Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na DIVLJE PATKE

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na DIVLJE PATKE
tomo vrbas
 Kod nas prvi dan pa truba jako slabo ali bar je mojem sinu mojoj diki i ponosu bilo lepo!

www.dodaj.rs/f/3q/iB/3KKRAgpy/fotografija0145.jpg

I jedan selfi jedino nam je deda falio posto je otisao da zauzme busiju na drugi kraj bazena!

www.dodaj.rs/f/1K/iO/4yaX3Pqk/fotografija0146.jpg

AcaNik
 Браво! Тако треба од малих ногу!

Ми смо исто мало изашли

i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/IMG_20150901_202024_zpsnafbge6r.jpg

Пошто неко није хтео да слуша био је везан за дрво. То је функционисало док прва патка није пала а онда је дрво полетело а Ерос је са све повоцем запловио ко ракета по њу. Мал ме не обали у воду. Комплексаш не може да поднесе да неко други донесе пре њега.

i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/IMG_20150901_192703_zps6m33j1df.jpg

klaja
 Izašli i mi na patke,temperatura preko 30,lovimo patke u kratkim rukavima. Vodostaj jako mali ali imamo takve terene da možemo da biramo. Četiri bare,tri dunavca i otvoreni dunav. Odlučujemo se za jedan od dunavaca po savetu Sremca. Dobro nas je uputio,prelet malo ranije ali odličan . Odstrela je bilo tako da je prvi izlazak bio više od očekivanog.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

AcaNik
 Јесте температура преко 30 и код нас али због комараца дуги рукав је обавезан.

AcaNik
 Вечерас доста лоше. Место где смо били прошли пут сада нема пола воде и то углавном муљ. Пси били као да су се рвели у блату.
Али сцена за памћење, Апач (оштродлаки) носи за једно крило а мој Ерос за друго и у тандему излазе из воде Smile
Тачно најлепше моменте из лова само можеш памтити али не и сликати.

dr NM
 Konačno je počelo!!!

golf071
 Cestitke kolega.Da bude ova godina bolja od prosle.�iveli Mi jos nismo izlazili.
Novine

dr NM

golf071 kaže:
Cestitke kolega.Da bude ova godina bolja od prosle.�iveli Mi jos nismo izlazili.

Hvala, kolega, i ja se nadam!

Djurovic Djordje
 Kod nas slabo bas, ali tako je uvek, nema patki bez jake zime... Dva, tri jata po 3-4 patke... Kod nas bara nema i ono sto ima barica presusilo, a i Morava je malog vodostaja zbog brane za vodu i za kupanje pa nema protoka i ribe crkavaju bez kiseonika...

Limun
 Nije loše za početak...
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Macvanski lovac
 Od nedelje,ulov 4 lovca,neki smo imali vise srece Smile a neki su imali manje srece Smile

i62.tinypic.com/2rh5u8z.jpg

i61.tinypic.com/2ep11zr.jpg
Rodjen da budem lovac

AcaNik
 Има патки али прелет баш касно креће. Срећом је ту верни и неуморни псић па их све нађе и донесе Smile
Да не буде забуне, са шеширом сам ја Smile
i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/12023092_10204918202775134_145108118_n_zpsrqjywvcq.jpg

DamirKS
 Evo nesto od sinoc...
www.dodaj.rs/f/3l/lN/38Qyfr9f/119869871023993430985295.jpg
RAKIJA JE SPASILA VIŠE DIVLJAČI U LOVU NEGO SVA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA!

