Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Formiranje Lovačkog Saveza Centralne Srbije

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Formiranje Lovačkog Saveza Centralne Srbije
boro
 Slavo što nisi rekao, pa ja imam materijal.
Iako sam uredno u pismenoj formi još početkom septembra prošle godine podneo ostavku na sve funkcije u lovstvu, (poslato na predsednika LSS, predsednika skupštine LSS i predsednika kom. za mat. fin. pitanja čiji sam bio član) opisavši u dopisu razloge za istu, poslat mi je materijal za skupštinu kao da ništa nisam ni pisao.
Svašta.

Lala
 Pa nema veze, boro, neko nije uradio svoj posao u LSS, i nije te izbrisao sa liste delegata i članova komisije. Tako da, pošto si ti formalno još uvek upisan kao član komisije, ako nešto ne valja, tebe ćemo da ovde iskritikujemo!!! Drug član! Smeko
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

boro
 Ma sta drug clan, jos je gore, drug zamenik predsednika komisije.GrinGrinGrin

Lala
 Uuuu breeee, pa ti si taj!!! Leleeeee kad te doFatimo Grin Ćuti, dobro je, samo kad nisi V.D. ROFL

slavaplana
 Boro da nije smesno bilo bi zalosno!Pa ti si Djukicev zamenik?????

ROFL ROFL ROFL
Sto se povuce kad je u savezu med i mleko ,prava harmonija i bratstvo i jedinstvo!!!!!
Pogledaj zapisnik sa sednice upravnog odbora br.4 i kazi ko tu radi u interesu lovaca????????

LU Aleksandrovo
 Izvinte drugari ja sam ovde nov može li mi neko objasniti o čemu je reč.

povratak otpisanih I deo

boro
 Bivsi sam ja bivsi.

slavaplana
 Sta te brig ti bar imas materijal i listic za skupstinu pa se pojavi sta te briga!!!!

Lala
 Momci, koliko ja kapiram, Bori je dopi@dilo upravo ono o čemu pišemo ovde i što kritikujemo, digao čovek ruke. Počev od njegovog LU, pa na dalje.

LU Aleksandrovo
 Postavljam pitanje kome su i zašto potrebne promene u lovačkom savezu vojvodine, pogotovo kada se svi mi lovci nalazimo u ovako neizvesnoj situaciji i kišnim oblakom nad glavom. Bilo kakvo talasanje na toj relaciji, će sigurno još više pogoršati trenutne pozicije svih nas lovaca u vojvodini, i jednoglasno podržati dosadašnje rukovodstvo, posebno iz razloga što su oni najkompetentniji i najviše upoznati sa rešavanjem svih mogućih problema u neizvesnoj budućnosti koja nas sve čeka.
Lovci Vojvodine su već neznano puta do sada umeli da odbrane svoje interese i pokažu svoje nesalomivo jedinstvo, uz čvrsto sabijanje redova oko svog rukovodstva, zato vas sve pozivam da i u sledećem mandatu date jedinstvenu podršku našem dosadašnjem rukovodstvu u LSV.

Lala
 Meni je trenutno nad glavom snežni oblak...
Dakle, ne dajmo predsednika, zbijmo redove, jer ako nam sadašnji predsednik ne bude predsednik, nećemo moći da odbranimo svoje interese. Ako slučajno dodje neki drugi, odoše naši lovački interesi u vraga. Ja to tako razumeo. Pa daj odmah da ga postavimo za doživotnog! Unapred se zna, da niko drugi neće moći tako dobro da brane interese, a da ne govorim o nesalomivom jedinstvu. Ma ne da ćemo da budemo jednoglasni, ima da ga izglasamo i sa preko 100%, ako treba - tako ćemo dokazati našu rešenost da sve ostane kao do sada.
I onda je mrmot zapakovao čokoladu, što bi rekao moj kolega charuga.
Za neko čvrsto sabijanje, e nisam za to, hvala! Ja sam straight! ROFL

LU Aleksandrovo
 E vala neka, pozlatile ti se ove reči, ko da ih je sam bog izgovorio, a vala ni on ne bi znao bolje, viđe on odozga našu muku i evo posla nam poruku.

Ejoš jednom svaka mu čast, na tako preljepom zboru, ma ki slavuj kad zapeva pa melem za čut a ovo melem za viđet.

Lala
 Svaka mi je ka' Njegoševa, a? Stari

paninm
 lalo ako vidis tog mrmota, ded upitaj ga kad ce prolece,oni odlicno pogadjaju vreme.

Dobro da nismo u tom filmu,gde se svaki dan ponavlja-zamisli ti tu situaciju- Da najzad uspes da resis stanje u lovstvu- i legnes sav srecan da spavas-kad u 6 sati izjutra,probudi te ista muzika,i sve jovo nanovo -brrrrr-sav sam se najezio

LU Aleksandrovo
 panin ako već budeš u tom filmu ti gledaj dok spavaš da sanjaš prepelice to leti pa mož bar malo da ti bude toplije.

zoranp
 Ma i mrmoti nisu što su nekad bili...Grin
MOLITVA ZA LOV
Jesam.
I moja puška i moj pas.
Lovac sam,
al' pravičan.
Kao što Plakida bejaše, čuvši glas
Gospodnji Isusa Hrista,
i posta Evstatije.
Čuvaj me Gospode bože iskušenja
i u pravdi održi me,
da se po zapovedima tvojim vladam
i podari mi plen koji mi i uistinu pripada.
Poštujući tebe, poštujem i tvoje darove,
što njeno veličanstvo priroda ima,
a zavet Gospodu, da ne skrnavim delo
Božjih ruku, dajem i molim
za pušku i mog psa.
Amin.

Rodeo

puricbb

Lala kaže:
Momci, koliko ja kapiram, Bori je dopi@dilo upravo ono o čemu pišemo ovde i što kritikujemo, digao čovek ruke. Počev od njegovog LU, pa na dalje.

Vala ljudi i meni je, a i nije neko čudo.
Pozdrav Lalo nije trebala biti zamerka na deo teksta već razmišljanje da li sada platiti članarinu...Glavu o zid

boro
 Nenade, mi smo se lepo slagali i dopunjavali i na onom forumu.B)

puricbb

boro kaže:
Nenade, mi smo se lepo slagali i dopunjavali i na onom forumu.B)

iveli 3 Naravno Boro, a kolko vidim i u nedelju ćemo se složiti.

Lala
 Cenjene kolege, zabrinut sam! Cucić prethodno napisa, da treba da se čvrsto zbijemo, boro i puricbb će se u nedelju složiti... mslm, hajde malo da pazimo, možda ima dece da čitaju ovo, mogu da skontaju pogrešno... ROFL
Šala, nemojte zameriti!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1757 04.06.2025. 15:03
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...
ОТВОРЕН 15. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ЛОВА, РИБОЛОВА И ...
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,624,114 posete www.srbijalov.com