Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kako je protekao današnji lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kako je protekao današnji lov?
DakiNS
 Znas kako babe kazu .Smeko Videlo mu dupe puta
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

huntinggirl1
 pa kera se u autu lepo odmarala i spremala za ''veliki'' lov,
normalno da ne diže, čeka mirno , pa da krene u lov kada pristignu sve ''slavske'' zvanice.... anjam!!!!!!!!!!!!!!

Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

DakiNS
 Lalo nahebo si ovih dana a Cule bolje da ide na godisnji odmor. E da Lalo mozda si isao na pogresnu kapiju . Culetova kuca je na cosku pa ima ulaz na dve strane, mozda si bio na pogresnojROFL

Lala
 Ja sad idem da spavam, a vi nastavite da polivate.... Možda vam se i domaćin Velikog slavskog lova pridruži. A moj broj telefona može da izbriše iz imenika, slobodno.
Što se mene tiče, 'završio je gadjanje'. Nek piše na forumu, nema banovanja, ali me jako počeo podsećati na onog mučenika VLADE, sa teme 'Kundak'... I taj je puno stvari obećavao... Pa ga pročitali i ovde, i na drugim forumima.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

DakiNS
 Nemoj tako mozda je ipak kapija u pitanju mozda si ljubio pogresnuROFL

huntinggirl1
 ma Daki navigacija nije valjala, garant,
Pas Kuca Pas 2 živim za njih, moji psi su moj život, lov bez njih nije lov!

DakiNS
 Lalo Lalo vidis da ti pice skodi, ti ne pijes, a kada drugi piju opet se tebi obije o glavuROFL

DakiNS
 Sta je Cule ne smes da se prijavis ili jos odlezavas maligane

Djura33
 Pa, drugovi lovci, i ja da napisem koju rec o danasnjem otvaranju lova na prepelicu u lovistu L.U. Brzava, Plandiste.

Isli smo po strnjici, sa dosta trave i sirka, ali u prvih pola sata jedva da smo digli jednu ili dve. Tek posle jednog sata lova, oko pola 7, kerovi su proradili napokon (kretanje prepelica) pa i odstrel nije izostao. Sve u svemu nije bilo lose za prvi izlazak, ima prepelice, cuju se svuda, a odstrelili smo ca. 10 komada.

Podunavac
 Pa dobro Lalo kako je bilo u tom slavskom lovu? Jesi li šta odstrelio i kako se Kastor pokazao? A jel posle lova bilo krkanluka i muzika? Daj neke detalje i koju sliku, a može i snimak.
Tri prsta 2Kolce

Indjijanac
 pošto vidim da su neki radoznali ja ću da iznesem kako je bilo u SLAVSKOM LOVU U ALEKSANDROVU,odma da kažem da ne držim nikom stranu niti imam neku predrasudu,domaćin CULE me je jutros u 4 sata dočekao sa kafom i rakijom kao što je i red u svojoj kući,zatim smo išli na njihov bivak koji se nalazi u ataru,a koji je fenomenalno upriličen za druženje pre i posle lova,lovili prepelice i afrikanke,pocali na glinene golubove,kuvali paprikaš,pili i družili se,okupilo se preko pedeset ljudi sa svih strana srbije i druženje je bilo odlično,mogu i ovim putem da se zahvalim domaćinu,a to što se juče desilo je nešto što nemožete razumeti ako nepoznajete Culeta ,on je ovih dana imao odredjenu ekipu na gostovanju koja ga je jako umorila a u ostalom on će se verovatno večeras konektovati kad mu se razidju gosti pa će objasniti,ja sam imao iskustvo da nemogu sa njim da stupim u kontakt i po desetak dana a baš mi trebalo i šta da kažem,najveća je mudrost kad nekoga prihvatiš onakvog kakav je,a jutros je bio jako bolestan
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Lala

Podunavac kaže:
Pa dobro Lalo kako je bilo u tom slavskom lovu? Jesi li šta odstrelio i kako se Kastor pokazao? A jel posle lova bilo krkanluka i muzika? Daj neke detalje i koju sliku, a može i snimak.

Podunavac, lepo pročitaj prethodne upise; ja u slavskom lovu nisam učestvovao.

