Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kako je protekao današnji lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kako je protekao današnji lov?
misa 71
 Juče sam gostovao kod prijatelja u Krnjevu gde smo lovili petla i zeca. Vremenski uslovi su otežavali dobar lov, bilo je ispod nule, dosta inja a i magla se na nekim potezima spuštala pa je i preglednost terena bila smanjena, Naravno opreznost i sigurnost je bila na nivou. Lovište prebogato srnećom divljači a naravno ima i zeca i fazanske divljači .Prelepo! Bilo je odstrela a naravno i promašaja pojedinih kolega pa je naravno bilo i malo šale zbog toga.Nakon lova drugo poluvreme ručak i razvodnjavanje teme uz Krnjevačko dobro crno i belo vino! Sve pohvale za domaćina i organizaciju lova !Bravo 2
I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

misa 71
 B)
misa 71 priložio:
ceka_7.jpg

I najsporiji sa ciljem su brži od najbržih bez cilja. Stari

darkon
 Kada je dan ovakav.

img9.imageshack.us/img9/6080/image879x.jpg

A psi ovakvi.

img542.imageshack.us/img542/551/image877d.jpg
img412.imageshack.us/img412/5156/image878.jpg

Onda je dan proveden u lovu, nešto prelepo, bez obzira na odstrel.
Ulova je naravno bilo i to lepog, a i promašaja...

Deo ulova.

img254.imageshack.us/img254/6643/201120111488.jpg

stojkuki
 Pa gde bi nam kraj bio da sve pogadjamo ... Ima uvek nesto das e vadimo. ... gte daleko je, ne los mi metak, ... A ondak ga primis od kolega iz sve snage.
Pa nije li u tome car.
A ovaj vikend je bio ono zbog cega se u lov ide. Vreme idealno, ...

A psi na slici cu fantasticni. Bre, bre, uzivancija ...

Lala
 Da, da... Pogotke fazana baš ne pamtim, samo poneke, ali zato je svaki promašaj lep na svoj način, da ne govorim o 'trpanju' od kolega, kasnije! Evo pitaj Sremca!Grin 
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Migo

zoranp kaže:
Bome zemo kod tebe pravi "rat" sa zečinama!!B)..odličan lov i preljepa priča!!Bravo 2B)

Kod nas lijep lov sa dosta fazana i zeca, vreme preljepo( inje i dobra studen) ma milina!!! Ja evo stavljam jednu sličicu sa lovinom i mojom zvjeradi!! Živi bili kolege lovci!!B)

i41.tinypic.com/wqzdhz.jpg

E kolega, slika ti je odlična B) Al ti je narastao ovaj Asonja Frown pa već je prerastao kuju. Dobro ga hraniš, svaka čast Smile
Jeste li ikada razmišljali kako psi misle o nama? Jer, gle nas, vraćamo se iz trgovine s izvanrednim plijenom - piletom, svinjom, polovicom krave! Mora da nas smatraju najvećim lovcima na svijetu!

Milos88-Ivanjica

darkon kaže:
Kada je dan ovakav.

img9.imageshack.us/img9/6080/image879x.jpg

A psi ovakvi.

img542.imageshack.us/img542/551/image877d.jpg
img412.imageshack.us/img412/5156/image878.jpg

Onda je dan proveden u lovu, nešto prelepo, bez obzira na odstrel.
Ulova je naravno bilo i to lepog, a i promašaja...

Deo ulova.

img254.imageshack.us/img254/6643/201120111488.jpg

Svaka cast kolega...Bravo 2
LOV JE Passrbijaloviveli

darkon
 Hvala Miloše. B)

I ti promašaji su nezaobilazan i sastavni deo lova.
Najbitnije je da ima divljači, da kerovi lepo rade, markiraju i da mi uživamo u tome, a ulov mi nikad nije bio primaran.
Nekako se on pored dobrih pasa nametne, ali iako ga ne bude, važno je da smo videli divljač i proveli jedan prelep dan u prirodi.

Ovog reponju, koji je dalji na slici, sam odstrelio na samom kraju lova.
Mladi NKD Aga, koji je na slici, staje u marku, nos "u nebo", prav kao strela.
Na komandu kreće u kule kroz jednu veliku napuštenu parcelu.
Kule je trajao oko 400m i na samom kraju parcele marka, petao poleće, ja ga odstreljujem prvim metkom, sledi aport...
Samo to mi je bilo dovoljno tog dana, a kad tek pomislim šta su sve uradili pre toga, pa gde ćeš veće uživancije. Veselo

Kile_
 u sutra na iepura Smile jeeee pisem post posle lova Smile cujemo se,pozdrav! Bye
Samo 300 i 4x4

duskov
 Bio sam juče u lovu. Kerovi druga podigli dva zeca . nije bilo pucanja ni ulova...

