Muka je bila dodatna, dok je jahao, pa gooza počela da klizi na jednu stranu, siroma' Zoki se sav iskrivio da ne padne, i u toj eskivaži mal' nije opizdio u kolac iz ograde!!!!
Winetou, jaše bez sedla!!!!
Nije se čulo na snimku, ali bilo je predloga da neko od nas uzme pušku i opali metak u vazduh, da malo 'razigra' konja!!! Da ste čuli samo kako je mučenik Zoki zakukao da to ne radimo..... Jooooojjjjjjj majkooooooo
Biće i video snimak 'Winetou br.2' samo da ga pripremim!!!
Evo reprize prvog dela
[movie=youtube]eKWytdmpryc[/movie]
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Posle svog tog zezanja, Zokiju je prekipelo, setio se rodne grude, Like svoje i svojih ratničkih dana, pa je rešio da kao vojvoda, na konju krene u pravcu zapada, i da formira konjički odred Vojske SAO Krajine, ima snimljena izjava! Medjutim, odustao je, kaže 'Jbt, NE OSEĆAM PREPONE! Dobih upalu mišića!'
Zoranp ponovo jaše, drugi deo:
[movie=youtube]I_elyanDGXw[/movie]
Ovaj drugi deo Zokijevog jahanja zamalo nije završio veselo, kada je neko (sumnjam na Rančera) uzeo i bacio nekoliko petardi... Na žalost, nije snimljeno!!tU.a
Kao što sam napomenuo sve je ovo montiran snimak sa izmišljenim likovima....ja tog brku što se vere tu po jadnom kljusetu ni ne poznajem!!!..i samo da znate da je Lala kazo da je on jašio kobilu dok je bio mlađi, a sad se boji...kao da nešto ne slomi..samo se pitam šta može slomiti!!??...
...a Sremčić uz obrazloženje "uh majku mu kolika je"..nije smeo ni da pokuša da zaskoči kobilicu!!....i onda da nebudemo svi kukavice mora je ovaj "ljuti krajišnik" da osvjetlava obraz..mada i meni je bila nekako ovisoka.....ali moramo i to razumjeti, jer je domaćin rančer visok čojek!!
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.
... a jel tu bi jašili, a kad treba kobilicu nema vas nigde!!...e momčine, treba prvo postati dobar đokej, pa onda na kaubojke navaliti..
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
i u pravdi održi me,
za pušku i mog psa.
Amin.
Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !
arnotije Offline
· 24.07.2025. 21:28
Бог да му душу прости, породици живот и здравље.
davorcalic Offline
· 24.07.2025. 19:00
Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...
alex Offline
· 24.07.2025. 18:30
Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞
AcaNik Offline
· 24.07.2025. 15:13
Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти
Lela Offline
· 17.05.2025. 12:37
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.