Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kako je protekao današnji lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kako je protekao današnji lov?
Lala
 Ovog Podunavca pod hitno dovesti u neki lov ovde, da mu ja par zvrčki namontiram Grin
Nap'o na mene, k'o smrt na babu!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Sremac75

Podunavac kaže:
Rođo ti se se onda baš dobro nalovio danas. Mogao si i Lalu da pozoveš u gostinski lov (jest da nije slavski) i tako je bio slobodan danas.

Pa nije on "Cule"!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

alex
 Evo i ja da napisem kako je bilo juce u lovu.
Usli smo u loviste u 7h raspoodelili se i pustili pse Rocky mi je lepo radio i posle nekih pola sata pocne da mi daje znake da ima nesto na tragu ja polako idem za njim odkocim pusku kada je poceo da stenjka i prnu fazan i ja nisanim i pucam i promasim ga sta da se radi lepo me je presao.
Posle nekog vremena kolega odstreli jednog petla i promasi jednog zeca i videli smo dosta srnece divljaci.
Dan je bio dobar za lova li ipak malo vruce uglavnom lepo smo prosli
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Lovac sd
 i44.tinypic.com/nvwlmv.jpg
Kolce

Jank

DakiNS kaže:
Ja sam danas imao vrlo uspešan lov, nije baš nastavak jučerašnjeg druženja jer sam lovio sam.Šta se čudite? Danas sam lovio kod mene u dvorištu , prvo sam ulovio cepanje drva za sledeću nedelju , pa sam ulovio šišanje živice pred kućom pa kopanje leje sa cvećem pa šišanje hrizantema pa čišćenje dvorišta, pospremanje šupe, pa se više i ne sećam čega još ,a upravnik lovišta moja dragaena je tek večeras rekla da je zadovoljna ulovom i to kada sam kao poslednje uneo drva u kućuConfused

Generacijo bar si ceo dan bio u prirodi sa dosta fizičkih aktivnosti (mislim fiskulture), isto bi i ja prošao ked moje upravnice samo nemam dvorište...Siroma....Trt Milojka...zato mi je dozvolila da idem u lov....ROFL
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Jank
 Juče sam čitao o tom divnom druženju kod naših dobrih domaćina Inđijanaca pa ne stigoh da ukratko opišem jučerašnji lov. ...A bilo je dobro kao i uvek, malo nam je smetalo toplo vreme a svi smo bili natrontani kao da će biti mraz. Poslednji dan lova na zeca bio je veoma uspešan, fazana smo lovili onako usput, moja grupa od 6 lovaca je ulovila 5 zeca i 5 fazana tako da samo po jedan lovac je ostao bez ulovljenog zeca drugi bez ulovljenog fazana. Doručak je ovoga puta bio svečani u Mikijinoj kolibi. Moja ena je povodom naše Slave Svetog Aranđela pripremila razne đakonije da počastim svoje drugove lovce....šta da vam kažem...da se ne hvalim ali bilo je lepo..druženje lov i doručak....Bye
bilo je nešto saRaanj,
bilo je iiveli 3
a bogami bilo je iRodjendan samo ne rođendanske već slavske...Kiss
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

bogoljub
 Lep dan za lov Zeca,puno promašaja i dva odstrela.Zanimljivo Zečevi nisu hteli da se dignu skoro dok ih ne nagaziš.Treće poluvreme je bilo najlepše šteta što mi se fotoaparat pokvatio pa ove godine nemam ni jednu sliku iz lova.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

najic
 Pozdrav za kolege , u nedelju je bio dan kao iz bajke pa je i odstrel usledio ..
Lu Varovnice Mladenovac sekcija Jagnjilo
i914.photobucket.com/albums/ac343/najicigor/IMG_0910.jpg
i914.photobucket.com/albums/ac343/najicigor/IMG_0909.jpg

Sremac75
 Druže Najo, koji si ti na slikama?
I ima li na slikama našeg ratnog druga Gorskog?
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

najic
 Na gornjoj slici prvi sa leva je ognjen tj gorski a treci sam ja ....

