Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kako je protekao današnji lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kako je protekao današnji lov?
Kile_
 jao 28 je otvaranje sezone,ustajem danas pogledam kroz proor napolje magla,rosa,hladno u pm.pogledam prognozu za vikend
http://www.weathe.../meteogram

kisa i to od subote do ponedeljka Frown Cry .zasto,zastooooooooo
Samo 300 i 4x4

aleksa
 Kile_, vremeske prilike ne menjaju stvar osim ako izazovu prekid lova od strane nadleznog organa ili ne dođe dovoljan broj lovaca, tačnije manje od 3. Nikada me nije sprečila kiša da odem u lov, obučem se standardno i dok ne stigne voda do gole kože prođe 2 sata što je sasvim dovoljno. A, možda u međuvremenu ogreje sunce pa se sušimo loveći i nastavljamo dok ne zatvorimo krug.

Cvele
 Kile, ne se sekiraj, i za ovu nedelju proslu su najavili kisu, pa nije bilo ni k od kise Smile promeni se to do nedelje... Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Kile_
 Pa znam aleksa ali zar mora bas i prvi dan sezone da bude kisa ;( .da naravno obucem se dobro kabanica preko i pici ali nije to to.sneg je druga stvar ali kisa ubija u pojam
Samo 300 i 4x4

Cvele
 Kazu u nekim predelima i sneg u nedelju? Shock

kmkole
 i kod nas je otvaranje 28og isto najavili kisu i u subotu i nedelju, ponedeljak vec kisa prelazi u sneg. ali sve to nije problem koliko je problem sto npr jutros kada sam bio da obidjem i dopunim hranilice, magla je drzala do 9 sati. vidljivost slaba, a idem putem i fazani se dizu sve na 50esetak i jace metara.

igorst
 Kod nas u Makedonia 23.10 bio je lovni dan,nije bilo lose odstrelio sam 3jerebice i jednu prepelicu.
igorstElmer

Sniper Hunter

igorst kaže:
Kod nas u Makedonia 23.10 bio je lovni dan,nije bilo lose odstrelio sam 3jerebice i jednu prepelicu.

U Makedoniji je još dozvoljen lov na prepelice ?

golija
 Ako je neko zainteresovan za lov na sitnu divljac javite se (lovi se fazan zec,jarebica,grlice,predatori) Loviste Mojsinje kod cacka u pitanju je komercijala
orđe

Cvele
 golija, lovi se grlica? Hmmm

neno1971
 [quote]neno1971 kaže:
Nije bilo lose danas, pala je jedna lisica,odstrelio kolega Goran Barac i jedan zecov odstrelio moja malenkost.[/quote
Zaboravio fotografiju mog favorita Baka i Zecova zato sa zakasnjenjem objavljujemo, izvinjenje svim clanovima portala i admin timu od obojice ( Bak i ja). Dobar pogled svim kolegama i iveli 3
nebojsa savkovic

bogoljub

Cvele kaže:
golija, lovi se grlica? Hmmm

Čovek malo pogrešio mislio na Kumrije ili ti Gugutke.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Kile_
 sutra je taj dan pa neka padaju sekire Grin
Samo 300 i 4x4

Coyot
 Sezona otvorena i to valjda nije moglo bolje 3 komada odstreljena na jednom mestu.
Coyot priložio:
048.jpg

KoTuKoga

Podunavac
 Kolega svaka čast na odstrelima.Bravo 2 Kako stojiš sa ostalom divljači?
Tri prsta 2Kolce

Coyot
 Pozdrav drugar. Nikako jer me ne interesuje lov visoke divljaci uopste,nit zbog trofeja a najmanje zbog mesa .Draze mi je da kupim u prodavnici 5kg mesa nego da pucam na visoku divljac. Lov lisice sam batalio,jedino ako je sugava,kojoti joj proredjuju populaciju pa ne moram i ja.
KoTuKoga

bogoljub
 Lepa šetnja da se malo izduva posle jučerašnjeg idenja po slavama.Vetar nam je bio nepovoljan duvao je u leđa ali dibljači je bilo u izobilju pa ni odstrel nije itostao.Nas četvorica dva fazanska petla i dve koke.Čteta što nam se Šakal izvukao a sva četvorica smo ga ispratili ka vojvodu.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

klaja
 Danas smo lovili samo nas trojica i Apinstov verni pratilacPas 2. Teren prelep ali fazana slabo dok su se vecinom koke dizale na koje nismo pucali.Kisa nas je pratila u intervalima ali nije nam nimalo smetala.Promasaja je bilo tako da smo se vratili kucama praznog ruksaka ali veselog srca.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

DJULE78
 Odobreno

Cira_Mali
 Dosta je zahladnelo danas, slabo divljaci i veliki krs.. Confused

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 19
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,472
Najnoviji član: David N

Poslednje vesti
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...
Конкурс за субвенције у ловству
DIVLJE LEPOTICE
Lovačka slava - Sveti Jevstatije

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

65,773,217 posete www.srbijalov.com