Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na divlje svinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na divlje svinje
Boban
 Krupan jeste,vidi se da cetvorica ucestvuju u sredjivanju.
Ili samo zbog fotografije daju podrsku majstoru.Smean

nenadx
 Ma mangupska posla....Onaj levo brka,je bio u to vreme budza.Imao je kombinaciju,rucni rad Ferlah....,nepitajte za cenu.Ali moja IZ,zavrsi posao.Bilo je sale na tu temu.Nekad treba vise srece od pameti,ali i tada sam znao da je ovo drugo presudno u lovu.
Dobar pogodak

bela
 nenade a jesi i ti na slici?ili iza aparata?

neće ovaj smeško sa foto aparatomPfftiC ovog izbacuje uvek
vižlan i terier

nenadx
 Ja sam taj sa MIT duksom.Sada imam mnogo manje kose,mnogo vise godina,20tak kilograma vise...Ali volja za lovom je ista(kolicinski)samo sada polako natenane....E moj bela,sad sam lala 100posto;)
Dobar pogodak

bela
 e pa vu dlaku menja ćud nikako ,valjda i mi lovci imamo nešto slično samo se zove kilaža. tri godine kako ne pušim nabacio sam 22-23 kile. ili to sa godinama ide ko zna?
vižlan i terier

nenadx
 Ja imam teoriju da nas zene tove,da manje jurimo naokolo Hahaha
Dobar pogodak

Boban
 Nenadx,ima tu istineGrin

Bojanpk
 evo i mene posle dužeg perioda, imam jedno pitanje ko zna nek odgovori. Interesuje me šta se ocenjuje kod psa u gataru i koje su to karakteristike koje treba da pokaže, prisustvovao sam jednoj utakmici pa mi nešto baš i nije jasno dali ker u toku rada treba da pokrene D.S ili ne.

Boban
 Pa vidi,od kera se trazi da u gateru pronadje divljac i da je oblajava bez prestanka.Ako se divljac pokrene ker treba da i dalje oblajava i za njom da laje bez prestanka,ako ker odustane na par minuta pa opet nastavi tu se smanjuju poeni.I kada vlasnik zatrubi ker u odredjenom roku treba da dodje vlasniku.

Lovac sa NLT-om
 Zabranjeno je pustanje kera u gateru...... Kao i u vestakckom rovu...tako sam cuo......
Samo NLT..... B)

Boban
 Pa utakmice na D.S se odrzavaju u gaterima,nisam cuo da je zabranjeno.

Lovac sa NLT-om
 Pa i u vestackom rovu se pustaju kerovi...ali zabranjeno mucenje zivotinja (u zatvorenom prostoru)......tako neki novi zakon glasi
Samo NLT..... B)

Lala
 Po zakonu o divljači i lovstvu, zabranjeno je držanje divljači u zatvorenom prostoru-e sad, da li je gater to ili nije, 'bem li ga! A utakmice sa živom divljači su zabranjene, to je sigurno!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lovac sa NLT-om
 Pa gater je utakmica sa zivotm zivotinjom.....
Samo NLT..... B)

Bojanpk
 za Lalu je sve zabranjeno ha,ha,ha mala šala, vodio sam svog baraka na utakmicu ali naravno nije ni ušao u uži izbor... sve je odradio po propisu ali nije pokrenuo vepra, javio na trag prilikom puštanja, našo ga u rekordnom roku i oblajavao deset minuta da bi na poziv došao pravo kod mene, izgleda da mi lobiranje bilo slabo.
utakmicu je organizovalo lokalno KD i sudija je bio poznati veterinar ali ja sam ga uvredio u startu pošto sam mu pročitao pravilnik jer je deset ljudi bilo unutra i tražio sam da izađu oni koji nisu imali zaduženja. a zašto mi ker nije prošao izgovor je još i bio a ima kreštav glas ha,ha,haGrin

nenadx
 E to je bilo presudno,nije melodican.Ako je sudija preporucio solfedjo,to je,nema drugo
Dobar pogodak

Bojanpk
 izgleda da mu nije dan, a prva tri mesta osvojili goniči sa kojima su izgubili po dvateset minuta jureći ih po gataruSmean, ali pevaljka imala bolji glas od mog kera na kraju.

Lovac sa NLT-om
 Uci ga da peva...vodi ga kod Popovica Sase Grin

Mislim da bi ste trebali otvoriti novu temu u Pod Forumu Kinologija!
Naziv np Rad pasa u gateru ili na tragu.
Ovo je tema Lov na Svinje.

Srbijalov Admin Tim.

sutra cemo
Samo NLT..... B)

Lovac sa NLT-om
 img12.imageshack.us/img12/6678/biggggsvinja.jpg
Samo NLT..... B)

Lovac sa NLT-om
 img12.imageshack.us/img12/9958/dsvinje.jpg
Samo NLT..... B)

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na DIVLJE PATKE LOV NA SITNU DIVLJAČ 1670 29.09.2021. 18:43
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 16
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,529,185 posete www.srbijalov.com