Sremac75
 Veliki pozdrav tebi i ratnom drugu Gorskom Ognjenu!Kalanjikov
PraviloPraviloPravilo
Palica

aca81
 Svaka cast na ovom gospodskom lovu i majstorskom ulovuBravo 2
DOBAR POGLED

Coyot
 Jos jedan interesantan dan dva kojota na jednom mestu.Prvi kojot na 180yds u trku i drugi na 460yds u hodu hteo da dodje na vetar al mu nije uspelo.Temp -9,vetar 25 km.Neki su na forumu pisali da nema potrebe upucavati karabin na 300,evo dokaza da ima potrebe!!
Coyot priložio:
008_2.jpg

KoTuKoga

veskokv
 Coyot-svaka cast lovcino!
Jednom poenter,zauvek poenter!!!Kucasrbijalov

Hunter forever
 Coyot svaka cast za odstrel.
marka Engleski poenter marka

duskov
 Poslije naduže i najveće suše počela je kiša. Pada čitav dan i - nema lova. sjedi kući i pati. slaži metke, čisti oružje i gledaj šta ima novo na Srbijalov-u...

aleksa
 Ja danas nisam isao u lov ali jeste moj cale i kaze da je vreme bilo izuzetno lose ali ne zbog kise vec naprotiv,kisa nije pala veoma dugo,sve je suvo,mnogo prasine kada se udje u suvu travu,jos je duvao vetar pa je i za rad pasa bilo nezgodno.Sve u svemu,mi jedva cekamo padavine.Mozda bi mogle da obidju narednu nedelju ali u medjuvremenu neka pada slobodno,kisa ili sneg,nebitno!

Hunting Club Astra
 Danas smo lovili zeca i fazana i to u tri godisnja doba (sunce pa vetar, stao vetar a pala kisa, pa kisa skoro presla u sneg, onda opet na kraju sunce). Bilo nas je 35-40, sa 5 gostiju iz Beograda. I meni je u goste dosao brat iz Bg, ali on decko nije lovac. Mada posle danasnjeg dana, mislim da je lov dobio jos jednog zavisnika. Prosle nedelje nismo videli ni jednog fazana, a danas kao da smo lovili u fazaneriji! Lovili smo jednu veliku travu, a oni prste kao kokice. No i u takvoj situaciji je bilo onih koji se nisu snaslii. Ja sam nakon prvog odstreljenog fazana, preklopio pusku lagano hodao do kraja table i uzivao u prizoru. E kako sad covek da bude pametan, mi izgleda imamo neku podvrstu fantomskih fazana? Svi smo imali dovoljno zeceva. Evo i jedne slicice, fazanu je rep ostao u cicku, od kojeg sam se i sam jedva ocistio do kraja lova.
Hunting Club Astra priložio:
04122011.jpg

kelt
 lepo kolege sve cestitke na danasnjem ulovu. evo i ja da se pohvalim, danas mi je bio jedan od lepsih lovnih dana. jako lep dan i po vremenu i po obilju fazana i jos stosta. terali smo neke terene koji su najdalje od sela, koji se inace retko teraju. petlovi i koke su izletali kao helikopteri, apetlovi kao iz bajke krupni, dugorepi pravi divljaci. dosta ih se i izvuklo jer su jako lukavi i tesko im je prici. iako su bili takvi ja sam odstrelio dva, i kao slag na tortu dok je ker aportirao ovog drugog fazana, iz trske ispred mene desetak metara izletela je lisica, kao da je cekala da preklopim pusku. na brzinu sam je zaklopio, pa skljoc prvim obaracem jer nisam stigao da prepunim cev koju sam prethodno ispraznio na fazana, ali se brzo pribrah pa iz druge opalih te se lisica nadje na zemlji. lep lovni daniveli
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Sniper Hunter
 Cestitke na uspesnom lovuB) lako je tebi da odstreljujes lisice kada sam punis municijuGrin

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 27
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,769,292 posete www.srbijalov.com