|
Kako je protekao današnji lov?
|
| apinest |
Objavljen 17.10.2011. 14:43
|

Stari član

Upisa: 418
Pristupio: 02.06.2011. 18:28
|
Uh, naš sremac75, ako tako bude prošao na krštenju povodom odstrela lisice, kako li će tek biti kad mu sledeći put isteramo vepra u medalji, ima da doope oblaže debelim olovnim pločama za zaštitu od gama zračenja! Nemoj zemo samo sad da bude da u dosadašnjoj lovačkoj karijeri već imaš odstreljenih na desetine ovakvih primeraka...
P.S. A da ti Sremac lepo kupiš neki mali kalibar (.222, .223, .22-250...), preorjentišeš se isključivo na lov dlakavih grabljivica, pa lepo Bog da te vidi?!
|
| |
|
|
| kelt |
Objavljen 17.10.2011. 16:34
|

Lovčina

Upisa: 1618
Pristupio: 12.01.2011. 09:05
|
danasnji dan je protekao radno na poslu,ali medjutim jucerasnji dan je bio susta suprotnost danasnjemu. otvaranje lovne sezone na fazana u Dolovu pravi je uzitak za svakog clana ove sekcije pa tako i za mene. teren je predivan pun nekih kanala i recica koje vijugaju kroz dolove po kojima je selo i dobilo ime. sve je lepo obraslo, trske, vrzine, parlozi raznih vrsta prelepo su staniste za fazansku divljac. jutro dosta hladno i rosno ali i psi i lovci raspolozeni za lovljenje. divlaci je bilo u pocetku jako malo medjutim kako je dan odmicao psi su bolje radili i podizali fazane. jedna stvar na koju sam jako ponosan je ta da iako je dva prva izlaska odstrel i fazanske koke nije odstreljena ni jedna iako ih je bilo daleko vise nego petlova. ja sam imao tri ili cetiri prilike da pucam na koke, ali sam sve propustio kako smo se i dogovorili. na kraju odstrelio sam lepog petlica i okitio sesir njegovim repom.
dobar pogled iz Dolova od Kelta i druzine
|
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 17.10.2011. 18:12
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Al ste se navrzli na moje doope!
Šta bi tek bilo da sam promašio!
....a možda i jesam!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 17.10.2011. 18:40
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|

Kažu, da hladni oblozi dobro pomognu...
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| DakiNS |
Objavljen 17.10.2011. 18:49
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
Ajde Sremac lepo priznaj da si promašio, oprostićemo ti promašaj , a lisici niko nije kriv što je slaba srca pa riknula od straha e da a ono krvi što je bilo na njoj pa Lala ti je svedok da se provlačila kroz koprive trnje kupinebodljikavu žicu na kraju što se nije pazila , kako se Lalo mogao paziti
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM
|
| |
|
|
| Podunavac |
Objavljen 17.10.2011. 19:02
|

Lovčina

Upisa: 7756
Pristupio: 17.12.2010. 23:54
|
Najviše me bilo strah kad sam video da kombajn bere kukuruze u jednoj tabli kraj nas. Odma sam pomislio kuku ako Sremac krene u kukuruz pa se izgubi i ode pod kombajn. Biće pogazio ga Mile sa kombajnom dok je statirao u kukuruzu. Al sva sreća odosmo na drugu stranu. Inače, odlično se snalazi na terenu sobzirom da ga ne poznaje dobro. Čovek je iz bačke Palanke a sa Neštinom nema skoro ništa. Osim što tamo ima kuću i član je LD-a.
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 17.10.2011. 19:48
|

Moderator

|
Sunce ti ljubim, isprepadasmo čoveka, vidiš da ne sme da se pojavi više na forumu!
Ajde, Sremac, ne boj se, a Djura će ti oprostiti....
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 17.10.2011. 20:05
|

Admin

|
Vi baš ne vadite?
Ali neka....uvek se zavidi najboljima!
1 fazan, 1 lisica.....a vi?

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 17.10.2011. 20:12
|

Moderator

|
Lele, Sremac, znaš li ti koliko ima do sledećeg vikenda? Pa ima da te nema!
Sunce mu ljubim, pa jel tvoj ex presidente tamo, predsednik komisije za streljaštvo u LSV? A ti tako gadjaš, 4 promašaja, jedan pogodak? Pa tebe su čoveče stvarno tamo istraumirali...
Nego, dobar onaj bagremar gde smo doručkovali, ima baš lepih prutića, sa nežnim bodljama, uglavnom su duplirane...
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 17.10.2011. 20:15
|

Admin

|
Zato me Piškać i ne voli!
Loše gađam pa onda malo i plaćam!

|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 17.10.2011. 20:18
|

Moderator

|
Jesi li drpio plastičnu tacnu ženi iz kuhinje? Pripremaj se polako, časkom proleti 6 dana...
'Od izvooooraaaaaa, DVAAA PRUTIĆAAAAA....'.
neće tebi biti do smejanja, samo polako...
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| mirko knezevic |
Objavljen 17.10.2011. 20:38
|

Lovčina

Upisa: 1063
Pristupio: 02.08.2010. 15:40
|
Bolje da nije ni gadjao tu lisicu,nego je pustio da ode.... Ima Lala Sremac krv da ti popije sto ti je prvo isterao liju na nisan pa onda jos i sto se gubis po kukuruzu.... Kazi da ti riknuo kuler na kompijuteru i nemas internet 4 5 dana....
Srbija do Tokija!

