Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kako je protekao današnji lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kako je protekao današnji lov?
Cvele
 Limune, da nam je dozvoljen lov na fazana vid'o bi' i sliku, ali posto se mnogo malo unose iz vestacke proizvodnje, zabranjen je lov, a inace kod mene u lovistu samo takvih i ima-pravih divljaka....
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Limun
 Pa što nekažeš Cvele da ne lovite fazana, dodji kod nas da osetiš čar tog lova, mi inače lovimo ujedno i zeca, malo ga slabije ima ove godine moje mišljenje je bilo da ga ove godine ne lovimo ali nažalost nisu poslušali, prve nedelje je otstreljeno oko 100 kom. na nivou sekcije što mi se uopšte ne svidja jer ovi iz udruženja verovatno neće obustaviti lov i loviće se još min. 3 nedelje što će dovesti skoro do istrebljenja.
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

lakistrike95
 Mi pokazasamo nase bezrepaste fazane, Cvele ima li ovakvih bezrepastih kod tebe? Ili vi drzite samo kvalitet Grin Smean Malo sale nije na odmet sto kaze nas narod, fazani su nam super, nije sto su nasi, haahah, ali su stvarno super, dobro su se odrzali nasuprot susi i oskudici hrane i vode. Malo su lisice tu umesale prste ali ima i fazana, tako da smo lepo zapoceli sezonu na fazana i zeca, daj Boze da se ovako nastavi Grin

golf071
 U nedelju popravni na reponje.Vremenska prognoza bez kise,nadamo se boljem lovu.Odobrenofazan
Novine

nidzamotocross
 A nama je sutra prvi izlazak na zeca i fazana. Vreme je za sada solidno kao i brojnost divljaci. Nadamo se lepom sutrasnjem lovu. Boze zdravlje. iveli 3
''Kao ptica koja je bez krila, Srbija bi bez goniča bila''

Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.

bogoljub
 Fina šetnja po veoma lepom vremenu.Uz to i veoma uspešna odstrelio sam koku i petla,koku sam dao našem najstarijem članu u grupi.čovek ima 86 godina i voli da ide u lov a uz to i izdržljiviji od većine nas mlađih.Najveći je zajebant u celom lovačkom društvu Mindić oka zvani Lis.
Gledala mi Ciganka u dlan i kaže:
- Do 35. godine nećeš imati para i mučit ćeš se.
Ja je pitam:
- A poslije 35.?
A ona će:
- Će se navikneš na to.

Evodija
 Ja ću samo par reči o jučerašnjem lovu na zeca u MARGITI.Lovio se zec.Bilo je 18 viđenijih gostiju.znači redom OgovaranjeKuvar PAŽ..Lisica DD (dedadeja). iostali članovi UO LSV VL,STRUČNA SLUŽBA .... nastavak na temi ŠTA SE DEŠAVA U LSV.....

Evodija
 Danas je bio lov u Krčedinu na zeca i fazana. Lovilo se u "planini" i "kalakači", severni bregoviti deo lovišta uz Dunav. Pre nedelju dana primili smo novog lovca (Mijatov Mikicu) iz Beške (dobar lovac),pa častio prase za doručak na terenu (to je najlepši deo lova). Bilo nas je 30 lovaca ulov loš 3-4 zeca 4-5 fazana. za doručak smo imali i gosta Gladan

DakiNS
 Današnji lov bio je vrlo naporan, rose jutros dovoljno zbog jučerašnje kišice, fazana isto. Zadovoljan sam jer je prva tri fazana podigao iz marke moj pas i sva ti su odstreljena, prva dva leteli su preko kanala pravo na kolege pa sam im prepustio tu čast , a trećeg petla sam sam odstrelio. Pošto sam išao prvi povukao sam se na začelje da i druge kolege upišu bodove. Do doručka su nedostajala četiri petla da bi svi bili namireni. Normalno doručak pravi lovački sa vatricom i ražnjevima. U povratku mi je kuja jednostavno iz kanala aportirala jednog petla prethodno ranjenog ali nepronađen, malo kasnije i kolegin pas donese petla . Drugi deo grupe javio da su odstrelili dva komada i završismo lov već u 11 sati, sva sreća jer je sunce nemilice upeklo pa smo počeli sa skidanjem i raskopčavanjemGrin
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

alex
 Jutros lepo rosica prva suma dva petla dize Roki nisam smeo da ih pucam jer je jedan kolega bio ispred sume on je promasio oba posle toga Roki dize jos jednog petla ja ga masim kolege odstreljuju dva komada i ja odstreljujem jednog bilo je prelepo samo posle 10h. stovkaze Daki usledilo je skidanje lov zavrsavamo oko 12h.
Bilo kada bilo kuda u lov s Bretonom svuda

