Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kako je protekao današnji lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kako je protekao današnji lov?
Sremac75

Sremac75 kaže:
Današnji lov je protekao dobro!
Lala je prisvojio fazana kojeg je odstrelio SašaPlavna i poklonio ga meni!ROFL

Zajedno su pucali, a ja sam bio svedok u Slavinu korist, na šta je Lala rekao da je meni laganje u opisu radnog mesta!ROFL
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 Izgleda da dugo nije posetio okulistu i mene je juče pitao zašto nisam pucao na jednog petla a ja ga oborio, Lalo LaloROFL
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Predator

zoranp kaže:
Bome zemo kod tebe pravi "rat" sa zečinama!!B)..odličan lov i preljepa priča!!Bravo 2B)

Kod nas lijep lov sa dosta fazana i zeca, vreme preljepo( inje i dobra studen) ma milina!!! Ja evo stavljam jednu sličicu sa lovinom i mojom zvjeradi!! Živi bili kolege lovci!!B)

i41.tinypic.com/wqzdhz.jpg

Taman sam se usikira' šta je od tebe, što se ne javljaš! Velim, ili radi oklagija ena ili ne možeš od obaveza Rotilj.

Sasvim prirodno

Limun
 Kod mene danas ocajan dan za lov, magla i mraz celog dana, ucinak 0, 1 promasen zec i 4 petla. A da se umorni lovci ne vrate kuci bez ulova pobrinuo se moj AS,aportirao mi pri povratku kuci komsiskog domaceg petla koji je nesrecnik bio van kokosinjcaGlavu o zid 
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Lala

Sremac75 kaže:

Pod br.1: Lala je kulturno prepustio prvu šansu da se gadja petao gostu, g-dinu Slavi, (poznatiji kao SašaPlavna Grin), megjutoa, pošto dotični nije uspeo da pogodi (da mu nije kriv možda optičar?Hmmm), ondaK sam morao da uzmem stvar u svoje ruke, i oborim predmetnog petla. Isti taj je uredno završio o visku g-dina Sremca75, (ja mu lično okačio divljač), koji ovom prilikom neistinito svedoči, ali to nije ništa čudno, kad je zezanje u pitanju, spreman je i da slaže!! Rečeni SlavaPlana (SašaPlavna) je prethodno imao jedan lep odstrel petla, da se i to napomene, dok je njegov 'svedok' Sremac75 'ladno mašio!!!
Istina je sledeća: da nije bilo Rančera, Kastora, i mene, teško da bi iko od njih video i perce od fazana, ali pošto su oni bili gosti, onda im je (skoro) sve dozvoljeno! Grin
Tako su me danas cinculirali, da mi ker ima kraću nogu(?), pa onda me Slava pržio kako se lepo našetao, i divio se kvalitetu oranja, pa je razmatrao mogućnost da preko GPS pronadje najbližu kafanu, gde bi nastavio da 'lovi' posle predjenih 7-8 km, pa su obadvojica merkali udaljenost do Rančerovog salaša, gde smo pravili drugo poluvreme (riblja čorba), pa su me zeznuli sa lažnim ubacivanjem patrone (ispucane) u vatru, pa mi je Rančer maznuo narandžastu ogrlicu sa Kastora, i prebacio je na jednog drugog kera, koji je odmah veselo otrčao do gazde na drugom kraju tršćaka, a ovaj se našao u čudu otkud ogrlica na psu... Mslm, bilo je zvrčki danas, nije baš sve za priču, a ja nisam, zbog nekih drugih stvari vezanih za lov i lovište, bio baš preterano raspoložen, i eto...