|
| |
|
|
| meshtan |
Objavljen 17.10.2011. 21:05
|

Član

Upisa: 168
Pristupio: 19.11.2010. 18:29
|
Lala kaže:
Nego, dobar onaj bagremar gde smo doručkovali, ima baš lepih prutića, sa nežnim bodljama, uglavnom su duplirane... Znaci Lalo, ipak te je vodio u bagremaru ali ti je sigurno precutao da je to moje zene miraz i MOJE vlasnistvo kao i ona dva vinograda sa cijim vinom se hvali da je njegovo
Don't Be Afraid Of The Dark !
|
| |
|
|
| Lala |
Objavljen 17.10.2011. 21:10
|

Moderator

|
Nije pominjao da je to njegov bagremar, da ne grešim dušu. Ne ulazim u vlasničke odnose, samo kažem, baš lepih prutova ima tamo... A vino, čije god da je, je odlično, mada ne mogu njega da zamislim, da tegli groždje na berbi, znaš kako je nežan!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
| |
|
|
| zoranp |
Objavljen 17.10.2011. 22:06
|

Lovčina

Upisa: 2484
Pristupio: 13.11.2010. 09:37
|
...ja bih rekao da ja njega prestrašio, i sreća pa se trže onako s pukom na gotovs i ubi zver , ali su posle proradila creva od straha, pa je malo zabaso u kukuruze!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

|
| |
|
|
| Indjijanac |
Objavljen 17.10.2011. 22:22
|

Lovčina

Upisa: 2727
Pristupio: 09.03.2011. 18:00
|
A JA BIH REKAO DA NA SUDJENJU TREBA JOŠ DA BUDU PORED GLAVNOG KRIVCA OSUDJENI I ONI KOJI SU ZABORAVILI NA TRADICIONALNI RITUAL KRŠTENJA
|
| |
|
|
| Berserker |
Objavljen 18.10.2011. 00:51
|

Mlađi član

Upisa: 39
Pristupio: 17.05.2011. 11:18
|
Eh, ajde da i ja napisem po nesto...Otvaranje na fazana, ovog vikenda je proteklo, pa najjednostavnije receno uz solidan broj promasaja ... Ono sto je potpisniku ovih redova obelezilo otvaranje sezone je pucanje na zaista ogromnog lijaca (prethodni upisi su me i inspirisali na ovo pisanije). Dakle, spazih ga uz reku/potok na blic, jer je rastinje bilo ogromno, gadjao sam lisca desetkom, koja je bila u pusci zbog petla, doticni je usporio i nestao u vrzini(dobih ga, ali gde?). Zaista je bio vanserijiski primerak, ogroman! B)... Inace brojem fazana sam zadovoljan, a ti promasaji su garant zanimljivih desavanja u narednim nedeljama. Moj odstreljeni fazan(to kao da se pohvalim) je slabasna uteha odbeglom liscu! Uglavnom, cestitam svima na odstrelima i , pre svega, lepo provedenim vikendima! Ovo je moj prvi post, pa oprostite na eventualnoj opsirnosti ! Dobar pogled ! |
| |
|
|
| apinest |
Objavljen 18.10.2011. 01:12
|

Stari član

Upisa: 418
Pristupio: 02.06.2011. 18:28
|
Berserker kaže:
Eh, ajde da i ja napisem po nesto...Otvaranje na fazana, ovog vikenda je proteklo, pa najjednostavnije receno uz solidan broj promasaja  ... Ono sto je potpisniku ovih redova obelezilo otvaranje sezone je pucanje na zaista ogromnog lijaca (prethodni upisi su me i inspirisali na ovo pisanije). Dakle, spazih ga uz reku/potok na blic, jer je rastinje bilo ogromno, gadjao sam lisca desetkom, koja je bila u pusci zbog petla, doticni je usporio i nestao u vrzini(dobih ga, ali gde?). Zaista je bio vanserijiski primerak, ogroman! B)... Inace brojem fazana sam zadovoljan, a ti promasaji su garant zanimljivih desavanja u narednim nedeljama. Moj odstreljeni fazan(to kao da se pohvalim) je slabasna uteha odbeglom liscu! Uglavnom, cestitam svima na odstrelima i , pre svega, lepo provedenim vikendima! Ovo je moj prvi post, pa oprostite na eventualnoj opsirnosti ! Dobar pogled !  Eeee, kolega, nisi ti u nedelju imao pored sebe u lovu Sremca75, ne bi se taj tvoj lisac više šetao lovištem... Mi kod nas u LD-u ozbiljno razmišljamo da u znak poštovanja prema nedeljnom odstrelu našeg istaknutog člana organizujemo lov pod (radnim) nazivom "Lov na Sremčevu lisicu"
|
| |
|
|
| chaki |
Objavljen 18.10.2011. 09:02
|

Veteran

Upisa: 603
Pristupio: 12.08.2009. 11:52
|
Ajd izvucite malo da sremac moze glavu da okrene
O meni se najlepše brinu oni koji me ostavljaju na miru.
|
| |
|
|
| Sremac75 |
Objavljen 18.10.2011. 09:10
|

Admin

|
xaxaaxaxaxaaxaxax
Javio se i onaj trovač poljoprivrednog zemljišta olovom (26 X 30g olova za jednu prepelicu)
meshtan kaže:
Znaci Lalo, ipak te je vodio u bagremaru ali ti je sigurno precutao da je to moje zene miraz i MOJE vlasnistvo kao i ona dva vinograda sa cijim vinom se hvali da je njegovo 

|
| |
|