Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kako je protekao današnji lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kako je protekao današnji lov?
Lala
 U nekim lovištima je danas počela sezona lova na fazana. Kakvi su prvi utisci?
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

papiga
 Jel ima neko neku pricu iz danasnjeg lova na fazana cu da probijem na masu danas sam saznao da ovi nasi čobani oce da puste lov kombinovano na zeca i fazana 16 oktobra

Podunavac
 Kod mene danas otvoren lov na fazana. A pošto sezona lova na zeca počinje 1. oktobra lovio se i zec. Fazana je bilo jako slabo, odstreljen samo jedan. Ja sam odstrelio zeca i još jednoga kolega. Sve u svemu lov loš, ali dobro druženje posle lova. Danas mi se desila neobična stvar. Dok smo prolazili kroz kukuruz zec me udario u nogu i to onako dobrano. Bežeći od kolege levo od mene natrčao na mene. U prvi momenat sam pomislio da je ker, a onda sam video da je zec.
i56.tinypic.com/qx401s.jpg
Tri prsta 2Kolce

apinest
 Podunavac, brate, taj tvoj Mirage dere li dere, nije siroma zeka stigao ni da se preda!ROFL Nadam se i verujem da si tako precizan bio i u nekim prethodnim vremenima i događanjima Tri prstaKalanjikov, a isto ti želim i u buduće, sa daleko boljim ishodom...ZivioRodjoKolce

alex
 Procitao sam u nekim novinama tacnije u isecku slikacu kasnije i postavicu ovde da se u akci hvatanja zeca radi preseljenja u drugo lovise zec i lovac sudarili glavama galava u glavu zec je odskakutao natragu u divljinu a lovca su odneli u bolnicu 
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

canis aureus
 Podunavac pa zašto ne uze nešto sitnije za lov zeca od "brenera", pobogu?!?Frown
... ili te je toliko zabolela noga pa ...puc pucHmmm
ROFL

-sledeći put probaj sa sačmom 3-3,5mm bRez koncentratora iz donje cevi u koju ćeš naviti cilindar ili eventualno 1/4 čok i pusti ga da odmakne bar 15tak metara ako već ne možeš više ...
Ima ovde na raznim temama dobrih saveta lovcima početnicima ... naročito od kolege "Podunavac" koje bi mogao malo da prostudiraš ...ROFL
ZivioRodjoiveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Boban
 Podunavac,lepo lepoB)

duskodugousko
 Kolega Podunavac,cestitam na ulovu! ika Gledajuci fotografiju,rekao bih da zekan nije imao ni promil sanse.Kalanjikov;)
Fiat iustitia pereat mundus(Neka bude pravda pa nek' i svet propadne)

Podunavac

canis aureus kaže:
Podunavac pa zašto ne uze nešto sitnije za lov zeca od "brenera", pobogu?!?Frown
... ili te je toliko zabolela noga pa ...puc pucHmmm
ROFL

-sledeći put probaj sa sačmom 3-3,5mm bRez koncentratora iz donje cevi u koju ćeš naviti cilindar ili eventualno 1/4 čok i pusti ga da odmakne bar 15tak metara ako već ne možeš više ...
Ima ovde na raznim temama dobrih saveta lovcima početnicima ... naročito od kolege "Podunavac" koje bi mogao malo da prostudiraš ...ROFL
ZivioRodjoiveli 3

U cevima je bilo donja 1/4 čoka a u gornjoj 3/4 čoka. Municija Mirage T3 3 mm, 34 grama. A daljina oko 35-40 m. Međutim prebacio sam selektor na gornju cev i dobio je pun šus. A Brenneke koristim isključivo za fazana, pošto je veoma opasan kad je ranjen.Grin
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

apinest kaže:
Podunavac, brate, taj tvoj Mirage dere li dere, nije siroma zeka stigao ni da se preda!ROFL Nadam se i verujem da si tako precizan bio i u nekim prethodnim vremenima i događanjima Tri prstaKalanjikov, a isto ti želim i u buduće, sa daleko boljim ishodom...ZivioRodjoKolce

Bilo je brate puc-puc, ožeži-ožeži. puc puc Biju naši, al biju i... Nema borbe, nema rata bez Jasera Arafat.Grin A sad su zecovi došli na red.
Tri prsta 2Kolce

corak
 I kod nas je juce poceo lov na fazana,i kao sto se i ocekivalo,bilo je prilicno tanko.Atar je pun kukuruza,tako da su se fazani vesto izvlacili na 100m od nas i prelazili u kukuruz,ali polako,taman tako da ih vidimo,i da nam daju nadu da ce godina biti bolja od prethodne.Vreme je bilo toplo,bez rose,tako sa su i psi veoma tesko pronalazili trag.Na kraju,deset lovaca-sedam fazana,sto i nije tako lose s obzirom na uslove.Ja,naravno,nisam ni metka opalio,ali kuci sam doneo fazana,posto mi ga je Endzi(moja kerusa)zivog uhvatila i aportirala.

Sremac75

Podunavac kaže:
Kod mene danas otvoren lov na fazana. A pošto sezona lova na zeca počinje 1. oktobra lovio se i zec. Fazana je bilo jako slabo, odstreljen samo jedan. Ja sam odstrelio zeca i još jednoga kolega. Sve u svemu lov loš, ali dobro druženje posle lova. Danas mi se desila neobična stvar. Dok smo prolazili kroz kukuruz zec me udario u nogu i to onako dobrano. Bežeći od kolege levo od mene natrčao na mene. U prvi momenat sam pomislio da je ker, a onda sam video da je zec.
i56.tinypic.com/qx401s.jpg

Aj tako uhvati fazana....ako smeš!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 Nije lud pa da ga napadne perjem golicati
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Smem! Al samo kad imam najlon kesu, i to onu malo bolje kvalitete.Grin Evo ovako.
i51.tinypic.com/ipm4bp.jpg
Tri prsta 2Kolce

Sremac75
 ROFLROFLROFL
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

arnotije
 Nikada se ne zna ROFL
" Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da ga damo...? Ako je njihovo, zasto ga otimaju...? A ako vec mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustrucavaju... ? "
Matija Beckovic

alex
 Kolega ti si legenda
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

slavko75

Podunavac kaže:
Smem! Al samo kad imam najlon kesu, i to onu malo bolje kvalitete.Grin Evo ovako.
i51.tinypic.com/ipm4bp.jpg

jli to zbog pticijeg gripa xaxax
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Jank
 Jeste jeste to je zbog ptičjeg (Bez t) gripa, ježi se moj sestrić kada pomisli na pticu .....ROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavko75
 pa neka je operuta onda ce biti siguran IznenadjenVebanje
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,766,435 posete www.srbijalov.com