Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kako je protekao današnji lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kako je protekao današnji lov?
Lala
 Ono u Veri, juče, se ne doživljava često, treba doživeti onakav doček i uvažavanje!
'SAMO ZA GOSTE IZ SRBIJE!!!'!

Šta reći?! Da, bilo je samo za nas; pamti, pa vrati!!!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

klaja
 U nedelju imamo priliku da im se odužimo,nadam se da ćemo i uspeti,veliki zadatak su nam zadali,pripreme kao za olimpijadu.Medalja
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Podunavac
 Potrudili smo se oko organizacije i dočeka naših pobratima iz Neština i svih ostalih gostiju. I mi smo u Neštinu bili vanserijski dočekani i ugošćeni. A ja lično kako u lovačkom društvu, tako i u kući moga pobratima Apinesta. Žao mi je samo što nije bilo više divljači i situacija za odstrel.
Tri prsta 2Kolce

Lala

Podunavac kaže:
Žao mi je samo što nije bilo više divljači i situacija za odstrel.

Ćuti, dobro je, da je bilo više divljači, ko bi živ ostao od onog ličkog drekavca? Svaki odstrel bi bilo 'MOJ! MOJ!'HaHaHa

Kile_
 IMA OVDE ISTINE Smeko

http://www.youtub...XZUOnQbBi4
Samo 300 i 4x4

nenad_franc
 ^
^
^
da pomognem kiletu Smile

Kile_
 E to to Smile nikako mi ne ide postavljanje slika i video snimaka Vrlo tuan

heheh secam se kao mali sam gledao ovo Srean
Samo 300 i 4x4

tulipan
 Danas smo imali jedan standardno lep lov na fazan Odobreno
imageshack.us/a/img694/4910/picture034t.jpg

Uploaded with ImageShack.us
Poenter-kralj polja

bogoljub
 Danas je lov bio veoma naporan.Mokro tako da su svi gledali da izbegnu ulazak u trsku,nas šestorica a ulov tri petla i koka.Ja sam jedan od onih koji nisu imali ulov ali to je sada nebitno.Posle lova sam otišao na ručak u goste kod druge grupe.A na meniju paprikaš od 4 kg srnetine 3kg jezici i 2kg junetina a nas samo devetorica smo se jedva izborili sa to malo paprikaša.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

klaja
 i48.tinypic.com/oj4di8.jpg
Podunavac,Sremac i Daki razmenjuju iskustva koja je najbolja boja patrona
i45.tinypic.com/103cqww.jpg
Sremac na doceku
i45.tinypic.com/27y292g.jpg
Beybe hvali svoj razanj
i48.tinypic.com/2s6681f.jpg
Apinest ne klikera....
i47.tinypic.com/29nf4zs.jpg
Sremac klikeraROFL
i47.tinypic.com/6jh6pk.jpg
Pivo i Apinestiveli
i46.tinypic.com/xsq49.jpg
Srbijalov
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

bturjane
 Nesto bas nisam razumeo jel ste vi posli u lov ili na piknik KoTuKogaROFL
ma nasrcu bre rodjo mora se branim,a ti zapadnjaci kvarni su ko muckovi al sam naso pravu pusku AA-12

apinest
 Hoću i ja nešto da izjavim za... Srbijalov
Danas smo otvorili jesenju lovnu sezonu u Neštinu. Svojim prisustvom je uveličali naši pobratimi iz Vere, opština Trpinja, Republika Srpska Krajina (živela zauvek!!!), sa kojima smo konačno potpisali Povelju o bratimljenju, na zadovoljstvo svih članova oba društva.
Lov je bio posebno naporan, vegetacija jača nego ikada na početku sezone, mokro od kiše, a lisica kao u košmaru. Tri odstreljene i nekoliko se spasilo, a fazana manje od očekivanog i priželjivanog...
Sustao sam više nego ikada, ali satisfakcija je stigla nakon lova kada smo imali druženje koje samo pobratimi mogu da organizuju!
Ostaje žal što sve nije još duže trajalo, ali Cenzurisano je učinio svoje (igraj za život, alkohol NE!).
Na predlog predsednika LU "Fruškogorski jelen" trebao bi biti organizovan lov za članove našeg Udruženja i pobratime iz Vere i Bršadina u skorije vreme. Ne dao Bog dugog čekanja! Držimo ga za reč, i pozdravljamo našu braću sa tradicionalnim pozdravom:
http://www.youtub...5sV9c-GEWA

canis aureus

"a la horizontale"?!?!Oi
... napokon prava puška u rukama Mandušića Vuka ...
Grin
iveli 3
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Podunavac

canis aureus kaže:

"a la horizontale"?!?!Oi
... napokon prava puška u rukama Mandušića Vuka ...
Grin
iveli 3

Ovo je puška čuvenog Mike iz B. Palanke. Inače Sremca (75) seniora. Nikada nisam bio protivnik položara, čak sam duže vremena bio i zagovornik istih. Međutim kada sam kupovao novu pušku jedino je Baikal MP-27 ispunjavala zadane parametre u određenoj cenovnoj klasi.
Inače smo se složili da su najbolje patrone žute boje, crne su isto dobre, crvene nisu loše a zelene su najgore.ROFL Sremac lovi sa žutima, ja sa crnima, Beybe sa crvenima, a sa zelenima samo neznalice.HaHaHa
Tri prsta 2Kolce

