Lov na divlje svinje
|
predragripce |
Objavljen 07.01.2011. 23:02
|

Mlađi član

Upisa: 21
Pristupio: 30.08.2010. 10:12
|
Pozdrav svim članovima lovačkog foruma uz želju da ne dozvolimo da nas birokratija uskrati za zadovoljstvo koje nam lov pruža .Ako treba da organizujemo i svoju lovačku stranku ako drugačije ne možemo da se izborimo protiv onih koji direktno rade protiv nas.
Nego da se vratim vedrijim temama.Pred kraj prošle godine pozvaše me drugari iz LU Srndać iz Golupca u gostinjski lov na divlje svinje,koji oni organizuju tradicionalno svake godine.Kako dolikuje pravom Srpskom domaćinu veče pre lova su domaćini organizovali doček gostiju uz prigodnu večeru i smeštaj kod lovaca.Veče je obećavalo lepo vreme za lov sve do nekih 23 sata kad se prosula takva kiša koju ne zapamtih i u sred leta .Ujutru je osvanulo lepo jutro ,domaćini su nam na zbornom mestu priredili još jedno lepo iznenadjenje ,svaki lovac je dobio za doručak vruć burek i jogurt .Na zbrornom mestu je bilo po mojoj slobodnoj proceni preko sto lovaca ,koji su se rasporedili u više grupa i uz iskusne vodiče otišli na mesta .Ja sam sa mojim drugom Mišom krenuo u pogon iz pravca manastira Tumane pravo uzbrdo kroz terem koji je prelep ali je toliko obrasao u trnjak da se jedva prolazilo,što mi nije smetalo uopšte.Pronašlo se mnogo tragova od svinja ali su se ipak vešto sakrile .Lov je završen i skupili smo se u kafanu kod Žice gde nas je sačekao lovački gulaš ,hladno Tikveško vino i dve pevačice koje su krive za to što ovaj tekst ide bez slika .
Na ovaj način želim da se zahvalim svim drugarima iz LU Srndać iz Golupca koji su nas prelepo primili ,ugostili i ispratili.
|
|
|
|
saja rudnik |
Objavljen 08.01.2011. 23:08
|

Stari član

Upisa: 224
Pristupio: 11.06.2010. 08:48
|
He...he....Kod mene divlje svinje moze da se love naravno ako nisi neki guzonja pa da imas puno para i da te boli dupe za sve,samo prackom,a moze i da se napravi luk sa strelom pa polako...A ako imas pare,onda mozes svaki dan da ides u lov,mozes da ubijes 13.svinja a prijavis 3.kom.pa ostavis lepo creva svuda po sumi,da se pokaze kako je to uspesan masakr bio..i tako to..Pa mozes svinje da lovis kalasnjikovima jeb.ga petometni karabini su zastareli,nova moda americki M16,jeb.ga ima se moze se...Cekam da cujem jos samo top pa da sve bude kompletno...A mi obicni smrtnici....ha..ha..pa ko jos misli na nas... |
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 08.01.2011. 23:13
|

Moderator

Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
Sajo pa sta se to desava covece kod tebe ?Ko to radi tako a da niko od nadleznih i policija ne reaguje?
|
|
|
|
saja rudnik |
Objavljen 08.01.2011. 23:20
|

Stari član

|
E moj druze,nadlezni...policija...ha...ha...Znas dobro u kakvoj drzavi zivimo,para vrti gde burgija nece..Ne bi me nista iznenadilo da u tom NELOVU nije ucestvovao i neko od tih nadleznih....sto bi trebalo da nadgledaju....Sve ti je jasno...Kivan sam,besan sam,kakve srbija sume,kakvi lss,trice i kucine...Ja lepo u svoju sumu ima jedno 5hektara sa kerovima,pa nek udje neko ko nedobije moju dozvolu... |
|
|
|
Limun |
Objavljen 08.01.2011. 23:27
|

