Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovačka komora

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
Anketa članova
Kako rešiti sukob izmedju lovačkih saveza na relaciji LSS - LSV?

Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima za sve funkcije, pre promene Statuta LSS
36% [20 Glasa]

Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
Vanrednim izborima posle promene Statuta LSS
18% [10 Glasa]

Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
Vanrednim izborima, osim predsedničkih, pre promene Statuta LSS
34% [19 Glasa]

Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
Ostaviti LSV u ovom zamrznutom statusu u LSS
13% [7 Glasa]

Glasova: 56
Morate se ulogovati da biste glasali.
Start: 22.11.2018. 17:13

Arhiva anketa
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovačka komora
Lala
 Evo malo još nekih informacija (doduše nezvaničnih):

Kako sam saznao iz druge ruke, jedan od ljudi koji su u igri za predsednika Lovačke komore je i Aleksandar Ćeranić, alias Temudjin!

Možda će mi biti zamereno što sam ovo objavio, ako je ta informacija tačna (a velika je verovatnoća da jeste), onda mislim da zaista dolazi pravi čovek na pravo mesto, bez obzira što smo Ćeranić i ja svojevremeno imali ozbiljne duele zbog razlike u mišljenjima i neslaganje sa mojim/našim načinom pisanja na Srbijalov - dakle, ovo bi moglo da ispadne poprilično dobro, jer znanje i autoritet koji Ćeranić ima u stručnom smislu je izuzetan.
Pošto mi se čini da je Ćeranić u medjuvremenu uspeo da malo svoj temperament iskontroliše, potpuno mi je OK da on bude prvi čovek Komore.
PODRŽAVAM!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75
 Али како ће бити председник Коморе, када је својевремено поднео, по мени основану, тужбу против незаконитог оснивања Коморе?

Шта се променило?

Јесмо ли људи или волови?

Осим ако не жели да Комору усклади са законима....
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 Ko zna možda je to bio uslov za povlačenje tužbeConfused
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

bogoljub
 Sve bandite u zatvor od velikih do malih.VaistinuSudijaZatvor
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

ROE
 Lepo, to je bas lepo... Joj, kako ce onda tek da posluje Jelen DOO...

Lala
 Poslednja informacija za današnje Skupštine Komore:
Ferenc Irmenji je izabran za perdsednika Skupštine Komore.

Irmenji je takodje aktuelni predsednik Skupštine Lovačkog saveza Vojvodine.

gavra bakos

Lala kaže:
Poslednja informacija za današnje Skupštine Komore:
Ferenc Irmenji je izabran za perdsednika Skupštine Komore.

Irmenji je takodje aktuelni predsednik Skupštine Lovačkog saveza Vojvodine.

Da , čestitamo! Dobro ga poznajemo, vredan lovni radnik koji poznaje problematiku lovstva .
gavra bakoš

Lala
 Da, da, poznajemo ga. Bio je i sekretar LSS, sad je predsednik skupštine LSV, jednom rečju, čovek je uvek 'tu negde'. Na liniji!

Ja lično ne volim puno te kadrovske vrteške, da stalno isti ljudi šetaju sa funkcije na funkcijeu vrhu lovstva, iako o Irmenjiju nemam neko baš loše mišljenje.

DakiNS

Lala kaže:
Da, da, poznajemo ga. Bio je i sekretar LSS, sad je predsednik skupštine LSV, jednom rečju, čovek je uvek 'tu negde'. Na liniji!

Ja lično ne volim puno te kadrovske vrteške, da stalno isti ljudi šetaju sa funkcije na funkcijeu vrhu lovstva, iako o Irmenjiju nemam neko baš loše mišljenje.

Jeste Lalo u pravu si , ni o Pažinu nismo ispočetka imali loše mišljenje. Novci su čudo. A naivnost još veće.A najveće čudo je podlost Lovac 3

mrwa22250

Lala kaže:

.

