Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Poluautomatski karabin

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Poluautomatski karabin
Ivan_Mld
 Kolege, da li zna neko gde kod nas ima da se kupi Benelijev PA karabin?
U Novom Sadu sam nasao samo Browning-a, a pogledao bi i Benelija....

vlada lovac
 Ima u Leskovcu u Canoni dva-tri modela, a za kalibre nisam siguran, 30.06 ima sigurno, imaju oni radnju i u N.Sadu i Nišu

Ivan_Mld
 Hvala ti Vlado, potrazicu... A da ne znas slucajno gde se nalazi ta radnja u NS? Pa uzeo bi 30.06.

Podunavac

Ivan_Mld kaže:
Hvala ti Vlado, potrazicu... A da ne znas slucajno gde se nalazi ta radnja u NS? Pa uzeo bi 30.06.

Temerinska 119, 021/443704.
Tri prsta 2Kolce

sheytan
 A shto 30-06 u poluautomatu? Ako je za pogon i sl., ondaK 9.3, a ako je za SVE, ondaK 300wm! Ja imam ovaj zadnji i vrrrrlo sam zadovoljan! iveli 3
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Ivan_Mld
 Podunavac. Hvala ti ZivioRodjo
Sheytan, pa sta znam, imam Browninga 30-06 pa najvise zbog toga... A i sirok je asortiman municije za njega... ;)

vlada lovac
 Dobar izbor PA, a što se tiče kalibra i ja bih najpre 9,3x62 ako je lov DS u pitanjuDim

Ivan_Mld
 Na kraju sam uzeo benellija Argo 30-06, i mogu vam reci da je pravi italijan, fin, lagan, sto je dobra stvar rasklapa se ceo... Na prvi pogled mi je bolji nego Browning, kojeg takodje posedujem, samo sto kod Arga ce morati ciscenje da padne posle svakog lova Smile Iznenadio sam se za jednu stvar, kada sam kupovao Browninga dobio sam 2 sanzera, od 2 i 4 metka, a kod Benellija sam dobio samo 1, od 2 metka... Uh jedva cekam svinje, tesko njima ove god Grin
Mitar ima za litar Grin Pivo

Cvele
 Samo jedan sarzer od 2 metka ? Hmmm
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

vuk71
 ko voli poluautomatski karabin nek izvoli, al zakon kaze 2 metka u magazin...a onda i nemas neku prednost...lov je ipak sport

mirko knezevic
 Ja nisam cuo da postoji ogranicenje za PA karabin....Confused
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

Ivan_Mld
 Da Cvele, samo jedan, sto me je bas zacudilo.... Mislio sam da narucim od 4, ali nisu imali... U tom trenutku su imali samo od 9 Smile ali to je glupost.... Mislim da nema ogranicenja sto se tice PA...
Mitar ima za litar Grin Pivo

Cvele
 I ja takodje mislim za PA sa olucenim cevima da nema ogranicenja...
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

canis aureus
 Nema ograničenja ali u svakom slučaju bolje taj od 2 komada nego onaj od 9!
Ivan_Mld čestitam na karabinu a još više na izboru okvira manjeg kapaciteta!!!Bravo 2
iveli 3

Joe the hunter

Ivan_Mld kaže:
Na kraju sam uzeo benellija Argo 30-06, i mogu vam reci da je pravi italijan, fin, lagan, sto je dobra stvar rasklapa se ceo... Na prvi pogled mi je bolji nego Browning, kojeg takodje posedujem, samo sto kod Arga ce morati ciscenje da padne posle svakog lova Smile Iznenadio sam se za jednu stvar, kada sam kupovao Browninga dobio sam 2 sanzera, od 2 i 4 metka, a kod Benellija sam dobio samo 1, od 2 metka... Uh jedva cekam svinje, tesko njima ove god Grin

Pa izvadi granicnik iz sarzera pa ces imati 4 metka.Nasi trgovci uvoze iz Nemacke a tamo je zakon 2 metka i treci u cev.Dobar pogled

vuk71
 ivane to su trgovci nude ti okvir od 9 metaka malo je puno al da su imali okvir od 20 metaka i to bi ti ponudili , cak bi i cuo poneku lovacku pricu kako je u nekim lovovima ispucano toliko metaka da je i to mali okvir...

