mirko knezevic kaže:
Gde ovu nadje Jank Svilen konac pa jos SRBIJANSKI kroj..... joooooooooo.........
Knele....Ako pogledaš malo bolje mnogo više ima klipova o mom rodnom kraju sa muzičkom podlogom na stranom jeziku....pa sam pomislio da se MEDVEA NE nalazi možda u susednoj državi. Zato je ona karta, grb, srpska zastava....ovo je Srbija bre....:uF
mislim razumećeš šta sam hteo da kažem....B)
Drugari Lovci,
mogu da vam preporucim hajku nasih komsija u Margiti 06.02. Godinama unazad vec ucestvujemo, lep Lovacki Dom, dobri ljudi, iskusni lovci, lepi tereni za hajku, u ostalom, pricacu vam kada se budemo videli u Plani, vidim da nas puno dolazi tamo, pa ce valjda biti i prilike.
Za sve ostale, narednih dana cu po malo pisatio o mojim iskustvima tamo, pa bi voleo da se mozda i vidimo u mom komsiluku!
Pa ako zovu možda i da doletimo da im počistimo te predatore.....Slava će posle hajke šakale da gleda samo na slikama ili na televiziji..ha ha ha
Vidim da se skuplja zestoko drustvo kod Slave,tako da sam sve obaveze prebacio za sledecu nedelju i dolazim da pocepamo te sakale a naravno i da se svi jos bolje upoznamo
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
Sremac ako hoćeš da uloviš tu srnu onda kreni koji dan pre, ne na dan Šakalijade, ja ne mogu do mraka da čekam taj gulaš....mislim uhvatića me to sremsko vino ako ne jedem...ha ha ha
Evo sad sam pregledao i konstatovao da Cveleta nema otkad sam ga stavio u pesmu....znao sam da će mu ta Mala iz Krajine ....mislim šta ti je ljubav...
NEMA CVELETA...
Nije bilo davno tokom zadnjeg rata
ta napast je stigla sa hladnog Karpata
pomoravski su vrbaci sad njegova kuća
vreba divljač iz gustiša, vrbovoga pruća
Sprema se družina sa ovog PORTALA
da kod Slave love Liju i Šakala
molimo se Bogu da kiša ne pada
Lala evo stiže iz Novoga Sada
da je lepo vreme i da snega nema
Sremac će pristići iz vinskoga Srema
charuga će stići sa hladnog Tamiša
nemože ga sprečiti ni ledena kiša
Za njim čezne i uzdiše Vlajna lepa mala
ode Cvele na Moravu da lovi šakala
i ostavi lepu Maru da plače u Zaječaru
Sa Dinare stiže Zoran, otkriću vam tajnu
više voli lov šakala nego Srpsku Krajnu
preko Drine Slavko zove, pita šta se zbiva
on bi došo na šakale al nezna da pliva
Lovci Čarapani to su Lole prave
Milutin i Limun stižu sa Morave
i sa njima Knele, prava je prilika
da dovede družinu čak iz Trstenika
A za lovce iz Banata biće spremna s roštilja salata,
biti na Moravi prava je milina oni ručak spremaju
Sremci nose VINA...
Ja ustajem rano prije zore rane
da na vreme stignem do Velike Plane
samnom stiže moja grupa, napunila puške
da lijama i šakalu rasturimo njuške
I Admini naši ljuti s njima nema šale
ako može neka dođu da love šakale
javite i našem Lali nek mu je na znanje
da u Planu ne dolazi bez Bilje i Sanje
Donećemo dosta pića, biće punih flaša
samo neka Slava spremi,... srnećeg gulaša
i na uvce da nam peva, neka lepa snaša Pastirica kose plave to je pesma naša
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?