Lovačka komora
|
Lala |
Objavljen 28.12.2010. 21:57
|
Moderator
Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
Pa da, sad će kinologija da uvene, kad počne osipanje lovaca!
Koristim priliku da pozdravim toplo delegate iz Vojvodine, koji su zastupali interese lovaca. Bravo majstori!
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 28.12.2010. 22:06
|
Lovčina
Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
IMA BOGA...A NJEGOVA JE ZADNJA...ON JE I STVORIO I NAS I ŽIVOTINJE, PA GA SADA MOLIM DA ON ZAŠTITI DIVLJAČ , JER OD LOVSTVA OSTA SAMO SENA, A O ETICI I UZGOJU NEBI NI DA TROŠIM REČI..JOŠ JEDNOM ČESTITAM LJUDIMA KOJI SU U SVOJIM LOVIŠTIMA BILI DOMAĆINI I PRAVI LOVCI U PUNOM SMISLU TE REČI...
...ŽELIM OVOM PRILIKOM DA SE ZAHVALIM GOSPODI STRNADU I KUNOVCU ŠTO SU ZAISTA PUNO UČINILI PO PITANJU GRUPE LOVACA IZ BAČKE PALANKE, ŽELIM IM DA IM NIKADA NIKO NE POMOGNE KAO ŠTO SU ONI NAMA...HVALA GOSPODO STRUČNJACI I BORCI ZA BOLJE LOVSTVO I RAZVOJ LOVSTVA U SRBIJI..
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 28.12.2010. 22:09
|
Moderator
|
Pa Zorane, nadam se daćeš imati priliku da neke od naših 'zaslužnih' i 'uglednih', ugostiš kod vas u lovištu. I da priliku iskoristiš da im kažeš, šta misliš o njihovom 'liku i delu'!
Potrudiću se da dodjem do spiska svih 'delegata' na toj osnivačkoj skupštini. Da lovci znaju, po imenu i prezimenu.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 28.12.2010. 22:13
|
Lovčina
|
Gospoda ugledni koje sam tamo i naveo su svojim zalaganjem čitaj kuliranjem, već obezbedila da svi mi koji nemislimo kao naši čuveni dužnosnici u LD - u, budemo uklonjeni tj. bićemo uklonjeni iz društva,a samim tim nećemo ni doći do susreta sa stručnom gospodom...eeeeeeeee mojjjjiiii Srbiiiiiii.....netreba nama Turaka nabiće nam braća kolac i to duuubbbookooooooooo...
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 28.12.2010. 22:20
|
Moderator
|
Zorane, nemoj da misliš da ste vi jedini tamo u Palanci. Ima dosta drugih LD, gde je stanje ama u dlaku jednako! Samo što ste vi imali petlju da to javno kažete! Vaša savest je mirna.
Oni koji su ćutali, u nadi da će proći bolje, su se zeznuli. Proći će isto kao i vi, ali će morati da crvene pred ogledalom, kad se budu brijali.
Nije ovo više problem ni grupe lovaca iz Palanke, ni bilo koje druge grupe. Ovo je sad problem 85000 lovaca u Srbiji.
Kad malo bolje razmislim, i treba da nas deru, kad ćutimo. Možda vam obezbede neki paprikaš, zato što ste fino ćutali...
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
nenadx |
Objavljen 28.12.2010. 22:23
|
Moderator
Upisa: 2282
Pristupio: 16.10.2009. 18:15
|
Lalo vuces me za jezik,a odavno sam digao ruke od toga.Raspakivanje je pocelo a paket odavno spakovan,naravno stvari postaju jasnije...Klise je isuvise prost,da mnogi nisu verovali na tvoja ukazivanja,a navode na ogromno potcenjivanje masa(citaj lovaca)Kako god,treba razmisliti sta dalje.
Licno nemam nista protiv veza otac-sin,brat,kum...dok se nezloupotrebi
Pistaljke bi verovatno kupovali od njih..pa bas im nebih dodavao u dzep.
Resenja ima,sve se vrti oko love.A ona stize od lovaca....Ja bih se na to orijentisao vise nego na njihovu savest.Ko bese rece -Di su moji novci
Dobar pogodak
|
|
|
|
vojkan |
Objavljen 28.12.2010. 22:26
|
Stari član
Upisa: 203
Pristupio: 17.12.2009. 15:48
|
Tuzno je citati vase komentare na ovu temu jer se iz prilozenog vidi da je u pitanju ponovo neka mucka po rodbinskoj liniji.Meni licno nije poznato ni jedno ime koje ste u vasim komentarima navodili alli se solidarisem sa vama i javno apelujem na celo sprsko lovstvo da putem solidarnisti uradi nesto,ako treba i motka neka radi i to ona g..nj..a
Podrzavam vas u potpunosti!
Ja sam Lovac s juga cevka mi je duga!
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 28.12.2010. 22:30
|
Moderator
Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
Izgleda da nece imati drugog resenja osim ...
|
|
|
|
nenadx |
Objavljen 28.12.2010. 22:37
|
Moderator
|
Mnogo ste radikalni drugari.Revolucija je ukinuta i neide uz demokratiju,potire njenu sustinu,pa se treba usmeriti na njene najsvetlije tekovine olicene u eu,dolar pa ajde moze i dinar,kad nema drugo.