Lovčina

Upisa: 1228
Pristupio: 15.10.2010. 18:33
|
Saja Rudnik kaže:
E moj druze,nadlezni...policija...ha...ha...Znas dobro u kakvoj drzavi zivimo,para vrti gde burgija nece..Ne bi me nista iznenadilo da u tom NELOVU nije ucestvovao i neko od tih nadleznih....sto bi trebalo da nadgledaju....Sve ti je jasno...Kivan sam,besan sam,kakve srbija sume,kakvi lss,trice i kucine...Ja lepo u svoju sumu ima jedno 5hektara sa kerovima,pa nek udje neko ko nedobije moju dozvolu... To mi je nešto mnogo poznato! Toliko o poštovanju zakona i pravilnika!
Pozdrav od Čarapana!  "ja s'tem nem ništa"

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 08.01.2011. 23:53
|

Lovčina

|
Nemože da nam pomognu ni još 100 Lala i Sremaca! Ne mogu da verujem da takve stvari mogu da se dešavaju, a mi smo nemoćni da bilo šta promenimo!

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."
Khalil Gibran
|
|
|
|
arsa |
Objavljen 09.01.2011. 20:07
|

Veteran

Upisa: 605
Pristupio: 06.03.2010. 18:11
|
Kad procitam ovako nesto , ovi moji u upravi su zlatni. Oni bar malo misle i na nas.
Joca i Luka
|
|
|
|
Lovac Stari |
Objavljen 09.01.2011. 20:11
|

Lovčina

Upisa: 1325
Pristupio: 24.06.2009. 16:47
|
Jedno dopucavanje za uspesan kraj godine, ne racunajuci gomilu Fazana.

Prekaljeni Veteran koji izgubio u vreme bukarenja dosta na kilazi! Ali ipak na vagi izmerio 154kg
Dobar pogled.
|
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 09.01.2011. 20:42
|

Moderator

Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
E pa ti ne gubis vreme na odmoru cestitke!!B)
|
|
|
|
arsa |
Objavljen 09.01.2011. 20:57
|

Veteran

Upisa: 605
Pristupio: 06.03.2010. 18:11
|
Lovac Stari ovakvog vepra bi pozeleo svako ko lovi svinje. Zaista je prelep.
Joca i Luka
|
|
|
|
Jank |
Objavljen 09.01.2011. 20:59
|

Lovčina

Upisa: 2650
Pristupio: 17.05.2009. 23:12
|
Stari ti baš ulovi....KAPITALCA....kolke kljove ##bem ti sitno žito....čestitam....B)
Lov je stil mog života...  ] 
|
|
|
|
Limun |
Objavljen 09.01.2011. 21:02
|

Lovčina

|
Cestitam Stari! Kapitalac do jaja!B)B)B)

Khalil Gibran
|
|
|
|
Lovac Stari |
Objavljen 09.01.2011. 21:07
|

Lovčina

Upisa: 1325
Pristupio: 24.06.2009. 16:47
|
Jank kaže:
Stari ti baš ulovi....KAPITALCA....kolke kljove ##bem ti sitno žito....čestitam....B)
Nazolost Jank, Vepar je bio ranjen u zadnju nogu iznad papaka, ja sam ga samo dotukao.
Moja zasluga je velika kao i ostatka grupe.
Ali posto je loviste od Srbija Suma, ovaj sto je pucao pre mene ima da istrese lepu gomilicu vrica!
Dobar pogled.
|
|
|
|
petar |
Objavljen 09.01.2011. 21:25
|