Podunavac
 Kod mene danas veoma lep dan, sa visokim temperaturama. Kao da je maj mesec, a ne novembar. Rose dopodne dosta, tako da su bile mokre pantalone. Divljači solidno, premda se kolege baš nisu proslavile danas. Dizali se fazani i zečevi. A diglo se i nekoliko lisica, što do sada nije bio slučaj u našem lovištu (što znači povećanje broja ove divljači). Nas devet lovaca odstrelili dva fazana, tri zeca, jednu šljuku i jednu lisicu. Ja sam odstrelio šljuku i lisicu. Šljuka u mom lovištu nije odstreljena već nekoliko godina.

i47.tinypic.com/jiff4o.jpg
i48.tinypic.com/34hidmr.jpg
Tri prsta 2Kolce

klaja
 Bravo braso za liju i sljukuBravo 2,sad kad beybe vidi sljuku uh,on ih obozava.Kuvar
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

urosVA
 Kod mene je danas bio prvi izlazak na zeca a cetvrti na fazana.Grupa od nas osam lovaca odstrelila je sedam fazana i cetri zeca,a promaseno je jos pet zeceva i podosta fazana.Do nekih 11h smo lovili na brdu,oko kuca jer tu ima vise zeceva,a i cekali smo da bude peceno praseRaanj za dorucak Gladan,a posle smo sisli malo u ravnicu pored Kolubare gde ima vise fazana.Sve u svemu lep dan i jos lepsi lov.Odstrelio sam fazana i zeca,i omasio jos tri fazana.Evo jedne slicice pasa u marci na fazana,pri kraju lova...a odmah iza njih i ja u zutoj maici ;)
i48.tinypic.com/aw88r5.jpg
Harmonika Kolce

Limun

Podunavac kaže:
Kod mene danas veoma lep dan, sa visokim temperaturama. Kao da je maj mesec, a ne novembar. Rose dopodne dosta, tako da su bile mokre pantalone. Divljači solidno, premda se kolege baš nisu proslavile danas. Dizali se fazani i zečevi. A diglo se i nekoliko lisica, što do sada nije bio slučaj u našem lovištu (što znači povećanje broja ove divljači). Nas devet lovaca odstrelili dva fazana, tri zeca, jednu šljuku i jednu lisicu. Ja sam odstrelio šljuku i lisicu. Šljuka u mom lovištu nije odstreljena već nekoliko godina.

Bravo Podunavac, ja sam danas masio jednuAngry a dugo vremena je nisam vidjao, ulovio sam jednu pre par godina. Inace lep dan za lov danas, nas 4 u grupi odstreljeno 3 petla i promaseno 7 ja masio 5 kom. podignut i jedan zeka peka ali i on je izvukao zivu glavu nek mu je sa srecom Smile

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

Lala

Limun kaže:
Inace lep dan za lov danas, nas 4 u grupi odstreljeno 3 petla i promaseno 7 ja masio 5 kom. podignut i jedan zeka peka ali i on je izvukao zivu glavu nek mu je sa srecom Smile

Da ti nisi u nekom rodu sa Zoranomp? HaHaHa
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

miomirkica
 Poštovane kolege
Danas je kod nas u Ćupriji prvi dan lova na zeca a četvrti izlazak
na fazana. Jutro izuzetno za lov dosta rose skoro do doručka.
Grupa raspolozena za pretrazivanje terena.Dvojica naših mladih kolega su ulovila po jednog zeca od 9 podignutih, a na ostale iz raznoraznih se nije pucalo.Ulovljeno je i 4 fazana i isto toliko promašeno. Nas je bilo četvorica tako da smo na kraju lova bili
zadovoljni.
Pozdrav iz Ćuprije
mica.jovanovic@gmail.com

Limun
 Lalo nista me ne pitaj nebi bilo dobro za divljac kada bih sve pogadjao od kada idem u lov ubedljivo najvise divljaci se podize ispred mene a ja masim samo tako, divljac ko da zna da sam los strelac Smeko A ja se puno ne sekiram vazno je da ker lepo odradi podigne divljac pa ne mora bas sve da se otstreli, al me zato ovi moji iz grupe prze sa zajebancijom samo tako.

Khalil Gibran

Zlocko
 Pozdrav.Danas sam bio sa dedom u lovu na zeca,prvi lov na zeca ove sezone.Trebalo je odstreliti 30 zeceva da bi mogli da posalju ocu na analizu u Lovacki Savez Vojvodine.U prvom krugu odstreljenoo je 2,a u drugom 5,slabo...Moj deda i stariji lovci kazu da se to nije desilo vec 20 godina da je priras tako slab,tako da lov na zece ove sezone nece biti

Jank
 Prošloga puta ladno da se smrzneš, danas vruće, sve ostalo je bilo super, svima po fazanče a bogami moj kum i Jednu Šljuku ... opalio...Lovački doručak je dopunjen slavskim đakonijama našeg druga ŽKisseljka...na kraju svi zadovoljni i siti raziđosmo se nešto posle dvanaest.
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Jank

Podunavac kaže:

Sestriću alal ti šljuka, dobro je kada nju uloviš, nemora da je fataš s ruke za perje nego samo za kljun pa u ranac.....Bravo 2
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,723,061 posete www.srbijalov.com