To je bilo nekada lovište ribarskog gazdinstva Ečka i bio sam nekoliko puta u lovu dok je gazdovalo ribarsko gazdinstvo. Ja sam mislio da je to dato LD Žabalj.
Ili imate neki svoj Ajlaš, pošto je to čest naziv u priobalju tise, naša stara tisa kod Aradca se zove Mali Ajlaš a šuma 1X1km veličine Ajlaš (Hajlaš) kažu mađari. Čisto da bi razumeo o kom delu lovišta je reč. Ako je to taj deo koji sam opisao opasno mesto za divlje svinje.

Predator
 "Može li se divlja svinja iskoreniti organizovanim lovom?" Zanimljiv članak i istraživanje koje je sprovedeno na ovu temu u zvaničnom glasilu LSS (strana 13.) http://www.lovacki-savez-srbije.com/l...0_2014.pdf

Sasvim prirodno

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na DIVLJE PATKE LOV NA SITNU DIVLJAČ 1670 29.09.2021. 18:43
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,458
Najnoviji član: gorstak1972

Poslednje vesti
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara
Lovna sezona u Srbiji

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

64,374,319 posete www.srbijalov.com