Kile_
 dobro ste vi i prosli uzevsi u obzir da ste pivo cepali Pilot Smeko
Samo 300 i 4x4

Podunavac
 Kile cepali smo mi sve što nam je došlo pod ruku (usta). Rakiju medovaču, lozovaču, šljivu... Bambus, špricer, pivo... Umalo ne izgibosmo. Možda neki i ne dočekaju jutro.ROFL Što reče Jovan Memedović (i još jedan ugledni lovni radnik) lovci malo love iz zaj..ancije i onda se oderu od alkohola.HaHaHa
Tri prsta 2Kolce

Kile_
 he he znam,poznato mi je te sve.do dorucka jos nekako se drzimo po jedna za zadnji nisam ali kad s eupali vatra,zasedne doruckuje e tu da se zalije dorucak dobro posle kud koji u trsku,u siblje,granje...ne zna se ko gde puca.kad neko opali svi polegamo dole Grin "tata vidi Zeka ,a puca ga preko bagremara" Grin
Samo 300 i 4x4

Podunavac
 Danas smo saznali zašto Daki voli bretone. Imaju male zube, a dugačak i mek jezik. I mogu da se izdresiraju da rade sve radnje.ROFL
A kad je potrebno stanu u ranac i prebace se preko neprohodnog terena.Grin
Inače lov je bio odličan, samo nam je falila motorka da uhvatimo fazana.ROFL Postoji snimak, ali neznam da ga postavim. Čim organizujem prebacivanje biće prikazan. Danas odstreljeno i nekoliko lisica, ali nije ih odstrelio Sremac i nije mu Lala naterao.HaHaHa
Tri prsta 2Kolce

Kile_
 hahaha joj ne zelim da znam koje radnje Grin Daki je neam stem nista Srean
pa treba se snaci u trenutku,kad nemam ranca dobar ze i zadnji djep prskula za divljac Grin
hehehe e dobro da je pogodjena Lisica da nije odstreljena ziva na mrtvo puc puc Smeko
Samo 300 i 4x4

Lala
 Ja stvarno nisam mogao doći u Neštin, iako mi je bila želja, imao sam i ja gosta u mom matičnom LU. Zvao sam Sremca i Klaju telefonom da čujem kako se provode, i tom prilikom sam obavešten o tom čuvenom neštinskom fazanu-penjaču po drveću!
Plaćam piće za onog ko postavljeni snimak, iskrivio sam se od smeha kada su mi samo pričali, mogu da mislim kako ću reagovati kad budem video šta su radili! Motorka i merdevine su zakon, kad vam Lala kaže! Grin
Ja sam juče najzad uspeo da odem u lov u Bač, u svoje matično LU. Gost mi je bio naš član Dule (Dušan) Knežić, novinar, urednik lovačke strane u novosadskom 'Dnevniku' i glavni urednik 'Balkanskog lovca' (nov časopis, meni se čini da će imati vrlo dobru budućnost, sudeći po prvim brojevima).
Lovili smo fazanskog petla. I pored moje i Rančerove dobre volje i truda da gostu omogućimo da ima odstrel, do toga nije došlo, najviše krivicom samog Knežića, koji nije realizovao dve prilike - jedna je bila čisti zicer (polet iz marke), a druga je takodje bila izgledna. Knežiću, na strelište, i vežbaj!No no no
Ili je možda gost namerno promašivao, da bi nam ostalo više divljači u lovištu?Hmmm Grin
Vreme za lov idealno, ali sam teren poprilično težak, pre svega zbog relativno visoke vegetacije koja je bila pošteno nakvašena kišom - padala je celu noć pred lov, a prestala je tek oko 7 ujutro. Bili smo mokri 'do dupeta', ali smo svi gazili travu i parlog, bez razlike! Rančer i ja smo vodili 'mrtvu trku' ko će bolje proći u lovu, čiji pas će pronaći više divljači (moj Kastor i Rančerova kuja Ada su imali nerešen rezultat, Kastor imao jedan aport više, a Ada jednu marku više), i ko će imati više odstrela. Što se nas dvojice tiče, Rančera sam na kraju diskvalifikovao, jer sam ustanovio da je u ukupnom broju odstrela kao svog računao i jednog petla kojeg je oborio drugi lovac, a kuja aportirala Rančeru! Prevara i organizovani kriminal!!! Grin

BIlo je dosta divljači ovaj put, pre svega zbog toga što su pušteni fazani iz volijere dan pre lova. Iako smo pregazili odličan teren, nismo videli ni jednog zeca, a samo je Kastor prilikom pretrage uspeo da pronadje i pokrene jednu srnu. Lisica ima mnogo više nego prošle godine, a kolege lovci iz Bača kažu da i šakala ima kao skota, i da ga uveče čuju na sve strane kako zavija! Ne znam kako da rešimo taj problem, LU čak daje novčanu nagradu za odstrel šakala, ali očito da se to čudo koti nenormalno, i da se vrlo vešto skriva od lovaca, a da su vrlo evidentne štete i nedostatak plemenite divljači u lovištu.

Naravno, šale i druženja nije nedostajalo, a čuveni lovački doručak je izgledao ovako:

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,477
Najnoviji član: uhazaminje

Poslednje vesti
46. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,246,690 posete www.srbijalov.com