Kile_
 e ovako Smile danas smo imali izlaz na zeca,jedini izlaz u sezoni 2011.
u 7 smo se okupili u lovackoj kafani (domu) upisali se na dozvole dogovorili o potezu koji cemo "terati". bilo ja 14 lovaca.kada smo stigli na potez postavili mso se u potkovicu i krenuli.i kako te sve vec ide presli smo dve duzi a jos niko nije pucao.prosli smo oranje,usli u strnjuku kad ispred mene skoci zec ja dignem pusku pustim ga malo i opalim samo se prevrno i pao,u tom trenutku cujem ja da je iza mene skocio zec na okrenem se nanisanim opalim i taj samo salto napravio Smile a ostali lovci nisu ni videli tog drugog zeca mislili ja promasio,kad ja dizem jednog zeca ona svi tapsu vratim se po dtugog dizem drugog,kad ovi aa sad si pretero Grin tako da sam imao dva zeca Smile ukunpo je odstreljeno 13 cini mi se.u svakom slucaju svaki lovac je imao po zeca.imao sam prilike i kasnije da pucam ali sam propustao zeceve drugim kolegama koji jos nisu pucali.i na kraju su svi imali i sansu za pucanmje i odstrel.posle lova smo se okupili ispred doma slikali se,izvadili oci zecevima koje smo poslali udruzenje i dalje na analizu.
Kile_ priložio:
2_52.jpg

Samo 300 i 4x4

Kile_
 posle lova
Kile_ priložio:
1_90.jpg

Samo 300 i 4x4

amigo
 danas sam lovio kod mene u krnjevu.dan je bio topao tako da se kerovi nisu proslavili.imali smo gosta iz osipaonice koji je jedino odstrelio zeca.mi smo svi imali po fazana tako da je skor sledeci 5 lovca 1 zec i 5 fazana.danas je bila 4 nedelja na zeca tako da smo danas i zatvorili na lov na njega.kao grupa nismo bas zadovoljni sa tih 4 nedelje jer zeca nije bilo kao nekad.to nije samo nasa konstatacija nego i vecine lovaca iz sekcije.
volim da lovim

Sniper Hunter

kile_ kaže:
e ovako Smile danas smo imali izlaz na zeca,jedini izlaz u sezoni 2011.
u 7 smo se okupili u lovackoj kafani (domu) upisali se na dozvole dogovorili o potezu koji cemo "terati". bilo ja 14 lovaca.kada smo stigli na potez postavili mso se u potkovicu i krenuli.i kako te sve vec ide presli smo dve duzi a jos niko nije pucao.prosli smo oranje,usli u strnjuku kad ispred mene skoci zec ja dignem pusku pustim ga malo i opalim samo se prevrno i pao,u tom trenutku cujem ja da je iza mene skocio zec na okrenem se nanisanim opalim i taj samo salto napravio Smile a ostali lovci nisu ni videli tog drugog zeca mislili ja promasio,kad ja dizem jednog zeca ona svi tapsu vratim se po dtugog dizem drugog,kad ovi aa sad si pretero Grin tako da sam imao dva zeca Smile ukunpo je odstreljeno 13 cini mi se.u svakom slucaju svaki lovac je imao po zeca.imao sam prilike i kasnije da pucam ali sam propustao zeceve drugim kolegama koji jos nisu pucali.i na kraju su svi imali i sansu za pucanmje i odstrel.posle lova smo se okupili ispred doma slikali se,izvadili oci zecevima koje smo poslali udruzenje i dalje na analizu.

Danasnja omladina ....B) bravo Kile !

Kile_
 pa kako Smile ucimo od najboljih! Bravo 2 hvala B)
Samo 300 i 4x4

duskov
 Uživao sam i ništa nijesam ubio. Bio sam lagano prehlađen. Ali mi to nije smetalo da sam od jutros u lovištu.

apinest
 Posle jučerašnjeg lova i druženja u Inđiji, danas je bilo lova i u našem lovnom reviru. Lovili smo lisicu i fazanskog petla, na našem najslabijem terenu, koji je naročito poslednjih godina lovački uništen izgradnjom i obnovom velikog broja vikend kuća i prisustvom ogromnog broja pasa i mačaka bez gazde i doma. "Vikendaši" ih u proleće donesu na svoje vikendice kao male i umiljate životinjice koje se u jesen i zimu, kad njihove "gazde" više ne dolaze, pretvore u krvoločne zveri koje tamane i progone svu divljač, a kolju se i međusobno...
Iz ovih razloga ni danas nismo imali većeg uspeha u lovu: 2 odstreljene lisice, petlova nismo imali, ali je viđeno nešto koka koje se ne love, a ipak ih je manje nego prethodnih godina. Razočaravajuće, ali istinito...

kelt

duskov kaže:
Uživao sam i ništa nijesam ubio. Bio sam lagano prehlađen. Ali mi to nije smetalo da sam od jutros u lovištu.

dragi kolega, sreca tvoja da nista nijesi ubio jer bi zato sigurno isa u zatvor na duze vreme. Frown
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

DakiNS
 Ja sam danas imao vrlo uspešan lov, nije baš nastavak jučerašnjeg druženja jer sam lovio sam.Šta se čudite? Danas sam lovio kod mene u dvorištu , prvo sam ulovio cepanje drva za sledeću nedelju , pa sam ulovio šišanje živice pred kućom pa kopanje leje sa cvećem pa šišanje hrizantema pa čišćenje dvorišta, pospremanje šupe, pa se više i ne sećam čega još ,a upravnik lovišta moja dragaena je tek večeras rekla da je zadovoljna ulovom i to kada sam kao poslednje uneo drva u kućuConfused
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Rođo ti se se onda baš dobro nalovio danas. Mogao si i Lalu da pozoveš u gostinski lov (jest da nije slavski) i tako je bio slobodan danas.
Tri prsta 2Kolce

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 22
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,768,667 posete www.srbijalov.com