Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov uz pomoć Vabilica

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov uz pomoć Vabilica
lakistrike95
 Last call upravo tako, ja sam citao da zvuk prvo treba da bude jacine normalnog ljudskog govora pa sve jace i jace... Grin Primetio sam kada sam vabio, jeste da dodju psi meni npr, ali kada promasim intonaciju ni oni cak nisu zainteresovani, znaci da ima neki razlog zasto je vabilica napravljena tako da se ne cuje prejako Smile

asivica

Cvele kaže:
Hoce li neko da mi kaze gde u Srbiji mogu kupiti vabilicu za gusku?!

Cvele,pozovi kolegu sa foruma Cenzurisanoili mu posalji PP imas on ih pravi sa 38 zvuka ako ne gresim tu je prepelica,jarebica,vuk,srna,srndac,DS i mnogo sta jos da ne nabrajam i neces se pokajati ja i moji drugari smo kupili od njega doduse koristili smo samo na prepelicu ali je stvarno bilo efikasno ala smo se ispucali,sto bi rekao nas narod neka su mu alal pare,doduse i posten je covek ja sam kupio NOD-a od njega nismo se ni vidli sve na rec i sve je tako i bilo i za ovo kako je rekao nije me nista slagao. B)

Elektronske vabilice su zabranjene za lov ,pazite sta pisete na forumu!
Srbijalov Admin tim!

Jedva cekam da nedelja dodje...!!!Besan

canis aureus
 Elektronske vabilice nisu dozvoljene!!!!! pa ni za prepelicu!
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Hunter forever

canis aureus kaže:
Elektronske vabilice nisu dozvoljene!!!!! pa ni za prepelicu!

Jasno kao dan...ZivioRodjo

Last Call
 Neko nepoznaje osnovni zakon o lovu!

Baki58
 Dali neko ima iskustva sa NORDIK vabilicama? ja sam dosta citao o istim od proizvdjaca, ali znate kako, svaki kocijas hvali svog konja. Zato sam hteo da cujem nesto iz prve ruke naravno ako je moguce.U napred zahvalan. !hApPy Dobar pogled!!!!
Branislav

klaja
 i53.tinypic.com/vmqgd0.jpg
ZELENA JE ZA PATKE I VEOMA SE DOBRO POKAZALA,SA DRVENOM ZA SRNDACA NEMAM NEKOG ISKUSTVA. NEDAVNO SAM PROBAO I DALO JE REZULTATA.
KOJE SU MARKE I TIPA NEMAM POJMA.

Podunavac
 Ova zelena je stara 40-ak godina. Kad sam bio dete voleo sam da duvam u nju, baš mi je bila interesantna.
Tri prsta 2Kolce

klaja

Podunavac kaže:
Ova zelena je stara 40-ak godina. Kad sam bio dete voleo sam da duvam u nju, baš mi je bila interesantna.

bilo je dve takve ali ostala samo jedna. sa jedne strane se oglasava patak a sa druge patka.

miodragkaranovic
 JEL MOZE NEKO DAMI DA BROJ GDE MOGU DA NARUCIM VABILICU ZA PREDATORE..
lov nije samo lov

zeljkox

miodragkaranovic kaže:
JEL MOZE NEKO DAMI DA BROJ GDE MOGU DA NARUCIM VABILICU ZA PREDATORE..

Clan 'Last call' prodaje one koje si video na snimku kad si bio kod mene..

lakistrike95
 Jel se spremate za zimu? Ja jedva cekam, da vabim liju Grin

dreger
 i ja jedva cekam sneg i zima ce doci al gde da nadjem jos dva ludaka da idu samnom eeeeeee dodje mi da odem u Australiju pa da lovim lisice do mile volje .

Last Call

klaja kaže:
i53.tinypic.com/vmqgd0.jpg
ZELENA JE ZA PATKE I VEOMA SE DOBRO POKAZALA,SA DRVENOM ZA SRNDACA NEMAM NEKOG ISKUSTVA. NEDAVNO SAM PROBAO I DALO JE REZULTATA.
KOJE SU MARKE I TIPA NEMAM POJMA.

I ja jos uvek imam ovu za patke samo je zuta ostavili italijani osamdesetih kad su masovno dolazili, nekoristim je ali cuvam kao neki raritet

Dalibor89
 evo i mog arsenala, trebao je vec odavno da bude tu, ali uvek sam u zurbi i zaboravim da postavim sliku.Jaooo
img600.imageshack.us/img600/6972/dsc00758y.jpg

lakistrike95
 Dalibore, lep arsenal druze Grin

lakistrike95
 Dolazim danas iz skole, i odem do drugara, da vidim da li je raspolozen da malo prosetamo po polju. On pristane, krenemo mi i on pusti pse jos od kuce da se malo istrce, ja ponesem vabilicu i put pod noge. Stignemo do jedne ceke, tu se popnemo, psi se igraju a ja probam da vabim, iako znam da lisica nece doci jer su tu psi, vabim neko vreme, kad na 20 metara na drvo sleteo orao, i valjda nas je primetio i ode na 50 metara, ja nastavljam da vabim i pricam sa drugom, kad eto jos jednog orla, ja sav zadovoljan, jer mi je to znak da lepo vabim, krenemo mi kuci, i sednem ja na jednu livadu, kad meni drug pokazuje nesto, ja pogledam ono lisica od nas na 20 metara prodje Grin Vec je bio mrak, ja nesiguran da li je lija, upalim lampu koju sam skoro nabavio (ima je na temi lampe) i osvetlim , kad ono stvarno lija, ja presrecan Grin Bas mi je drago da sam je video ovako dok sam setao Grin

Last Call

Dalibor89 kaže:
evo i mog arsenala, trebao je vec odavno da bude tu, ali uvek sam u zurbi i zaboravim da postavim sliku.Jaooo
img600.imageshack.us/img600/6972/dsc00758y.jpg

Zadnje dve su moja izrada!
Izrada rucnih vabilica
www.lastcall-vabilice.com

sumadinacdragan
 pozdrav za sve evo ovo sam uzo ovig dana
i40.tinypic.com/2ilyarq.jpg
ove treba da stignu iz holandije
i40.tinypic.com/x4pveq.jpg

Lisica Lisica
farma ovaca ile de franc

Lisica Lisica Lisica

lakistrike95
 Prva vabilica, koliko ja znam, je vabilica Butolo za srnecu divljac, druga je Fiepblatter, treca sa slike je Hubertusova za lisicu, a ove ispod su veoma popularne i dobre vabilice za lisicu, pokazale su se kao veoma dobre. Cak i u sezoni parenja lisice, kada lisica bas i nije zainteresovana za vabilicu Grin Sve u svemu lepa kolekcija,a i ujedno dobitna kombinacija Grin

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Potrebna pomoć! SVAŠTARA 223 11.12.2023. 20:03
Trovanje pasa i prva pomoć KINOLOGIJA 68 06.05.2017. 23:31
Lov predatora uz pomoć mrciništa METODE LOVA 72 16.10.2015. 12:55
Lovački karabin i optika pomoć ORUŽJE - SVAŠTARA 47 07.04.2015. 13:03
LOVAČKI PAS-pomoćnik u lovu ili deo porodice KINOLOGIJA 30 01.11.2013. 10:22
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 17
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
ПРЕГЛЕДАНО 1.000 ОЧНИХ СОЧИВА
Изабрано ново руководство Ловачког савеза Во...
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,755,512 posete www.srbijalov.com