Lovčina

Upisa: 1690
Pristupio: 13.07.2010. 21:59
|
Lep vepar, svaka cast na ulovu...B)
Just like old times!
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 09.01.2011. 21:27
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Saja Rudnik kaže:
E moj druze,nadlezni...policija...ha...ha...Znas dobro u kakvoj drzavi zivimo,para vrti gde burgija nece..Ne bi me nista iznenadilo da u tom NELOVU nije ucestvovao i neko od tih nadleznih....sto bi trebalo da nadgledaju....Sve ti je jasno...Kivan sam,besan sam,kakve srbija sume,kakvi lss,trice i kucine...Ja lepo u svoju sumu ima jedno 5hektara sa kerovima,pa nek udje neko ko nedobije moju dozvolu...
Sajo pričali smo već o onim zemunicama na Rudniku!
Pa kad je anarhija, neka bude anarhija!
Jako je teško poštenjem se boriti sa nepoštenjem, pravdom protiv nepravde, zakonom protiv nezakonitih rednji!
Ovi iskvareni su uvek u prednosti.....sve dok mi poštujemo kojekakve "procedure"!
ClAQue

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Dare_Makedonija |
Objavljen 10.01.2011. 00:33
|

Veteran

Upisa: 540
Pristupio: 29.12.2010. 02:53
|
Lala kaže:
Evo jednog sramnog snimka iz lova na DS, makedonskih lovaca. Zgadjen sam postupkom, jednostavno, nemam reči! I još napisali ime i prezime... ponosni na svoje delo! 
[movie=youtube]I1BN23vikGI[/movie]
Video je neko izbrisao.Kolega Lalo citao sa vase postove o ovim idiotima. Stvarno ovakvi ljudi prave da se covek stidi. Ovo su idioti iz istocne makedonije koji kao sto moze se zabeleziti su daleko iz svako civilizovano ponasanje. Pa ovo moze da uradi samo covek bez uopste humanost i. Ufffffff kad bi mu nadlezni stali u trag i smestili onamo gde im je mesto.To bi hteo da vidim da i kod nas rade institucije i da se nko kod nas uopste interesira o zastitu divljaci. Pozdrav( makar i u ovakvim okolnostima) iz Makedonije |
|
|
|
saja rudnik |
Objavljen 10.01.2011. 20:09
|

Stari član

|
Extra kapitalac...Zasluzna je cela grupa,tako je makar kod mene...Ovih dana sam bas isao svaki dan posmatrao gledao,ali bez snega nista...Ali dok se ja skanjeram i opametim u negativnom smislu doci ce neki pravedni i potamaniti to ds sto ima na terenu..Ogradjujem se ali iskreno mislim da ce zemunice poceti da rade i to u sto skorijem vremenu..Cuo sam i ovaj komentar od veterana lovstva u mom kraju:Vidis bre sine kake su to lopine,nezna se ni ko pije ni ko placa,a mi da budemo posteni..Udri sine sve sto gmize,trci,juri,da nam neki sudzumak sve to oteo a mi ostali puske u vajat...Kad to kaze starina od 80.god.onda znam dokle je doslo... |
|
|
|
petar |
Objavljen 11.01.2011. 01:14
|

Lovčina

Upisa: 1690
Pristupio: 13.07.2010. 21:59
|
Pa Sajo najbolje, ti placas clanarinu, prebrojavas divljac, iznosis hranu, pravis ceke, sve po redu, a neko drugi to nista ne radi, a lovi za vas desetoricu... Ej drzavo moja mila! Jako je tesko boriti se pravdom protiv nepravde, u ovoj zemlji, ili jedes, ili si pojeden i to je kraj price....
Just like old times!
|
|
|
|
neso |
Objavljen 11.01.2011. 19:20
|

Stari član

Upisa: 238
Pristupio: 24.05.2010. 16:27
|
Stari dobar trofej, čestitam |
|
|
|
Milos88-Ivanjica |
Objavljen 14.01.2011. 12:44
|

Stari član

Upisa: 472
Pristupio: 05.08.2010. 03:16
|
Evo i od mene jedna slika od proslog vikenda,odstreljen je vepar tezine 80kg,inace moji baraci su odradili posao,nazalost nema ih na slici...
Milos88-Ivanjica priložio:
|
|
|