Da nije to isti onaj precednik skupstine LSV koji je aminovao rebalansiranje budzeta kako se kome cefne i bez odluke te iste skupstine,isti onaj koji nije mogao masecima da natera ceru firmu da mu dostavi izvestaj o poslovanju i na kraju kad ga je dobio ono opsta sprdacina a ne izvestaj,isti onaj .....mene vise sramota da pisem a njega nije blam da se kandiduje za jos jednu foteljuJaooo.Evo posto idu izbori,preporuka onima koji ce formirati vladu da za preCednika skupstine R.Srbije postave ovaj nevidjeni kapacitet.KoTuKoga
Ajde ljudi da se uozbiljimo,ako nam je stvarno cilj poboljsanje stanja u lovstvu MORA uslediti hemijsko ciscenje od starih kadrova i njihovih"zasluga".Smrad koji su za sobom ostavljali i jos uvek ostavljaju,je toliko jak da ce proci godine dok se izluftiraju fotelje,za koje su im doopeta srasla toliko,da bez hirurske intervencije razdvajanje nece biti moguce.I kod njih bi,kao uostalom kao i kod svih vrsta malignih tkiva,najbolja bila radikalna hirurgija,odnosno seci sve i to odmah,jer uvek postoji sansa da se i okolno tkivo zarazi.
Da napravim paralelu;kao kad pustis vodu,pa one sto se grcevito drze malo onom cetkom i na kraju sanitar-pa krenemo lepo od nule.
P.S.Sada bar znamo da je komora jos jedna u nizu azdaja koje treba nahranitiSad
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Vuki

Lala kaže:
Danas, 28.12.2010., se održava osnivačka skupština Lovačke komore.
Verujem da su mnogi lovci i lovni radnici upoznati sa ulogom koju Komora treba da ima u budućem novom sistemu lovstva u Srbiji. Ona treba da predstavlja struku, da formuliše politiku gazdovanja prirodnim bogatstvom Srbije (lovišta, divljač).

Imam nezvanične informacije o sastavu delegata na toj skupštini, ali ćemo o imenima kasnije, kada bude zvanično objavljeno. Predlog Statuta komore je verovatno državna tajna, kada ga je nemoguće dobiti na uvid.

ika Pilot Harmonika Kolce

Lala
 Za predsednika Lovačke komore je ponovo izabran Milutin Djordjević. Izabran je i petočlani UO Komore, sa liste koju je podneo Djordjević, a za svako mesto je bio samo jedan kandidat, demokratski način, nema šta!
Ponovo je u UO Komore Kunovac stariji, ispred PSPŠ Vojvodine, i Miodrag Strnad ispred Uprave za šume Ministarstva. Nemam informaciju da li je Kunovac mladji ponovo u NO Komore, da bi kao ranije nadzirao šta tata radi?

mrwa22250
 Opa,evo novih kadrova,svezi ko rosa u podne.Provereni kadrovi,svojim dugogodisnjim (ne)radom zasluzili su da nastave zapoceto.Imal* jos neko mesto za deda Deju,ostade covek na samo jednoj funkciji,a nas narod kaze,jedna ko nijedna.Mozda je i bolje sto nema novih imena,barem dok ne odu ovi stari(ako ikad odu)jer moze covek,ni kriv ni duzan,ozbiljno da se razboli.
Ko li ce od ovih "velicina"da zakuca poslednji ekser u sanduk blazenopocivseg lovstva R.Srbije.Neka mu je vecna slava i hvala.

Vuki
 Ko li ce od ovih "velicina"da zakuca poslednji ekser u sanduk blazenopocivseg lovstva R.Srbije.Neka mu je vecna slava i hvala.
AplauzikaSrbija

Evodija
 Istaknuti član lovačke komore, "licencirani" lovočuvar LU Krčedin, i vršilac desetak funkcija u udruženju, Milan Guba, pre desetak dana szvao je sednicu UO udruženja.
Glavna tačka sastanka, bila je da se poteraju lovci, koji kasne sa uplatom rate članarine. Treba para, a kasne uplate.
OndaK je Milan Guba ispričao lovcima neviđenu nebulozu, nakon čega su ostali svi bez teksta. Ima slika - nema ton.
Naime, lovočuvar je izneo tezu, koju je čuo od lovnih stručnjaka iz LSV-a, da posle žetve žita na poljima Vojvodine, dolazi do velikog pomora zeca, Uginuća su velika, jel zec doživi "stres" kada dođe na parcelu gde je bilo žito i nađe strnjiku. Pa nema šta da jede.
Kao hitnu meru predložio je da se hitno nabavi 300 - 400 kilograma kupusa, pa da se razbaca po strništima.
Nije rekao ko mu je od "stručnjaka" iz LSV to ispričao. dali ujka Zoki Ristić, ili Deda Deja krezubavi. Znam da Kuvar nije.
Nije rekao dali je futoški najboli. HaHaHa
U međuvremenu potrebe za kupusom za celo lovište narasle su na 30 tona.
Možda će nekom ova glupost izgledati neverovatna, ali ona je stvarna i dešava se u LU koje je imalo ambicije da bude najbolje u celoj državi. Možda bi bilo da nisu desili, aflatoksin , robne rezerve, silosi.....
Kakva bena može biti član komore i voditi lovačko udruženje. Jaooo;)