AcaNik
 Нема одакле је не би донео, па чак ако треба и са дрвета ;)

i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/DSCN6170_zps4zrja2k1.jpg

Barbarosa
 Aco, svaka čast na pomoćniku Odobreno

AcaNik
 Хвала Друже! Само је питање ко је коме помоћник овде или ти посилни ;)

Macvanski lovac
 Sa drveta kazes Yes imao sam jednu takvu situaciju...2013. negde u februaru,cekali smo prelet na,kako ih mi zovemo,bazenima,to je kompleks rupa koje su nastale iskopavanjem zemlje za potrebe ciglane,najstarije imaju bar 40 godina,obrasle raznim sitnijim rastinjem,vrbe,bagremac,razno trnje....Prelet je zavrsen,imali smo dve odstreljene patke,jedna je pala u vodu,druga na ivicu suprotne obale,cuo sam kako pada kroz granje.Saljem psa po blizu,u vodi,koju je video gde je pala,odlazi do mesta pada,trazi kroz vodu jos malo,nema je,posle 10-ak minuta odustajem i kazem drugarima,ajmo po onu drugu,pa cemo se vratiti posle.Obidjemo oko bazena na mesto gde je pala druga,pas je usao u to rastinje,siroko mozda 6-7 metara,ali je ne pronalazi neko vreme,ulazim i ja koji metar sa lampom,hvatam orijentire sa suprotne obale,pitam se da li sam na pravom mestu...Ubrzo cujem da se pas zadrzao na jednom mestu duze vreme,ne mogu da dodjem do njega,razmisljam da je mozda ranjena usla u vodu,pa ne moze da joj nadje trag...onda se zaculo cviljenje psa,onako,kao kad nesto jako zeli,nesto izmedju laveza i cviljenja,ne mogu da dodjem do njega i cekam da vidim sta ce se desiti.Potrajalo je sigurno jos minut-dva i konacno pas dolazi sa patkom u ustima.Tek kada smo videli da je patki skroz oguljena koza sa celog vrata,shvatili smo sta se desilo,patka je bila zakacena za rastinje,pas je pokusavao da je dohvati,sve dok konacno nije uspeo..Vracamo se po prvu patku,ponovo saljem psa na mesto gde je pala,on ulazi u vodu,ali samo sto je odmakao par metara vraca se u nasu obalu malo ulevo od nas i vrlo brzo donosi patku,nasa pretpostavka je da je ta bila ranjena,zaronila po padu u vodu i pokusala da nadje spas u obali,takodje obrasloj rastinjem...ovaj lov je na mene ostavio bas dubok utisak zbog nesvakidasnjih situacija,na slici se moze videti da je zenki vrat ogoljen

i58.tinypic.com/29ar878.jpg
Rodjen da budem lovac

AcaNik
 И он је пустао тако неки глас између цвиљења и облајавања. Никада га тако нисам чуо.
Ову сам пуцао баш далеко и пукла је у крошњу од дрвета на другој обали. Тачно је очешала врх првог дрвета и пукла у то друго. Нисам очекивао да ће је наћи али ајд' нека преплива мало. Пустио сам га и опалио у правцу где је она отприлике. Значи то кршење, звуци... у једном тренутку је само он искочио на неко грање које је се спуштало у воду и скочио. Тек се тада видело да се она рањена довукла ту и ту је покушала да се сакрије. И онда лудило Smile час је у води и покушава да је дохвати, час изађе на обалу па се пење по том грању. Бранила се и она. Кида гране, крши нешто и на крају је откинуо неку грану и провукао се и ту је и удавио јер је тада изнео. Сва је била изломљена. Толико је био преморен да није одмах кренуо ка мени. Сви смо гледали са наше обале шта се дешава. Не умем да објасним речима најбоље.
Сликаћу то место следећи пут.
i206.photobucket.com/albums/bb12/aleks34/DSCN6169_zpsllgtt5tx.jpg
Ово је он кад је тек прешао. Тренутак после тога, као да ништа није било. Оде у воду да донесе нову. Само њега имамо па је сав терет апорта пао на њега.
Почињем да сумњам да се допингује.

Kile_
 [xhide]Da li mi u nasim lovistima imamo ove vrste pataka?
Wood Duck & Blue Wing Teal Duck ,u direktonm prevodu Sumsa patka i patka sa plavim krilima [/xhide]
Samo 300 i 4x4

nidzamotocross
 Nemamo ni jednu ni drugu.
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na divlje svinje LOV NA KRUPNU DIVLJAČ 3922 17.02.2025. 20:47
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 28
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П�...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,707,852 posete www.srbijalov.com