Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kako je protekao današnji lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kako je protekao današnji lov?
Sniper Hunter

DakiNS kaže:
Šta da kažem NIŠTA ,bolje da sam u lov išao bez puške nego bez pasa. Moje kere plove na oblacima ljubavi, zauzeti jedno drugim, čak nisu ni lajali kada su me videli da odlazim u lov , eh šta je ljubav ali zato se nadam da će za dva meseca biti mali medići taman za novu godinu PasSmile

Bolje da si otisao na pecanje ,ja se ne zalimGrin

DakiNS
 Iskreno da ti kažem zavidim ti, ne zato što nisam ulovio nego što nisam uživao u radu pasa
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

nidzamotocross
 Danas nas je docekao lep dan za lov zeca, bez magle, vetra sa vlagom, ali je bilo mraza preko noci pa je ostala slana. Bilo je nas nekoliko uz desetak gonica koji su svoj tezak posao obavljali savrseno... Jedino je divljaci bilo u manjku, mada je za to bila kriva i guzva u lovistu, mnogo gonica koji su presretali podignutu divljac pa je ona daleko odlazila... Loviste je brdsko planinsko pa je osim zeca bilo lisica, golubova... Prelepi tereni, lepo druzenje, odlican rad pasa, lepa setnja ali manjak divljaci, odstrelili smo svega jednog zeca, jednog ali vrednog, lepo je bilo gledati rad pasa od olajavanja po tragu, podizanja, do gonjenja zeca, pravi melem za oci i usi.. Sve u svemu, uzivali smo... Smile

Teren na kojem smo lovili.. Vidi se koliko slane ima
i40.tinypic.com/2rx7hax.jpg

Mada to nije zaustavilo pse da vredno rade
i41.tinypic.com/2w6f6kx.jpg

Mala Azra je verno pratila one iskusnije
i40.tinypic.com/14wq6bd.jpg

A Tod je pomno pratio lavez iz daljine
i41.tinypic.com/mlo16o.jpg

Evo i dela grupice sa odstrelom
i42.tinypic.com/r08d5g.jpg

Bez mene nije proslo Grin
i43.tinypic.com/2053u3a.jpg

A onda i mi i psi, pravac kucama
i44.tinypic.com/4jpz5c.jpg
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Indjijanac
 kod nas bilo mnogo dobro svi su imali po fazana i psi su extra radili,samo da bude mraza da vegetacija usahne i stvore se odlični uslovi za lov,a tek kada padne prviiii sneg................srbijalov
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

223rem
 Danasnji lov prosao uspesno za 2 sata odstreljena 6 fazana,grupa kompletna,i pravac na druzenje posle lova.

alex
 Evo sta je moj pasic nasao a ja realizovao.
Moj pasic je ekstra odradio posao.

img46.imageshack.us/img46/3204/dsc00082ox.jpg
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Podunavac
 Danas lep dan. Jutros temperatura 4,5 stepeni, a posle sigurno 15-16 stepeni. Za pojmove u našem društvu danas nas je bilo mnogo (nas devet i jedan gost). Prilika je bilo dosta ali odstrela baš i ne. Odstreljeno je 4 fazana i 1 zec. Ja sam odstrelio dva fazana. Prvog sa municijom Mirage Standard Game T3 3 mm. Drugog sa retkom municijom koju pravi jedna mala Švajcarska firma, a koja koristi između ostalog i srpski barut. Firma se zove Sniper amunition handmade reloding corporate. A municija Special cartridge Fukushima 2,4 mm. Ovu municiju sam nabavio "ispod žita" od jednog našeg čoveka iz N. Sada koji ima privatnu firmu, a inače je veliki zaljubljenik u lov. Uglavnom, iako inače ne pucam na fazana sačmom 2,4 mm danas sam probao ovaj metak pošto je bila visoka temperatura a i obećao sam vlasniku firme i distributeru ove municije za područje Vojvodine i Novog Sada da ću da je isprobam prvom prilikom. Mogu da kažem da je municija odlična. Fazan je oboren na 30-ak metara, skoro bez ikakvog preticanja (nišaneći pred kljun) i ugodna je za pucanje bez primetnog trzaja. Premda, da budem iskren, meni ni jedna standardna municija u kalibru 12/70 nema trzaj.

Polazak u lov.
i41.tinypic.com/5oz2p5.jpg

Lovački doručak.
i43.tinypic.com/2820tbr.jpg

Odstrel.
i43.tinypic.com/2hyz4aw.jpg

Druženje posle lova i "odstrel Jelena".
i44.tinypic.com/105y8m8.jpg
Tri prsta 2Kolce

Limun
 Iz danasnjeg lova...
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Limun
 Buduci lovci...

