Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kako je protekao današnji lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kako je protekao današnji lov?
sremskesume

Podunavac kaže:

sremskesume kaže:
Danas,na samom kraju lovnog dana sam odstrelio svoj prvi ulov u lovačkoj karijeri!Fazanski petao,za mene,najlepši na svetu.Posle pravljenja hranilišta,iznošenja hrane u lovište,pripremanja volijere,prihvata fazanskih pilića i ispuštanja istih,došlo je vreme da krunišem svoju aktivnost u lovištu.

Čestitke na prvom odstrelu.Bravo 2 I da ih bude još mnogo u lovačkoj karijeri. Sad si zaražen virusom za koji nema leka, doživotno. Dobro došao u klub "bolesnika".Bye

Hvala puno!Ovo je jedina "bolest" za koju sam jedva čekao da budem zaražen! :-)
homo homini lupus est!

apinest

Podunavac kaže:
Ala je Lalin velik... mislim, rep od petla.Grin
Svaka čast na druženju.B) A Sremac je dokazao da je pravi terminator za lisice.Lisicapuc puc
Sreća što Lala danas nije pio rakije, pa nije bilo ekscesnih situacija. A nije niko imao ni brkove da ga brije.ROFL

Brate Podunavac, ovu poslednju konstataciju ću odmah demantovati:
www.dodaj.rs/f/1s/y9/2vHYvQr4/dsci00021.jpg

Mada su čoveku brkovi od prevelike količine Vulkanske lave by Daki naprečac posedeli... ROFL Sledeći put ćemo istu količinu lave podeliti na sve prisutne kolege, ako nas ne bude više od 50! B)

zoranp
 Svaka čast kolege na lepim lovovima, a posebna čestitka Pikeli na snazi da izdrži udar Vulkana!!!Bravo 2

...e ja juče malo u goste kod moji dragi Majkana u Mladenovo i odstrelio sam lepog divljeg patka-četveroperca!!!..pucao na prvu patku u malom jatu srbijalovod četiri komada, na bome stvarno velikoj udaljenosti sa veliiiikiiim preticanjem.....više onako.. možda i pogodim , a nakon dobri 300-400 metara.pada treća po reduStidljivlovac!!!!..e sad neznam jel se to računa??!!!GrinStidljivSmeko
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

Podunavac

apinest kaže:

Podunavac kaže:
Ala je Lalin velik... mislim, rep od petla.Grin
Svaka čast na druženju.B) A Sremac je dokazao da je pravi terminator za lisice.Lisicapuc puc
Sreća što Lala danas nije pio rakije, pa nije bilo ekscesnih situacija. A nije niko imao ni brkove da ga brije.ROFL

Brate Podunavac, ovu poslednju konstataciju ću odmah demantovati:
www.dodaj.rs/f/1s/y9/2vHYvQr4/dsci00021.jpg

Mada su čoveku brkovi od prevelike količine Vulkanske lave by Daki naprečac posedeli... ROFL Sledeći put ćemo istu količinu lave podeliti na sve prisutne kolege, ako nas ne bude više od 50! B)

Braćela, brki ne sme niko ništa kad je on lovnik. Sa njim nema trte-mrte, samo fik i gotovo.
Tri prsta 2Kolce

Podunavac

zoranp kaže:
Svaka čast kolege na lepim lovovima, a posebna čestitka Pikeli na snazi da izdrži udar Vulkana!!!Bravo 2

...e ja juče malo u goste kod moji dragi Majkana u Mladenovo i odstrelio sam lepog divljeg patka-četveroperca!!!..pucao na prvu patku u malom jatu srbijalovod četiri komada, na bome stvarno velikoj udaljenosti sa veliiiikiiim preticanjem.....više onako.. možda i pogodim , a nakon dobri 300-400 metara.pada treća po reduStidljivlovac!!!!..e sad neznam jel se to računa??!!!GrinStidljivSmeko

Zemo da ti nisi u vojsci po VES-u bio RV i PVO? srbijalovObaraš ko protu-avionac. Porušio bi i F-117.Pilot Da nisi ti pre bio član LD-a u Buđanovcima?Grin
Tri prsta 2Kolce

Sremac75

Podunavac kaže:
A Sremac je dokazao da je pravi terminator za lisice.Lisicapuc puc

Sada mogu i ja da kažem kako je to bilo!
Težak lov da teži ne može biti...bar meni koji sam u subotu pregazio pola Deronjske šume!
I još mi Lala uvali ranc sa doručkom i hlebom za sve lovce!
Ali sa izdržao.
Lepo druženje, dobri ljudi, solidan broj divljači ...... šta više očekivati od lova!

P.S.
Ovaj put nisam odstrelio lisicu.
Slikao sam onu moju od pre tri nedelje,;););) ali su mi svi lepo čestitali pa mi bilo žao da ih razočaram!!!!ROFLROFLROFL
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 Sremac ajde lepo priznaj da ti je ranac uvalio u terenac, istina imao si nekih stotinak metara da ga nosiš SmekoUps zaboravio sam da ti je povratak bio mnoogo teži jer se sadržina ranca našla u stomacima,a priznaj baš su ražnjići bili super ,istina mene su više interesovali dodaci koje si doneo u flaširanom stanju, a tu skidam kapu.B)
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

alex
 Juce nije bilo lose u lovu podigao mi je pas dva fazana jedan odstreljen i nasao je i podigao i gonio 6.srna 
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Lala

Sremac75 kaže:

Podunavac kaže:
A Sremac je dokazao da je pravi terminator za lisice.Lisicapuc puc

Sada mogu i ja da kažem kako je to bilo!
Težak lov da teži ne može biti...bar meni koji sam u subotu pregazio pola Deronjske šume!
I još mi Lala uvali ranc sa doručkom i hlebom za sve lovce!
Ali sa izdržao.
Lepo druženje, dobri ljudi, solidan broj divljači ...... šta više očekivati od lova!

