... jedno jutro okoo-oo sedam sati oko sedam sati ...
(ako je 'koj pomisliJo da je nazimak na obeju slike isti ... )
ONE SHOT TWO KILLS !!
-onomad sam rasipnički postupiJo, te potrošiJo dva metka na jedan kill e sad to ispravih ... ebaga, sveCka Jekonomska je
[xhide]... e da, i kalibar je sirotinjski, već zastarIJo i odavno za penziju, i ništa ne valja [/xhide]
canis aureus kaže:
(ako je 'koj pomisliJo da je nazimak na obeju slike isti ... )
ONE SHOT TWO KILLS !!
-onomad sam rasipnički postupiJo, te potrošiJo dva metka na jedan kill e sad to ispravih ... ebaga, sveCka Jekonomska je
[xhide]... e da, i kalibar je sirotinjski, već zastarIJo i odavno za penziju, i ništa ne valja [/xhide]
[quote]canis aureus kaže:
Sa dve svinje Canis se kući vrati......(pa to pevaš dva puta)
Uloviooo dve svinje u paru...dve svinje u paru...
Uloviooo sa staru tandžari....(jopet dva puta)....
eeeee svaka ti dala ....alal ti kalibar....
...
ovaj podmladak pratim još od ranije al mi bijade brez veze da povlačim obarač a jope i dve krmače što vode ovija 7-8kom su prošlogodišnje i toliko mršave i ... što mi je još brezveznije jer trebaće one još podmlatkom da dopune ...
I sad se namestila situVacija gde sam pomišljao da ih opet propustim ali "ako uspem da uFatim van šut tu kil" pucaću, i prati i gledaj i spajaj i nameštaj končanicu i iiii iiiii to je TO .... BUM -dum-duum ...
Kad je mog'o taj Kroket pa mogu i ja(mada za njega nisam znao da je mog'o a za sebe bijado' siguran )
Prvi dobi malo visočije da bi drugomU palo baš di treba. Daljina nekih 130tak meteri, a međ njima bijade cca. 2m iako sam mislio da su skoro spojeni, na prvom jedva vidljiva ulazna rana a izlazna na rebrima do plećke prečnika dvodinarke dok na drugom ulazna malo veća i zrnce se našlo s drugu stranu u vratu pod kožom ... obe ulazne se vidU.
Samo zalegoše u prašini, prvi ni makno a drugi dvatriput zadnjim nogama.
Zrno SierraGK 14,25g kalibar T-REX ... a karabin SteyrMannlicher a optique Swar 2,5-10Xčeteres .... eee da nema svecke Jekonomske možda bi neki SauVer dopuniJo arsenal a 'vako snalazi se kako zna a i BogI je teška. Pa jošte i bolji kalibEr kad bi im'o ta di bi menE kraj biJo...
pozdrav svim posetiocima ovih stranica.
sve čestitke kolegama koji su imali uspeha u lovu.
kod nas u nedelju počela jekonačno sezona grupnog lova na divlje svinje.
moja grupa je i ovim prvim izlaskom u ovoj sezoni bila uspešnasa jednim odstrelom divljeg veprica a evo jedne fotke našeg ostrela.
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?