Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na DIVLJE PATKE

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na DIVLJE PATKE
tulipan
 jedna februarska
tulipan priložio:
1499652_715801991778179_1508170474_n.jpg

Poenter-kralj polja

golf071

tulipan kaže:
jedna februarska
Odobreno
Novine

Deki Nes
 Pa ,lepa slika,svaka čast.I mi ćemo ove godine da se popravimo,nadam se...Odobreno

Deki Nes
 Samo da Klaja podesi nišanske sprave?Presrean Kada je on organizator lova ne vidimo ni vrapce!

klaja

Deki Nes kaže:
Samo da Klaja podesi nišanske sprave?Presrean Kada je on organizator lova ne vidimo ni vrapce!

DekiiiiStari blizi se sezonasneg..jos uvek neprepoznajes patku od vrapcaHaHaHa
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Deki Nes
 Drug Klaja da podesi glasne žice .Treba da imitira vabilicu.Možda onda bude uspešniji.U skladu sa tim i da ne pije vina pre izlaska u lov (zbog grla), jer onda patke znaju da je lovac neozbiljan ,a i zvuk nije pravi pa neće da sleću!Stari

Podunavac
 Klaja kad pije vina patke bije kundakom, ni džebana mu ne treba. Ako ge neko isprovocira onda dobiju i lovci.Palica
Tri prsta 2Kolce

klaja

Podunavac kaže:
Klaja kad pije vina patke bije kundakom, ni džebana mu ne treba. Ako ge neko isprovocira onda dobiju i lovci.Palica

Braso ja samo nekad malo popijem a ti pijes i bijesROFL..znaci u subotu bez alkohola PS.Svi smo svojiHaHaHa
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Ghost Hunter
 Napokon je pocela dugo ocekivana sezona.Kakva je situcija u vasim lovistima,ima li pataka?

Bakuss
 Bio sam 2-og popodne i ni jednu jedinu nisam podigao!Vozio sam se camcem ceo Ledinacki dunavac,300m Rakovackog,isao do drugog spora i nista.To vam je ukupno oko 3km.A trebala mi je jedna jedina da mi se digne i da pucam radi mlade nemice sto je bila samnom.Jos planiram da ne pucam preko n je i da pucam samo na sigurno da bi povezala pucanj i patku, ali avaj.Cak sam pitao i pecarose da li je neko pre mene lovio, i svim kazu da nije.SadIdem veceras ponovo pa cu videti,stim sto cu ostati i na preletu.A samo pre 5-6 dana tu je bilo brdo pataka,gde su otisle Bog bi znao.

Macvanski lovac
 Mislim da pataka ima dosta,samo sto je ova godina drugacija nego inace,zbog toga sto vode ima svuda,u mom lovistu ima dosta malih kanala,sirine par metara obrasli u siblje,oni leti presuse,ali su ove godine puni,tako da patke imaju veliki izbor gde da provode vreme....Mi smo lovili prvog na jednoj velikoj bari u gostinjskom lovu,gde svake godine idemo na otvaranje,bilo je dosta lovaca,ali malo pataka,tacnije pataka je bilo,videli smo ih,ali nisu htele da izlaze iz sigurnosti vrba kojim je bara oivicena.Visok vodostaj nam nije dozvolio da se kroz sasu probijemo do vrbica,bili smo mokri do g.ca Smile na kraju,moja ekipa samo jedna patka,ja sam imao najvise srece Grin (na slici desno sam ja )

s9.postimg.org/mmx9jo0mz/DSC05450_001.jpg
Rodjen da budem lovac

klaja
 Veceras bili malo na patkama,prelet odlican i to puno vise od ocekivanog.Ako ovako ostane bice sezona za pamcenje.

Cvele
 A di su Foto Klajo? Grin
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

ssekir75

klaja kaže:
Veceras bili malo na patkama,prelet odlican i to puno vise od ocekivanog.Ako ovako ostane bice sezona za pamcenje.

Dragoljupe

кхм... нисам језички чистунац, али молио бих колегу да се прецизније изражава да се не би разумело погрешно ;)
ловци су организована наоружана група људи која преко поља, шума и ливада иде у кафану iveli

калибар је "производ" два броја означених милиметримаStari

не пучај шинко док им не видиш беоњачеElmer

Podunavac

ssekir75 kaže:

klaja kaže:

Dragoljupe

кхм... нисам језички чистунац, али молио бих колегу да се прецизније изражава да се не би разумело погрешно ;)

Само нек буду на паткама, па кад их патак повија биће их свуда.Grin
Tri prsta 2Kolce

AcaNik
 Има патки ал'има и комараца ;)

golf071

Podunavac kaže:

ssekir75 kaže:

klaja kaže:

Dragoljupe

Само нек буду на паткама, па кад их патак повија биће их свуда.Grin
ROFL
Novine

klaja
 Danas opet ponovili ali prelet dosta slabij nego juce.Slike su kod kolege Mb-bb pa ce verovatno postaviti.

mb-bb
 Do sad smo imali dva izlaska na patke, prvo vece odlican prelet a drugo puno losiji. Dosta visoko i pojedinacno lete ali sezona je tek pocelasrbijalov
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

mb-bb
 Evo i kolege Klaje...
Svaka budala ima svoju srecu u zivotu, a ja imam lov...

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na divlje svinje LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 3922 17.02.2025. 20:47
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,631,693 posete www.srbijalov.com