NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
|
paninm |
Objavljen 06.02.2011. 20:23
|

Stari član

Upisa: 347
Pristupio: 29.11.2010. 11:56
|
prica nije zavrsena" i kad se vatra ugasila,ostali prosjaci, otkrise u podrumu kuce,veliko bogatstvo koje su ova dvojica skupila od nameta koje su ostali prosjaci morali davati, tako da su u veselju i proslavi do kasno u noc proveli, najzad se oslobodivsi od nazovi prosjaka,i zivese svi srecno i bogato do kraja zivota"
naravoucenije- od vatre se nemozes sakriti. |
|
|
|
marcony |
Objavljen 06.02.2011. 20:32
|

Član

Upisa: 171
Pristupio: 08.11.2010. 13:33
|
B) |
|
|
|
temudjin |
Objavljen 06.02.2011. 23:04
|

Stari član

Upisa: 414
Pristupio: 21.01.2011. 19:22
|
Sremac75 kaže:
[Grešiš, i to mnogo.
Ja sam samo rekao da je g.sekretar član LD "JELEN" Bačka Palanka i da se nije ogradio od postupaka svog prijatelja Brace Piškaće, nego ga je (možda i u neznanju) i podržao uveličavši svojim prisustvo veličanstveni lov u ograđenom voćnjaku!
I rekao sam da bi trebao da počne od svog LD u akciji sređivanja stanja u lovstvu!
Ne znam gde je tu omalovažavanje lika i dela g. sekretara?
Daleko bilo da je g. sekretar "neki kriminalac, lupež... ", ali to si ti rekao.
Ako imaš dokaze za takve tvrdnje, pozivam te da ih javno objaviš!
Koliko znam sekretar je pocasni clan drustva. Postoji nepisano lovacko pravilo da je zabranjeno pocasnim clanovima da se bakcu politikom i radom organizacije u kojoj su clanovi. I jos nesto u lov idu samo po pozivu, zamisli nekog da ne koristi funkciju i lovi recimo srndace ili salje nekog kvazi prijatelja da nesto lovi. ccc..
Sto se tice dokaza da je sekretar kriminalac te dokaze nemam, a da je lupez e to jeste... (opisano od strane Gurdjijeva)...
Aha |
|
|
|
Lala |
Objavljen 06.02.2011. 23:07
|

Moderator

Upisa: 11472
Pristupio: 27.10.2009. 17:19
|
NO COMMENT!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
punisher |
Objavljen 06.02.2011. 23:09
|

Veteran

Upisa: 566
Pristupio: 19.11.2010. 08:37
|
NO COMMENT |
|
|
|
Sniper Hunter |
Objavljen 06.02.2011. 23:14
|

Moderator

Upisa: 4753
Pristupio: 13.12.2009. 10:00
|
Jer kao na euro news-uB)
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 07.02.2011. 00:08
|

Admin

Upisa: 4851
Pristupio: 08.11.2010. 22:10
|
Izgleda da te svi ignorišu!
I zaslužio si!
Ali ja moram još malo da pokušavam da izvučem nešto iskreno od tebe!
Sve do 08.02.2011. u 24h!
temudjin kaže:
Koliko znam sekretar je pocasni clan drustva. Postoji nepisano lovacko pravilo da je zabranjeno pocasnim clanovima da se bakcu politikom i radom organizacije u kojoj su clanovi.
Aha
Vidiš kako ne znaš!
Prvo, nije g.sekretar član društva-on je član LU Opštine Bačka Palanka, raspoređen u LD "Jelen" Bačka Palanka!
Drugo, počasni članovi su oni sa svim pravima a umanjenim obavezama! Znači i sa pravom da se izjašnjavaju o o politici i o radu organizacije u kojoj su članovi! A to što g. sekretar krovne organizacije misli da se ne treba "bakćati" sa 700 nevraćenih dozvola, sa dvojnom evidencijom odstrela.....(da se ne ponavljam), opet, po ko zna koji put, govoti samo o g.sekretaru krovne organizacije!
Treće, mogli bi komentarisati čime je to g.sekretar krovne organizacije zaslužio da bude počasni član. Šta je to on uradio za LU ili za LD da bi bio počasni član? Možda zato da bi se oni koji su ga ustoličili krili iza njegove moći i uticaja, odnosno da bi ih on štitio!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M
"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"
"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 07.02.2011. 00:15
|

Admin

|
temudjin kaže:
I jos nesto u lov idu samo po pozivu, zamisli nekog da ne koristi funkciju i lovi recimo srndace ili salje nekog kvazi prijatelja da nesto lovi. ccc..
Aha
Ni ovo, kao ni većina tvojih upisa, meni nema smisla!
Stisni mooda pa kaži ko je to zloupotrebljavao svoj položaj, ili još bolje podnesi krivičnu prijavu!
E zbog takvih koji su to radili, i zbog takvih koji su znali šta se radi ali su ćutali ili odobravali, nam je ovakvo stanje u lovištima!
Kroz veliki broj tvojih upisa, mogao bih da pomislim da ti, iznošenjem polu informacija, u stvari pretiš nekim ljudima, ili ih ucenjuješ sa nekim svojim saznanjima, pa im nagoveštavaš šta sve i o kome znaš i upozoravaš da se "ne igraju sa tobom"!
Ali o tome neka oni misle!

Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić
"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"
|
|
|
|
temudjin |
Objavljen 07.02.2011. 00:24
|

Stari član

|
Sremac75 kaže:
[Ni ovo, kao ni većina tvojih upisa, meni nema smisla!
Stisni mooda pa kaži ko je to zloupotrebljavao svoj položaj, ili još bolje podnesi krivičnu prijavu!
E zbog takvih koji su to radili, i zbog takvih koji su znali šta se radi ali su ćutali ili odobravali, nam je ovakvo stanje u lovištima!
Kroz veliki broj tvojih upisa, mogao bih da pomislim da ti, iznošenjem polu informacija, u stvari pretiš nekim ljudima, ili ih ucenjuješ sa nekim svojim saznanjima, pa im nagoveštavaš šta sve i o kome znaš i upozoravaš da se "ne igraju sa tobom"!
Ali o tome neka oni misle!
Sremac75, upustio si se u nesto sto prevazilazi problem BP. Ponavljam problemi su veci nego sto se prikazuje na forumu. Sto se tice saznanja i ucene.. ha.ha..ha.. veruj da su upoznati nadlezni... i gle nema vise Djure, Djuro gde si... javi se... oprastam ti samu pomisao...
Aha |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 07.02.2011. 00:31
|

Admin

|
Ni u šta se ja nisam upustio!
Ja samo uzimam sebi za pravo da govorim i pišem istinu.
Ma koliko ona za nekoga bila bolna!
A da me najviše boli BP to je tačno!
Žao mi je što i g.sekretara makar malo ne boli BP pored tolikih svinjarija koje se tamo dešavaju!
Koji su problemi koje mi ne vidimo?
Reci već jednom!
Prozovi imenom političare koji nam kroje kapu i koji rade protiv naših interesa!
I treba da obaveštavaš, pa to ti je posao!
Nemoj zvati uru, može da ti ne oprosti!

|
|
|
|
temudjin |
Objavljen 07.02.2011. 00:39
|

Stari član

|
Sremac75 kaže:
Ni u šta se ja nisam upustio!
Ja samo uzimam sebi za pravo da govorim i pišem istinu.
Ma koliko ona za nekoga bila bolna!
A da me najviše boli BP to je tačno!
Žao mi je što i g.sekretara makar malo ne boli BP pored tolikih svinjarija koje se tamo dešavaju!
Koji su problemi koje mi ne vidimo?
Reci već jednom!
Prozovi imenom političare koji nam kroje kapu i koji rade protiv naših interesa!
I treba da obaveštavaš, pa to ti je posao!
Nemoj zvati uru, može da ti ne oprosti!
Aha |
|
|
|
Sremac75 |
Objavljen 07.02.2011. 00:40
|

Admin

|
?????????????

|
|
|
|
Lala |
Objavljen 07.02.2011. 00:45
|

Moderator

|
NO COMMENT!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
slavaplana |
Objavljen 07.02.2011. 08:03
|

Lovčina

Upisa: 3536
Pristupio: 07.07.2010. 10:48
|
No comment! |
|
|
|
DakiNS |
Objavljen 07.02.2011. 10:26
|

Admin

Upisa: 10248
Pristupio: 31.08.2010. 09:25
|
JBG neko bi da prd.e i d.pe stisne.I da se odbrani i da ne napada i da ne optuži i da ne izda i da ne odgovori i da zadovolji pa ne ide brate nikako nije sve sivo ni mutno .Ili je crno ili belo a mora transparentno što bre ne stisneš i pokažeš da si muško , nego zakukuljeno zamumuljeno u stilu desilo se što se desilo. a stvarno šta se desilo niko ne zna ili zna pa se kada je obelodanjeno pravde da je onomad to pomeno ali se niko nije osvrtao(desilo se to što se desilo) |
|
|
|
meshtan |
Objavljen 07.02.2011. 16:37
|

Član

Upisa: 168
Pristupio: 19.11.2010. 18:29
|
Ja da sam na tvom mestu ALIEN-e sa Djurom se ne bi zayebavao!Sreca pa nisam na tvom mestu....znas....
Tema je 'Nestaje li LSS'. Bez ovakvih komentara ubuduće.
Srbijalov Admin Tim |
|
|
|
temudjin |
Objavljen 07.02.2011. 19:15
|

Stari član

|
meshtan kaže:
Ja da sam na tvom mestu ALIEN-e sa Djurom se ne bi zayebavao!Sreca pa nisam na tvom mestu....znas....
Postovanii clane foruma, izvini... Molim administratore da obrate paznju na gornji tekst...
Tema se zove 'Nestaje li LSS'. Pišite u okviru teme. Deo upisa neodgovarajuće sadržine temi, je izbrisan.
Srbijalov Admin Tim. |
|
|
|
Lala |
Objavljen 07.02.2011. 19:35
|

Moderator

|
Meshtan, NO COMMENT!
Bogu 'fala, što sam Lala 
|
|
|
|
temudjin |
Objavljen 07.02.2011. 20:13
|

Stari član

|
Tema se zove 'Nestaje li LSS'. Pišite u okviru teme. Deo upisa neodgovarajuće sadržine temi, je izbrisan.
Srbijalov Admin Tim.[/quote]
Sto se tice teme, nestaje li LSS, tacno.
LSS je nestao, dugo poziveo LSS !!! |
|
|
|
Lala |
Objavljen 07.02.2011. 20:31
|

Moderator

|
NO COMMENT!