P.S.
Ovaj put nisam odstrelio lisicu.
Slikao sam onu moju od pre tri nedelje,;););) ali su mi svi lepo čestitali pa mi bilo žao da ih razočaram!!!!ROFLROFLROFL

Kao što Daki reče, nisi ti nosio ranac, nego je ranac zajedno sa tobom ODVEŽEN džipom na mesto dočeka! Zaobilaziš istinu, kolega!
Sledeći lov, kad budemo negde zajedno lovili (daće Bog), dozvoliću ti da gaziš najgrdji gustiš koji budem našao u ataru!
Kad smo već kod uvaljivanja ranca, drpio si mi flašu kisele vode (valjda da mi olakšaš), jer sam ja ranac sa par kila hleba, preostalim mesom i slaninom, ja NOSIO (a ne vozio) natrag u selo! I to bez vode, koju si SAM popio, a ja sam skoro dehidrirao!
Mislio sam da ne napišem koliko si vina doneo za ručak, da se Meshtan ne naljuti, ali pošto si me isprovocirao, moram da napišem da ću ti ona dva balona od po 10 l, koja si dao Dakiju i meni da ponesemo, prazne vratiti čim se budemo videli.
Izgleda da Meshtan baš ima dara da napravi vino, šteta samo što će da se frapira kad vidi koliko je iz bureta izvetrilo! Grin
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

aleksa
 Gos-n DakiNS,reci mi molim te koja je ovo g-dja "a la horizontale",sto bi rekao kolega Canis, u tvojoj ruci?Rekao bih IZ-58 12/70 ali nisam siguran?

DakiNS

aleksa kaže:
Gos-n DakiNS,reci mi molim te koja je ovo g-dja "a la horizontale",sto bi rekao kolega Canis, u tvojoj ruci?Rekao bih IZ-58 12/70 ali nisam siguran?

Kolega Daki ili čika Daki lovi sa ovom gospojom "a la horizontale" nekih tridesetak godina jeste da ima mlađih , mnooogo zgodnijih a i verovatno lepših ( sa i bez silikona) ali navika je navika i moju sredovečnu dragu Merkel Suhl 12 70 ne menjam.Stari

Podunavac
 Rođo jesi bludnik. Navalio na tu sredovečnu gospođu švabicu. Što ne probaš neku italijanku. Na primer kao gospođu iz parlamenta Ciciolinu, koja svojevremeno beše poznatija po drugom zanimanju.Smeko
Pa onda lepo sa gospođom Ciciolinom kreneš u lov na zeca (ovakvog roza). Zec iskoči a ti je lepo opališ. Prvo jednu, a onda i drugu cev.ROFL

Cenzurisano Van teme
Tri prsta 2Kolce

Sremac75
 Pa da bude ena
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

DakiNS
 I onda tek dvadesetsedmi dan jedva malo progledam na levo oko a šest meseci posle toga ustanem iz kolicaROFL

Indjijanac
 Danas pošto je kiša porosila zorom ,mnogi su se zbog nje pokolebali i ostali u toplim sobama.Na zbornom mestu u lovačkom domu pojavio se mnogo manji broj lovaca nego obično.Pošto moj podmladak planira cele nedelje današnji lov,ni slaba kišica nije nas sprečila da sa još 8 lovaca iz grupe krenemo u lov.Pošto nas obično ima više u grupi bilo nam je neobično da nema gužve ,pa je i lov protekao u laganom pretraživanju terena.Kiša je ubrzo po polasku prestala pa je lov bio taman kako treba.Divljač se lukavo izvlačila ali cela grupa je podmirena,a bogami je pala i jedna teta lija.Jedina poteškoća je bila naći suva drva za vatru na doručku,ali i to je rešeno.Po povratku smo istresli po jedno pivoslimunem porazgovarali malo o lovu pa polako kući.
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Podunavac
 Kod mene danas najgori dan ove sezone. Nas pet lovaca, odstreljeno tri fazana. Kišica nas pratila jedno vreme, ni vatru za doručak nismo palili. Obišli smo veći deo lovišta ali uzalud.
Tri prsta 2Kolce

alex
 Danas sam prosao ekstra dve srne tri zeca naravno oni se nisu lovili ali je bilo uzivanje gledati psa kako ih pronalazi,dize i goni i dva fazana jedan odstreljen i deset kokice.
Sve u svemu prelepo
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Hunting Club Astra
 Kod nas kada nema vetra, ni na sta se drugo ne smemo zaliti, tako da nema veze sto je bilo pretoplo. Imali smo lep lovni dan. Lovili smo fazana, meracili, uzivali na tenane. 15 lovaca i 5 podmaltakra svi smo imali po fazana, mogli smo naravno odsteliti i vise, al neka ih u ataru za iduci put.
Da ja ne bi mnogo davio evo i malo slika...
Hunting Club Astra priložio:
11122011306.jpg

Hunting Club Astra
 ... druga ....
11122011309.jpg

Hunting Club Astra
 ... treca ...
11122011310.jpg

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 27
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,769,291 posete www.srbijalov.com