Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lovački balovi i svečanosti

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lovački balovi i svečanosti
Sremac75
 Bela!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

bela
  Lovački bal je kod nas tradicija koja je posle uspešne ili neupešne završene lovne sezone vid lepog druženja .
gde se lovci sa gostima i sa lepšom polovinom uz muziku i večeru druž i igraju do mile volje , a kod nas će taj dan biti uskoro to jest 12 02 2011.
interesuje me dali se tako nešto održava i širom srbije ili ne?RotiljGladaniveliKafaDrutvo
vižlan i terier

Limun
 Bela veoma lep obicaj ali nazalost to kod mene ne postoji, moracu da ga uvedem kad jednog dana postanem predsednik sekcije kao obaveznu radnu akciju!!!!SmekoSmeko
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

mirko knezevic
 Limune jel ti to dogovorio vec posao za predsednik???Grin

nenad_franc
 kod mene postoji! samo sto se kod mene zove ,,lovacka zabava"! do duse moje lovacko udruzenje je prestalo to da organizuje,ali lovci iz mog udruzenja idu u paracinsko! to se ovde zakupi ogromna sala i napravi se vecera uz zivu muziku i bogatom lutrijom! i vecito nema mesta,odmah se razuzme! ja licno nisam isao ni na jednu zabavu,jer je to po meni za porodicne ljude da izvedu supruge i da pokusaju da im se oduze za sve ono sto su trpele dok je trajala lovna sezona! a ja posto sam solo,ostavljam gostovanje za neko buduce vreme Smile

bela
 meni je crko komp. kod kolege sam sad a sad ce nam i bal 
vižlan i terier

patak78
 Bela, i kod mene u društvu tradicionalno već 20 godina održavaju lovački balovi i to uvek povodom 8. marta. To je prilika da i mi naše Sose obradujemo jednom večerom (divljačkom naravno-jelenski gulaš) i lepim druženjem uz muziku. Zadnjih godina je muzika obično iz tvog kraja.
Tombola se podrazumeva, a nagrade su od onih šaljivih, do vrednih nagrada (tv, dvd) a prva nagrada je obavezno neko nazime ili srna.
KOliko je to posećen bal govori da se već do 15. februara prodaju sve karte a mesta ima za 200 gostiju.
Da ne pričam o komercionalnoj strani. Samo od tog bala društvo može da funkcioniše cele godine.
Preporuka svima da se takve manifestacije omasove.

bela
 to je jedna divna manifestacija tako reci . a uz to je i komercijalni deo za drustvo,lepo puni budzet. nadam se skorom popravkom kompa pa ce biti i slika od nedelje iveli 4
vižlan i terier

mikaccg
 Nenad Franc upravu si i ja sam prosle godine bio u Paracinu na lovackoj zabavi i to posle duzeg vremena,ali to vise nema veze sa tradicijom koja je bila.Nekad je to bio stvarni dogadjaj u gradu gde su se sami sponzori takmicili da budu prisutni sa odlicnom lutrijom o klopi da i ne pricam.To je bilo uvek organizovano u hotelu sa dobrom muzikom,gde su svi gosti bili obuceni u svecanim lovackim odelima ili odela sa nekim lovackim obelezjem.A prosle godine nisam mogao da verujem u sta se to pretvorilo...zakup sale gde moze da stane preko 600 ljudi,organizacija smesna,lutrija jos gora a o oblacenju da ne pricam,nas petoro obuceni kao i uvek a ostali ...gledaju nas kao da smo mi pogresili i dosli na neki ispracaj....strasno,mnogo mi je zao sto se to tako desava,gubi tradicija,mislim da skoro necu da idem,bar dok se ne promene ljudi koji sve to organizuju
uvek dobar pogodak

nenad_franc

mikaccg kaže:
Nenad Franc upravu si i ja sam prosle godine bio u Paracinu na lovackoj zabavi i to posle duzeg vremena,ali to vise nema veze sa tradicijom koja je bila.Nekad je to bio stvarni dogadjaj u gradu gde su se sami sponzori takmicili da budu prisutni sa odlicnom lutrijom o klopi da i ne pricam.To je bilo uvek organizovano u hotelu sa dobrom muzikom,gde su svi gosti bili obuceni u svecanim lovackim odelima ili odela sa nekim lovackim obelezjem.A prosle godine nisam mogao da verujem u sta se to pretvorilo...zakup sale gde moze da stane preko 600 ljudi,organizacija smesna,lutrija jos gora a o oblacenju da ne pricam,nas petoro obuceni kao i uvek a ostali ...gledaju nas kao da smo mi pogresili i dosli na neki ispracaj....strasno,mnogo mi je zao sto se to tako desava,gubi tradicija,mislim da skoro necu da idem,bar dok se ne promene ljudi koji sve to organizuju

ja jos nisam isao tamo,ali u nekom buducem vremenu,verovatno da hocu! ali iz prica znam kako je! pa sta da ti kazem,tamo kad si otisao jos malo pa najmanje si mogao da vidis lovce,jer je sve veci odziv ovih koji nisu lovci pa je skoro nemoguce doci do mesta! tako da te i ne cudi stil oblacenja! evo recimo, ja licno ne znam ni jednog lovca koji ima nesto malo svecanije od lovackih odela,tako da nije ni cudo! a lutrija je prica za sebe! svake godine glavu nagradu dobijaju ljudi koji su na nekoj funkciji u nekom lovackom udruzenju,ili su ovako vlasnici nekih firmi!

Indjijanac
 lovački bal je jedna veoma lepa sporedna stvar u lovstvu koju treba negovati kao tradiciju,on treba da bude svečanost na kojoj se posle sezone pokazuje zadovoljstvo koje smo stekli tokom sezone,na njega pozivamo goste i naravno dolazimo u pratnji lepše polovineAplauz
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Indjijanac
 ima li neko da organizuje lovački bal?
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

klaja
 Bude lovački bal u Kolutu kod Sombora krajem februara. Muzika,večera,tombola. Bio sam pre dve godine!
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,684,386 posete www.srbijalov.com