Dobar pogodak
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 28.12.2010. 22:40
|
Moderator
|
Nije demokratija za nas nismo se navikli na nju
|
|
|
|
zoranp |
Objavljen 28.12.2010. 22:40
|
Lovčina
|
....čitam...ali odo leći jer je jutro pametnije od večeri,a bojim se da nelanem koju....
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.
|
|
|
|
charuga |
Objavljen 28.12.2010. 22:42
|
Veteran
Upisa: 580
Pristupio: 26.10.2010. 13:43
|
lalo druze,pa sta si ti ocekivao?da ce nekog od nas ili nekog ko ne misli kao oni da biraju?nekako se uopste nisam iznenadio ovim,ne znam zasto?deja vu.sjasi kurta da zajasi kurta.sve jedno isti jasu.nema mesta za murtu.
nece motke raditi,nema ko.
ko zine,najebace.ostali ce da ucute..
borba sa vetrenjacama moj sancho...
..............
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 28.12.2010. 22:43
|
Moderator
|
Vojkane, nije ovo mućka na relaciji otac-sin. U igri je možda i pravljenje planskih dokumenata i naplata istih od LU, u igri je izgleda i crtanje granica lovišta. To je suština.
Dobićemo jeftine lovne karte, skupu divljač i visoke članarine! Pa ko može da plati, nek izvoli da odstreli svog petla ili zeca (zec je već luksuz!). Dobićemo i moćna JP, koja će da skinu kajmak. Usput, kolateralno, dobićemo i solidan broj krivolovaca.
A Komora će da naplaćuje licenciranje, i članarinu, od lovočuvara i upravnika lovišta. A ko će da dobije pravo da može da radi planska dokumenta? Treba pročitati u Zakonu šta je potrebno da se to pravo dobije.
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 28.12.2010. 22:56
|
Moderator
|
Ne treba motka, nego treba bojkot!
Eno im prazna lovišta, bez lovaca, pa nek od šakala i lisice naplate sve što su naumili! Nek gazduju praznim lovištima do mile volje, neka ekipica iz ministarstva iznosi hranu i so u lovište, neka gospoda iz saveza i komore jure lovokradice, neka unos divljači obavi Kunovac, Strnad, i njima slični, ne marim!
Ja mogu godinu dana da ne lovim, izdržaću, pucaću glinene golubove, ali ću dočekati dan, da ovima vidim ledja, kako lete iz fotelja! Na čelu sa ministrom Draginim, koji sve ovo potpisuje i aminuje! I tako već ima na rabošu puno brljotina, vreme je da ide i on i njegova ekipa stručnjaka!
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 28.12.2010. 23:00
|
Moderator
|
Ja sam se na to i navikao da ne lovim po 5-6 meseci pravac streljana pa u metu u pravu si lalo samo bojkot kad nemaju kome da prodaju opametice se pa ce se zamisliti sta su zasrali a krivolov e to tek ima sada da procveta ima da se" lovi" i danju i nocu od svega ovoga najvise posledica ce biti po neduznu divljac
|
|
|
|
charuga |
Objavljen 28.12.2010. 23:05
|
Veteran
Upisa: 580
Pristupio: 26.10.2010. 13:43
|
i meni je pala na pamet ta ideja,bojkot.mnogo realnija nego motke.jos nisam uplatio akontaciju od 3000..ali pitanje je koliko ce nas biti.bas ce se "zabrinuti" ako nas 1-2000 ne izadje u loviste..
..............
|
|
|
|
bela |
Objavljen 28.12.2010. 23:08
|
Veteran
Upisa: 930
Pristupio: 06.02.2010. 17:48
|
napokon je spomenut i gos saša dragin pa on je jedan od najvećih krivaca .mislim zajedno sa beukovićem i strnadom i kunovcem .
vižlan i terier
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 28.12.2010. 23:08
|
Moderator
|
Danas mi stigao novi 'Lovac', čitam intervju našeg predsednika prof. Popoviča, gde se hvali i kao zaslugu ističe da je uspeo da u zakon ubaci i LSS, i savetuje članstvo i uprave LU, kako da dalje rade. Kad, medjutim, danas je naš predsednik Popović, kao delegat na osnivačkoj skupštini Komore (delegat ispred struke/nauke), doživeo pravi fijasko! Sekretar LSS Ćeranić se ućutao, prezazuzet je možda obukom lovaca za ocenu trofeja! A za to vreme, LSV delegiraju Kunovce (oca i sina), i imaju previše posla oko instaliranja 'Vojvodjanskog lovca', da bi se bakćali oko neke tamo komore...
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
Lala |
Objavljen 28.12.2010. 23:13
|
Moderator
|
Eno vam komentar potpredsednika LSS, na naslovnoj strani u vesti o Komori, u komentarima, pa pročitajte
Bogu 'fala, što sam Lala
|
|
|
|
nenadx |
Objavljen 28.12.2010. 23:14
|
Moderator
|
Sniper Hunter kaže:
Nije demokratija za nas nismo se navikli na nju
Druze,to je cista demagogija,koja nam se potura,nenasedajmo na to.Pa nismo mi vukovi,koje treba navici na kukuruz.
Lalo,to je moguci potez na koji sam mislio,samo je bilo neumesno da dodje od mene.Pa da vidimo ko od koga zavisi.
Dobar pogodak
|
|
|