Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci
Browningbar
 Kaze se GORKO, ma mi smo to znali, samo smo cekali da sam to izneses ovako javno!Frown
Pravo u centar!
srbijalov

mirko knezevic
 Pomucice se malo ako treba ne brini!Gladan

Limun
 GRKO bre GRKO
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

mirko knezevic
 Ma ne bune se oni i za gore,kad moze lisicu da udavi ti mu dodjes kao mancmalo...Gladan Smeko

Browningbar
 Znaci Limune, pazi se u nedelju da te ne pojede sakal!Molitva
Pravo u centar!
srbijalov

Banatski Fazan
 Uuhh, drugari Lovci, kod mene u Vrscu zestoko pada sneg od jutros, a najavili i sutra i prekosutra po ceo dan da pada sneg.

Bice nam lepo kod Slave u Velikoj Plani ako i tamo lepo zabeli!! A kazu jutarnja u nedelju da ce biti -6.

mirko knezevic
 Daj bre Banatski salji taj sneg ovamo nas sve zaobilazi pada samo neka kisica.....Sad

Jank

mirko knezevic kaže:
Jank prijatelju ti uzivas u pravljenju ovih stvarcica na forumu pesmica itd...B) bas lepo izgleda,samo nije fer tebi si stavio ovaj laser sto sece na pola,a mi sa ovim pukcicama....Smeko

Pogledaj bolje Čaruga gađa laserom a ja i Zoran običnim puškama.....da ti kažem u poverenju Čaruga je taj laser nabavio na buvljaku u pančevu toga ima tamo pa sa njim skrozira one rumunke i ukrainke sa buvljaka....ha ha ha...pucanje
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

mirko knezevic
 Tacno Jank u pravu si moja greska prevideo sam.Smile Daj da i mi nabavimo te lasere sto skroziraju ako je toliko dobra stvar!Grin

arnotije
 Dolazi li ko u subotu vece na spavanje u hotel Planu da se malo druzimo ili svi dolaze na dan hajke?

Banatski Fazan
 Mi iz Vrsca dolazimo na dan hajke, nije nam toliko daleko, sat i po voznje maksimum.

Sremac75

arnotije kaže:
Dolazi li ko u subotu vece na spavanje u hotel Planu da se malo druzimo ili svi dolaze na dan hajke?

Trojica iz BP i jedan iz NS
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

arnotije
 Ja sam zvao i rezervisao,da bi znali da ugreju sobu Smile, mada mi je zena koja se javila rekla da je slabo interesovanje(za hotel) a bilo bi dobro da nas je vise da se malo druzimo, inace nas dolazi cetvorica.

Jank
 Ja sa mojom sedmočlanom grupom stižem iz Natalinaca pored Topole a to je nešto više od pola sata vožnje....B)

Browningbar
 I Carapani stizu na dan hajke!VebanjeVebanjeVebanje

Slavo, ima li snega!?Confused
Pravo u centar!
srbijalov

mirko knezevic
 Ako ne napada sneg pa nas zaveje....! Smeko Smeko Smeko

Banatski Fazan
 Drugari, ala kod mene pada sneg !! Ceo dan, sve je belo, putevi, sve. A kazu celu noc, i sutra ceo dan da ce padati dalje, pa cak i u nedelju. Moracemo malo ranije krenuti u nedelju ujutru, da stignemo na vreme.

Lala
 Mslm da će biti u subotu najmanje jedno 30-40 lovaca, što domaćih, što gostiju, u hotelu.
Ja spavam sa Sremcem (valjda) u sobi. Ne znam da li hrče, ako hrče, prepoznaćete ga u hajki po kaladontu namazanom oko usta, i po peni za brijanje u čizmama! Grin Smeko
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Jank
 Dok se vi pripremate za....puc puc
Ja se pripremam za....iveli
prvo sremsko sa Sremcem...iveli
Pa čarapansko sa Čarapanimaiveli
pa Vršačko vinogorje...iveli

A Slava KUva Rakiju....iveli

Treba malo i VeseloVeseloVeselo treba i Drutvo

A kad se kući vratim biće šta mora biti....prvo...ClAQue...pa posle...ena

tri dana ću...Cry ali ne žalim ...

bogoljub
 Vidimo se u nedelju.
I da pozelim uspeh u lovu sa pesmom:Lovacka je muka pregolema.

http://www.youtub...re=related
iveli

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 15
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,687,875 posete www.srbijalov.com