Pod br.2: današnji lov je, što se odstrela i terena tiče, bio jedan od lošijih u zadnje vreme. Ali su zato ova dva yebivetra (Sremac i Slava) učinili dosta, da sve protekne u zezanju i šali, naročito na moj račun! AKo nešto nije štimalo, nemojte zameriti, cenjene kolege!
Kao dokaz za svoje tvrdnje, kontra izjava Slave i Sremca, imam svedoka Kastora, i ovu fotografiju:
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

amigo
 danas sam lovio u gostima zeca u backom jarku.vreme odlicno a i zeceva je imalo i previse.lov je bio vise nego dobar.domacini su bili izvanredni.danas mi je bio idealan dan
volim da lovim

Hunter forever
 Danas kod nas slabo,presli smo bas dosta i po sumi i po vrzinama i po travama ali nije bilo prilika za pucanje na vise zeceva koje smo podigli. Uglavnom priroda danas bila je predivna.
marka Engleski poenter marka

zoranp

Limun kaže:
Kod mene danas ocajan dan za lov, magla i mraz celog dana, ucinak 0, 1 promasen zec i 4 petla. A da se umorni lovci ne vrate kuci bez ulova pobrinuo se moj AS,aportirao mi pri povratku kuci komsiskog domaceg petla koji je nesrecnik bio van kokosinjcaGlavu o zid

Limune taj je najbolji..nije puno "razbijen", a i nepiše se nigde !!GrinB)
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

DakiNS
 Zoki i bar duplo je težiSmeko
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Milos88-Ivanjica
 Danasnji lov protekao odlicno...Nas 4-orica...1 zec i 6 fazana odstreljenih...Bye
LOV JE Passrbijaloviveli

Indjijanac
 još ako je graoran nemože biti boljePfftiC
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Indjijanac

Lala kaže:

Sremac75 kaže:

Pod br.1: Lala je kulturno prepustio prvu šansu da se gadja petao gostu, g-dinu Slavi, (poznatiji kao SašaPlavna Grin), megjutoa, pošto dotični nije uspeo da pogodi (da mu nije kriv možda optičar?Hmmm), ondaK sam morao da uzmem stvar u svoje ruke, i oborim predmetnog petla. Isti taj je uredno završio o visku g-dina Sremca75, (ja mu lično okačio divljač), koji ovom prilikom neistinito svedoči, ali to nije ništa čudno, kad je zezanje u pitanju, spreman je i da slaže!! Rečeni SlavaPlana (SašaPlavna) je prethodno imao jedan lep odstrel petla, da se i to napomene, dok je njegov 'svedok' Sremac75 'ladno mašio!!!
Istina je sledeća: da nije bilo Rančera, Kastora, i mene, teško da bi iko od njih video i perce od fazana, ali pošto su oni bili gosti, onda im je (skoro) sve dozvoljeno! Grin
Tako su me danas cinculirali, da mi ker ima kraću nogu(?), pa onda me Slava pržio kako se lepo našetao, i divio se kvalitetu oranja, pa je razmatrao mogućnost da preko GPS pronadje najbližu kafanu, gde bi nastavio da 'lovi' posle predjenih 7-8 km, pa su obadvojica merkali udaljenost do Rančerovog salaša, gde smo pravili drugo poluvreme (riblja čorba), pa su me zeznuli sa lažnim ubacivanjem patrone (ispucane) u vatru, pa mi je Rančer maznuo narandžastu ogrlicu sa Kastora, i prebacio je na jednog drugog kera, koji je odmah veselo otrčao do gazde na drugom kraju tršćaka, a ovaj se našao u čudu otkud ogrlica na psu... Mslm, bilo je zvrčki danas, nije baš sve za priču, a ja nisam, zbog nekih drugih stvari vezanih za lov i lovište, bio baš preterano raspoložen, i eto...

Pod br.2: današnji lov je, što se odstrela i terena tiče, bio jedan od lošijih u zadnje vreme. Ali su zato ova dva yebivetra (Sremac i Slava) učinili dosta, da sve protekne u zezanju i šali, naročito na moj račun! AKo nešto nije štimalo, nemojte zameriti, cenjene kolege!
Kao dokaz za svoje tvrdnje, kontra izjava Slave i Sremca, imam svedoka Kastora, i ovu fotografiju:

dobra mu lalo jakna jel to za lisičarenje
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Coyot
 Nedeljno posle podne -18c,vetar oko 30km,3 kojota na jednoj farmi.Prvi na 70,drugi 150,treci u trku na 220jardi a cetvrtog nisam stigao zbrisao mi u neko zbunje,ali ima dana. Nije lose za pocetak sezone.
Coyot priložio:
004_2.jpg