DakiNS

Evodija kaže:
Istaknuti član lovačke komore, "licencirani" lovočuvar LU Krčedin, i vršilac desetak funkcija u udruženju, Milan Guba, pre desetak dana szvao je sednicu UO udruženja.
Glavna tačka sastanka, bila je da se poteraju lovci, koji kasne sa uplatom rate članarine. Treba para, a kasne uplate.
OndaK je Milan Guba ispričao lovcima neviđenu nebulozu, nakon čega su ostali svi bez teksta. Ima slika - nema ton.
Naime, lovočuvar je izneo tezu, koju je čuo od lovnih stručnjaka iz LSV-a, da posle žetve žita na poljima Vojvodine, dolazi do velikog pomora zeca, Uginuća su velika, jel zec doživi "stres" kada dođe na parcelu gde je bilo žito i nađe strnjiku. Pa nema šta da jede.
Kao hitnu meru predložio je da se hitno nabavi 300 - 400 kilograma kupusa, pa da se razbaca po strništima.

Nije rekao ko mu je od "stručnjaka" iz LSV to ispričao. dali ujka Zoki Ristić, ili Deda Deja krezubavi. Znam da Kuvar nije.
Možda će nekom ova glupost izgledati neverovatna, ali ona je stvarna i dešava se u LU koje je imalo ambicije da bude najbolje u celoj državi. Možda bi bilo da nisu desili, aflatoksin , robne rezerve, silosi.....

SmileGrinSmekoROFLHaHaHa

CryCryCry

Zlocko
 Pozzz kolege iveli
Zanima me kako ja da postanem clan Lovacke komore?
I ako moze neko nesto vise da mi objasni o licencama,polaganju i tako to?
traktor

mrwa22250

DakiNS kaže:

Evodija kaže:

SmileGrinSmekoROFLHaHaHa

CryCryCry

Alo bre vas dvojica,jel ovo neka zayebancija ili su svecki prvaci stvarno sampioniIznenadjen

Vuki
 Sto bi covek sa ovoliko staza pricao nebuloze ,koje postaju Istina u vremenu sadsnjem

Lala

Evodija kaže:

ŠAMPION!!!

Sreća pa zečevi ne umeju da čitaju, inače bi došlo do pomora zeCova kad bi pročitali ovakvu izjavu - umrli bi od smeha!

Jedno pitanje za ovog 'stručnjaka': da li može da se za tu njegovu ideju upotrebi lanjski kiseli kupus, koji je pretekao po podrumima u kacama, pa nezgodno džibri? Pa da se takav razbaca po lovištu - onda bi se već po mirisu znale granice lovišta! Grin

Kad čujem i pročitam ovakve i slične stvari, padaju mi na um mudre reči vladike Nikolaja Velimirovića:

'Lako je naučiti životinju, lako je naučiti bedaka ali je najteže kada nenaučen postane učitelj drugima'.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Stara lovačka municija MUNICIJA ZA NEOLUČENE CEVI 213 12.06.2024. 20:37
Fabarm lovačke puške LOVAČKE PUŠKE GLATKIH CEVi 29 17.05.2024. 12:24
Lovački karabin KARABINI 1744 11.01.2024. 18:54
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 873 28.10.2023. 20:17
Održavanje lovačkog oružja ORUŽJE - SVAŠTARA 402 22.02.2023. 21:48
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,448
Najnoviji član: zlatiborac3006

Poslednje vesti
ОДРЖАН ПАРАСТОС КРАЉУ МИЛАНУ
LU "Kraljevo" - Kraljevo
Naknada štete od divljači
Orlovo oko
Pirot

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 12.12.2023. 23:19

Planirao sam da polozim za dozvolu za pusku ali ja nosim naočare pa me zanima da li ja mogu da prodjem lekarski pregled pozdrav

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

· 30.01.2023. 23:30

Zbogom Lalo 💔

· 30.01.2023. 12:36

Poslednji pozdrav Ivanu Matkovicu-Lali sa Srbijalova.

63,699,785 posete www.srbijalov.com