Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na divlje svinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na divlje svinje
Cvele
 Jel' si to menjao optiku ili si dodao samo slovo vise u kucanju? Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Kile_
 pa moja nikko .greska u postu.hvala hvala Smile)
celu noc nisam spavao do 6 smo se veselili
Samo 300 i 4x4

Cvele
 Aha, dobro, pitam samo...i treba Smile
srbijalov Lov je za mene život =))) srbijalov

Podunavac
 Čestitam Kile na prvencu.Bravo 2
Tri prsta 2Kolce

canis aureus

Kile_ kaže:

oi42.tinypic.com/99g9q1.jpg

oi41.tinypic.com/1znohv7.jpg

čestitke za prvenca! Bravo 2
... samo Hmmm , teško da je imao tu kilažu i staros' preko 2god ... al nije bitno važno je da je prvenac pao!
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

Kobac
 Cestitam kolega zdravo da ga trosis!
Lisica

BOJK
 Kile nek ti je sa srecom, svaka castOdobreno

Kile_
 hvala hvala.canis malo je slika nezgodna ne moze da s esvori prava slika.ali bice jos lsika za koji dan.jedva smo ga nas troje izvukli na cistinu.a tako mi je rekao grupovodja da ima dve god i kilazu sigurno 120 minimum.videcu za koji dan i kljove kad mi ocene pa cu znati tacnije
Samo 300 i 4x4

Sniper Hunter

Kile_ kaže:
[xhide]PAO JE MOJ PRVENAC ! ! ! Smeko Srbijalov

kako mi je poceo jucerasnji dan pa sve do kraja nisam verovao sta mi se desava...ali....sreca te bogu hvala! Smile

u 17h i povrh svega odlucim ja da idem u lov.sremim se nabrzinu odem na zborno mesto sredimo dozvole i sve sto treba,gde cemo sta cemo ,reko ja cu na moju ceku,kaze kolega necemo tamo idemo na drugu stranu reko ajde....odemo mi na drugi potez ja se postavim na metalnu osmatracnicu kolega tri duzi dole i ostali se raspored.to je bilo 7:15 da smo se smestili....
gledam ja oko mene vec mi muka nesto mi se ne sedi dogovorio se sa dsrugom u 11 idemo u grad...do te osmatracnice ima 50m trnja kroz koje moram da prodjem da bi isao,vec mi muka reko padne mrak kako cu sta cu...

i sad u sekundi se sve desava znaci u 7:45 iz zbuna mi izlece vepar do pola dizem pusku ,on se vraca u rikver nazan i samo glavu mu vidim kako sam ga prekrstio tu sam opalio na slepo sto se kaze.kad on malo odskoci izadje ceo iz zbuna napravi krug i vrati se na isto mesto i poceo da ide kroz trnje.
a ja gotov Grin sve me snaslo u sekundi.kad telefon zvoni sta si puco sred bela svi zovu sta si puco Smile reko stanite ljudi.
odem dole vidim krv na travi reko dobio je metak..dodje kolega idemo u zbunje da ga trazimo,a trnje gusto niko ne ide tuda mi smo puzili i cuceci se provlacili i pratili trag oko 50m je odne.a krvi na sve strane.kad tu je nasli ga! oko 130kg je imao.star 2-3 god.

danas sam kuvao glavu izvadio kljove,sutra prekosutr nosim na ocenjivanje pa videcemo nisu nesto velike ali ipak to je moj prvenac pa kakav god da je! Smile

oi42.tinypic.com/99g9q1.jpg

oi41.tinypic.com/1znohv7.jpg

Čestitam Kile !!Bravo 2 tek jutros videh post nek je sa srećom prvenac !

kelt
 Bata kile pridrizujem se cestitkama. svaka cast. Bravo 2
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

sheytan
 ^ ISTO, ISTO!!! Bravo 2
novi način otvaranja tema je bzvz... Sad

DOBAR DVOGLED!!! iveli 3

http://www.youtube.com/watch?v=GOzgvb4hc5U

Kile_
 Hvala drugari moji ;) Srbijalov
Samo 300 i 4x4

Nikola Vojinovic

Kile_ kaže:
hvala hvala.canis malo je slika nezgodna ne moze da s esvori prava slika.ali bice jos lsika za koji dan.jedva smo ga nas troje izvukli na cistinu.a tako mi je rekao grupovodja da ima dve god i kilazu sigurno 120 minimum.videcu za koji dan i kljove kad mi ocene pa cu znati tacnije

Cestitke na prvom vepru Kile, samo nastavi tako!

Cisto da ne budes u zabludi, poslusaj starijeg i iskusnijeg kolegu Canisa ;) ovaj vepar ove godine puni 2 godine, kilazu precizno ne mogu da ti kazem, jer nemam nista adekvatno za poredjenje, da ste ga izmerili garantujem da nema vise od 100kg, najcesce su u ovoj starosti oko 80 - 90 kg... Sto se trofeja tice, sto je i najvaznije kod vepra, moja procena je do 12cm duzine, posto si ih otkuvao mozes da proveris... Nezahvalno je procenjivati na osnovu fotografija, ali je za mene svakako izazov...
Priroda, kerovi i lov!

Neca92
 Kileee Bravo 2
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

Macvanski lovac
 Cestitke i sa moje strane Bravo 2 ni meni ne izgleda da ima toliko,ali slika je slika,uostalom,to i nije toliko bitno prvi se pamti ceo zivot ma koliki bio.
Rodjen da budem lovac

bela
 čestitke kile Odobreno
vižlan i terier

Kile_

Nikola Vojinovic kaže:

Kile_ kaže:

Cestitke na prvom vepru Kile, samo nastavi tako!

Cisto da ne budes u zabludi, poslusaj starijeg i iskusnijeg kolegu Canisa ;) ovaj vepar ove godine puni 2 godine, kilazu precizno ne mogu da ti kazem, jer nemam nista adekvatno za poredjenje, da ste ga izmerili garantujem da nema vise od 100kg, najcesce su u ovoj starosti oko 80 - 90 kg... Sto se trofeja tice, sto je i najvaznije kod vepra, moja procena je do 12cm duzine, posto si ih otkuvao mozes da proveris... Nezahvalno je procenjivati na osnovu fotografija, ali je za mene svakako izazov...

Naravno ja uvk cenim i postujem misljenje starijeg kolege. pozdrav za canisa Bye .ja sam samo preneo ono sto je meni vodja grupe rekao,ja sigurno ne znam koliko je star tako da ne mogu da tvrdim.ali gresite u vezi kilaze i velicine jer stvarno ne moze da se poredi sa slike...ja sma postavio jos tri slike ali su ih admini sklonili ali dobro....
kljove sam sredio ovih dana idu na ocenjivanje pa cu javiti rezultate.....kako god meni je ovo prvenac i dozivljaj koji cu vecito pamtiti!
Samo 300 i 4x4

klaja
 Odstrel vepra 02.06.2013 u 20.30h
i40.tinypic.com/jkw282.jpg
i42.tinypic.com/2v7uq1g.jpg
Kalibar 308win.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Zoran Zoli
 Jedva te prepoznah prijatelju . Cestitam na odstrelu , dobar pocetak .Harmonika
srbijalov

Indjijanac
 KlajoBravo 2Respekt,ako može još koja da se napiše,ono,mesto,vreme,daljina,adrenalin....
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na DIVLJE PATKE LOV NA SITNU DIVLJAČ 1670 29.09.2021. 18:43
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,462
Najnoviji član: Lela

Poslednje vesti
15. sajam lova, ribolova i lovnog turizma Kraguj M
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,573,190 posete www.srbijalov.com