KoTuKoga

Coyot
 Druga pozicija:jedan ali vredan a meni jos vredniji zato sto mi je dan ranije zbriso.Provirio na 150 jardi isto kao i dan ranije na istom mestu,ali mu sad nije uspelo da pobegne.
Coyot priložio:
011_5.jpg

KoTuKoga

Sremac75
 Bravo 2Bravo 2Bravo 2Bravo 2
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

SUMO
 Vidi ti Pedje sampiona ! Pa normalno, u onakvim lovistima valja malo odmoriti i od lova, pa pecati dok ne zaledi...Cestitke ! ! !

Lep novembarski dan, idealno vreme za lov....
SUMO priložio:
dorucak_2.jpg

SUMO
 a bilo je i zeceva
SUMO priložio:
aport_3.jpg

Hunting Club Astra
 Juce je kod nas u Ban. Vel. Selu lovljen zec. Nas 34 lovca smo odstrelili 44 zeca, tih 10 viska je podeljeno podmaltku i jos par kolega koji su zbog zdravstvenih problema spreceni da ucestvuju u lovu.
Lovili smo potkovicom. Nakon prvog kruga falilo nam je cak 17 zeceva, da bi nakon drugog imali i ovih 10 viska. Brojnost zeca nije bas zadovoljavajuca, a znajuci to mi smo i smanjili broj izlazaka na samo tri u ovoj sezoni. O hvatanju zivih zeceva sto nam je nekada bila standardna aktivnost nakon lovne sezone, ove godine i ne razmisljamo. Pretprosla godina sa onim neverovatnim poplavama je uzela prevelik danak. No ovo prolce i leto su pruzili priliku zecu da se oporavi i podigne brojnost. Mislim da ce vec sledeca sezona biti mnogo bolja, te da cemo povecati broj izlazaka, a sa hvatanjem cemo pricekati jos koju godinu.
Hunting Club Astra priložio:
20112011026.jpg

Hunting Club Astra

Hunting Club Astra kaže:
Juce je kod nas u Ban. Vel. Selu lovljen zec. Nas 34 lovca smo odstrelili 44 zeca, tih 10 viska je podeljeno podmaltku i jos par kolega koji su zbog zdravstvenih problema spreceni da ucestvuju u lovu.
Lovili smo potkovicom. Nakon prvog kruga falilo nam je cak 17 zeceva, da bi nakon drugog imali i ovih 10 viska. Brojnost zeca nije bas zadovoljavajuca, a znajuci to mi smo i smanjili broj izlazaka na samo tri u ovoj sezoni. O hvatanju zivih zeceva sto nam je nekada bila standardna aktivnost nakon lovne sezone, ove godine i ne razmisljamo. Pretprosla godina sa onim neverovatnim poplavama je uzela prevelik danak. No ovo prolce i leto su pruzili priliku zecu da se oporavi i podigne brojnost. Mislim da ce vec sledeca sezona biti mnogo bolja, te da cemo povecati broj izlazaka, a sa hvatanjem cemo pricekati jos koju godinu.
Hunting Club Astra priložio:
20112011027.jpg

Max011
 img257.imageshack.us/img257/3096/dsc00427ra.jpg

Stigli neko novi klinci ... i služi ih sreća ali bezobrazna omladina zna da i zaebave matore Confused

img72.imageshack.us/img72/8258/dsc00422zs.jpg
Zadihani nosilac lovačkog ordena za zasluge

img502.imageshack.us/img502/4761/dsc00424cg.jpg

Nosilac i pomoćnici nosioca ordena

img845.imageshack.us/img845/3260/dsc00420lp.jpg

Težak teren ...
Sad ću ja samo tetki lek da dam! Dikh tu kava ?!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,228,029 posete www.srbijalov.com