VLADE

Ivan_Mld kaže:
Kolege, da li zna neko gde kod nas ima da se kupi Benelijev PA karabin?
U Novom Sadu sam nasao samo Browning-a, a pogledao bi i Benelija....
u meteor stil kragujevac imas beneli argo u kalibru 300win magnum povoljan je sticajem okolnosti
jankovic vladimir

zexxx

mirko knezevic kaže:
Kolege sta mislite o ovom novom poluautomatu iz familije Remington... Gledao sam u Snajperu u Bg i drzao ga u ruci po meni lagan i lepo uradjen fino uradjen lepa zavrsna obrada i najjeftiniji je u klasi poluautomata. Pravi se u drvetu koji kosta 112000 i u sintetici koji kosta 101000. Znam da je nov na trzistu i kod nas al ako neko ima neku informaciju neka podeli...Smile
i kolege da li je neko imao iskustva sa ovom puskicom...gledao je na sajmu u kragujevcu i veoma lezi samo neznam kakva su iskustva na terenu?
samo smireno.....Grin

mirko knezevic

zexxx kaže:

mirko knezevic kaže:
Kolege sta mislite o ovom novom poluautomatu iz familije Remington... Gledao sam u Snajperu u Bg i drzao ga u ruci po meni lagan i lepo uradjen fino uradjen lepa zavrsna obrada i najjeftiniji je u klasi poluautomata. Pravi se u drvetu koji kosta 112000 i u sintetici koji kosta 101000. Znam da je nov na trzistu i kod nas al ako neko ima neku informaciju neka podeli...Smile
i kolege da li je neko imao iskustva sa ovom puskicom...gledao je na sajmu u kragujevcu i veoma lezi samo neznam kakva su iskustva na terenu?

Ne verujem kolega da moze biti los cim ga Remington proizvodi.Smile Ovaj u Snajperu mi je rekao da je mnogo mnogo bolje uradjen nego njegovi prethodnici tipa PA,i da nema problema sa zaglavljivanjem,samo je kaze preporucljivo da se puca jednom jednom municijom da se ne mesetari i menja stalno,nego sa kojom krenes da pucas da to ne menjas.
Srbija do Tokija!

Kolce Tri prsta 2

canis aureus
 Pa taj PA je neki probirljiv što se municije tiče?!Hmmm
-To sa municijom i nema baš puno veze sa stvarnošću! Verovatnije je da taj prodavac nije imao mnogo šta da kaže o tom PA a da bude pametno i tačno, pa 'ajde da kaže makar i bilo šta!
Zar bi iko kupio takav PA koji "bira" municiju?! Šta ako baš PPUa neće da "troši"?! I na kraju krajeva, zar bi proizvođači proizvodili takve puške sa "defektom", "hendikepom" i sl koje bi se zbog tih razloga sigurno slabije prodavale?!
"nema problema sa zaglavljivanjem samo je preporučljivo da se puca jednom municijom" - ma kako da nije Trt Milojka što je to preporučljivo ako već nema problema ...Ne razumem
Ako je uvodnik metka u cev odrađen kako treba, ako je ležište metka u cevi OK, ako je donosnik metka u magacinu OK, ako zatvarač funkcioniše kako treba onda ne bi trebalo da bude problema ni sa jednom municijom niti konstrukcijama zrna.
iveli 3
(p.s. -nekad mi se čini da prodavci svojim preporukama i "hvaljenjem" neke robe samo upropaste prodaju tog proizvoda a takođe i takvom antireklamom narušavaju "renome" ... Hmmm)
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1756 04.01.2025. 11:13
Lovački karabin i optika pomoć ORUŽJE - SVAŠTARA 47 07.04.2015. 13:03
Karabin direktne akcije KARABINI 44 26.10.2014. 11:10
Voere-karabin sa električnim paljenjem KARABINI 19 11.01.2013. 01:56
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,537,631 posete www.srbijalov.com