DakiNS
 Iliti Ja nemam nista s tem

Podunavac
 Ma pročitao sam ih Lalo pa se malo našalio. Ali kada sam pročitao ono na temi druženje forumaša onda sam video da ti nije bilo nimalo smešno. Ti i kolega iz Inđije kao da niste bili na istom mestu, ili kod istog domaćina.Zbunjen
Tri prsta 2Kolce

Lala

u indjiju ima djungla kaže:
...šta da kažem,najveća je mudrost kad nekoga prihvatiš onakvog kakav je,a jutros je bio jako bolestan

Pa eto, ja sam takav kakav sam, kad me neko pozove u goste na slavu, a ja odem, napravim 200 i kusur kilometara, pa poljubim kapiju, a domaćin isključi mobilni, zaključa kapiju i vrata, i spava, iako smo se čuli nekoliko sati ranije, nadjem se jako uvredjen.

Prihvatam ja da je Cule takav kakav je, ali ponavljam, nismo iz iste priče, ja malo više držim do svoje reči, nego on do svoje. I mnogo više poštujem druge, a i sebe, nego on - nema šanse, da bi tako nešto bilo kome uradio, što je on meni uradio. Hvala lepo, na druženju, a o ljudskom i lovačkom postupku, ne vredi trošiti reči.

Šta da radim, možda sam pogrešio i prenaglio, što posle sat vremena provedenih na ulicama sela Alexandrova, nisam sedeo još nekoliko sati u kolima pred kućom, e ne bi li se domaćin udostojio da se probudi i dočeka gosta, i da ga primi u kuću, jer, Bože moj, ja sam sigurno krenuo tamo zbog odstrela par prepelica, pošto nemam gde da ih lovim?!? Ili sam otišao tamo, da ispoštujem kolegu lovca i njegov poziv na slavu? Šta misliš, indjijanac, zašto sam uopšte išao tamo?
Baš sam nevaspitan!

Sremac75
 A kako si ti Lalo bio bolestan kada smo išli u Staro selo???
Seti se!
Ja sam mislio da ćemo svi iz auta posle toga završiti u bolnici!
Ali obećanje je obećanje...ti si ga i bolestan ispunio!
ROFL
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Lala
 Jesam, druže, bio sam žestoko bolestan, a ti to najbolje znaš, spavali smo u istoj hotelskoj sobi, tj. ti si pokušavao da spavaš, pa nisi mogao od mene, jer sam vilenio celu noć, i pokušavao da spustim temperaturu.
Ne žalim ni sekunde, što sam bolestan iz kreveta otišao u Planu zimus. I zbog Slave, i zbog svih ostalih, i zbog nezaboravnog dogadjaja.
Zato i kažem, nismo Cule i ja iz iste priče.

DakiNS
 Sinoc me Robija zove za ujutro da lovimo prepelice,morao sam da odbijem jer sam imao dogovor sa sinom , pa negde oko pola 6 zvoni mobilni drugar na putu a zaboravio UZ pistaljku , mogu li da mu je pozajmim, usput s izvinjava jer me je probudio. Nema veze bice mi duzi dan, i ulovio sam premiju, ali ne u lovu nego sam ceo dan radio ali sta. Sin i ja pravili smo novu kucicu na splavu umesto stare koja je propala zimus. Mnogo smo posla uradili i prezadovoljan sam, do kraja nedelje je gotova samo ne znam da li cu zorom na prepelice ili na pecanje . Nista lepse od mirnog sna na Dunavu pa cu verovatno spricerati , zorom na prepelice uvece na smudja

Jank

Lala kaže:
Jesam, druže, bio sam žestoko bolestan, a ti to najbolje znaš, spavali smo u istoj hotelskoj sobi, tj. ti si pokušavao da spavaš, pa nisi mogao od mene, jer sam vilenio celu noć, i pokušavao da spustim temperaturu.
Ne žalim ni sekunde, što sam bolestan iz kreveta otišao u Planu zimus. I zbog Slave, i zbog svih ostalih, i zbog nezaboravnog dogadjaja.
Zato i kažem, nismo Cule i ja iz iste priče.

Auuu Lalo druže pa ti si ovoga puta baš nayebo, ne mogu da verujem da te čovek pozove i da ti posle bez ikakvog objašnjenja otkaže gostoprimstvo, Pa Lala nema kugu...ili neznam šta...možda mu ena zabranila...I nepoznatog čoveka, putnika namernika ljudi prime i ugoste...a šta je ovo....ne razumem....Frown
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

duskodugousko
 Poznata mi prica mnogo..I moj se jedan "drugar" tako uspavao,predjoh preko toga.Opet nas zvao u goste i ponovo isti scenario..udaranje
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,766,196 posete www.srbijalov.com