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Jank
 Dan idealan za lov, jutro hladno, mraz i slana je prekrila polja, ali kasnije smo morali da jakne pakujemo u rance i prsluke. Najlepše je ipak bilo za vreme odmora i doručka. Naš kolega iz grupe je slavio Svetu Petku, a posle svake slave, zna se ....Bilo je svega, exstra, druženje, lov bolo je i ulova i promašaja bila je i jedna šumska šljuka ali nažalost nismo slikali....Sve u svemu vredelo je dan provesti u prirodi....Kiss
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Lala
 Ja se napucao danas; prvo namirio sebe, pa onda malo radio i za grupu. Bilans: 3 odstrela fazana + jedan patak i patka!
Kastor je na fazane vrhunski radio, ali je odstreljenu patku prvi put u životu video, e to je bio cirkus, šta je izvodio, te uzme patku za pero na krilu, pa se igra, pa skače levo desno, pa bi uzeo, pa ne bi...
Mada, stvarno je danas bilo pretoplo za moj ukus, a nije bilo ni nešto vlage, a kad nema vlage, nema ni mirisa, pa su fazani uglavnom bežali peške, ali opet je bilo dosta dobro, našli smo ih.
U povratku prema kolima, nije bilo više volje za lov, zbog vrućine, ni kod lovaca ni kod pasa; svi smo bili namireni, e jedino ona moja budala od kera radi li radi, a kad smo došli do kola, nije hteo da udje, pa kad sam ga ubacio, cvileo je kao mahnit, on bi još da lovi!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

slavko75
 PODUNAVAC ,LIMUN ,JANK svaka vam cast
Bravo 2
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Jank
 Slavko baš šteta što ne možeš malo sa nama da loviš ali danas si ionako imao drugih poslova (rođendanskih)...Bye
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Limun
 E a mene danas za bruku bas nije htela divljac, odavno mi se nije desilo da imam priliku za samo dva pucanja. Ali bice bolje sledece nedelje vazno da su gosti bili zadovoljni 

Khalil Gibran

slavko75
 evo sad htedo da prebacim neke slike ,peklo se neko prasence sa danasnjeg druzenja iiiiiiiiiiiiiidok sam prebacivo sve ponisti uufffffff sto mi krivooo
AngryBesan

slavko75
 ako bog da ja mislim sledeci vikend dolazim u lov

Lovac sd
 i42.tinypic.com/2z9egrd.jpg
Kolce

apinest

Podunavac kaže:
Danas lep dan. Jutros temperatura 4,5 stepeni, a posle sigurno 15-16 stepeni. Za pojmove u našem društvu danas nas je bilo mnogo (nas devet i jedan gost). Prilika je bilo dosta ali odstrela baš i ne. Odstreljeno je 4 fazana i 1 zec. Ja sam odstrelio dva fazana. Prvog sa municijom Mirage Standard Game T3 3 mm. Drugog sa retkom municijom koju pravi jedna mala Švajcarska firma, a koja koristi između ostalog i srpski barut. Firma se zove Sniper amunition handmade reloding corporate. A municija Special cartridge Fukushima 2,4 mm. Ovu municiju sam nabavio "ispod žita" od jednog našeg čoveka iz N. Sada koji ima privatnu firmu, a inače je veliki zaljubljenik u lov. Uglavnom, iako inače ne pucam na fazana sačmom 2,4 mm danas sam probao ovaj metak pošto je bila visoka temperatura a i obećao sam vlasniku firme i distributeru ove municije za područje Vojvodine i Novog Sada da ću da je isprobam prvom prilikom. Mogu da kažem da je municija odlična. Fazan je oboren na 30-ak metara, skoro bez ikakvog preticanja (nišaneći pred kljun) i ugodna je za pucanje bez primetnog trzaja. Premda, da budem iskren, meni ni jedna standardna municija u kalibru 12/70 nema trzaj.
Prijatelju, vidim da je tvoja "perofobija" ROFL stvar prošlosti. Kako je krenulo, ostavićeš vaš lovni revir bez ijednog muškog pera! Premda mi se uopšte ne sviđa izraz lica na fotografiji sa odstreljenim fazanom... ZivioRodjo Sve čestitke za odstrel i druženje posle lova! Tri prsta

Lovac sd
 Trece poluvreme!!!

i42.tinypic.com/10de2w2.jpg
Kolce

Podunavac

apinest kaže:
Prijatelju, vidim da je tvoja "perofobija" ROFL stvar prošlosti. Kako je krenulo, ostavićeš vaš lovni revir bez ijednog muškog pera! Premda mi se uopšte ne sviđa izraz lica na fotografiji sa odstreljenim fazanom... ZivioRodjo Sve čestitke za odstrel i druženje posle lova! Tri prsta

Moja perofobija je malo potisnuta, ali još uvek je najlon kesa neophodan rekvizit. A izraz lica na slici govori: j...m ti lebac, slikaj brže! Ovome još pulsira u vratu. Ako se ritne strefiće me infarkt.ROFL
Brate kako je kod tebe danas prošao lov?
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,767,625 posete www.srbijalov.com