Prvo pravilo lova je da nema pravila a sva pravila posle toga slede.
Nikada parenje nije ometalo krmace a pogotovo nazimad u ishrani. Uznemiravanje jeste bilo od coveka ili od aktivnosto kao sto je kombajniranje recimo mada bi se one uvek vracale gde ima hrane cak i isto vece posle prestanka rada kombajna ili traktora.
Pitanje je isto da li one dolaze tu cak i pred zoru tj da li je to polazak ili povratak svinja ka sigurnom utocistu gde provode dan.
Pravila su vrlo precizna 😁! Dolaze nocu od prvog mraka pa nekad i u 2 ujutru! Sada je vec 10ti dan da ih nema,nzm sta je razlog....
To sa masinama je tacno,kombajn ih uplasi i cim ode eto ih,doziveo vise puta.... dolazili su redovno,tu na hranilistu ih niko nihe plasio zanimalo me dali je zbog parenja,cudno da odjednom ih nema.....
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.