Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
paninm
 prica nije zavrsena" i kad se vatra ugasila,ostali prosjaci, otkrise u podrumu kuce,veliko bogatstvo koje su ova dvojica skupila od nameta koje su ostali prosjaci morali davati, tako da su u veselju i proslavi do kasno u noc proveli, najzad se oslobodivsi od nazovi prosjaka,i zivese svi srecno i bogato do kraja zivota"
naravoucenije- od vatre se nemozes sakriti.

marcony
 B)

temudjin

Sremac75 kaže:
[Grešiš, i to mnogo.
Ja sam samo rekao da je g.sekretar član LD "JELEN" Bačka Palanka i da se nije ogradio od postupaka svog prijatelja Brace Piškaće, nego ga je (možda i u neznanju) i podržao uveličavši svojim prisustvo veličanstveni lov u ograđenom voćnjaku!
I rekao sam da bi trebao da počne od svog LD u akciji sređivanja stanja u lovstvu!
Ne znam gde je tu omalovažavanje lika i dela g. sekretara?
Daleko bilo da je g. sekretar "neki kriminalac, lupež... ", ali to si ti rekao.
Ako imaš dokaze za takve tvrdnje, pozivam te da ih javno objaviš!

Koliko znam sekretar je pocasni clan drustva. Postoji nepisano lovacko pravilo da je zabranjeno pocasnim clanovima da se bakcu politikom i radom organizacije u kojoj su clanovi. I jos nesto u lov idu samo po pozivu, zamisli nekog da ne koristi funkciju i lovi recimo srndace ili salje nekog kvazi prijatelja da nesto lovi. ccc..
Sto se tice dokaza da je sekretar kriminalac te dokaze nemam, a da je lupez e to jeste... (opisano od strane Gurdjijeva)...
Aha

Lala
 NO COMMENT!
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

punisher
 NO COMMENT

Sniper Hunter
 Jer kao na euro news-uB)Grin

Sremac75
 Izgleda da te svi ignorišu!
I zaslužio si!
Ali ja moram još malo da pokušavam da izvučem nešto iskreno od tebe!
Sve do 08.02.2011. u 24h!

temudjin kaže:
Koliko znam sekretar je pocasni clan drustva. Postoji nepisano lovacko pravilo da je zabranjeno pocasnim clanovima da se bakcu politikom i radom organizacije u kojoj su clanovi.
Aha

Vidiš kako ne znaš!
Prvo, nije g.sekretar član društva-on je član LU Opštine Bačka Palanka, raspoređen u LD "Jelen" Bačka Palanka!
Drugo, počasni članovi su oni sa svim pravima a umanjenim obavezama! Znači i sa pravom da se izjašnjavaju o o politici i o radu organizacije u kojoj su članovi! A to što g. sekretar krovne organizacije misli da se ne treba "bakćati" sa 700 nevraćenih dozvola, sa dvojnom evidencijom odstrela.....(da se ne ponavljam), opet, po ko zna koji put, govoti samo o g.sekretaru krovne organizacije!
Treće, mogli bi komentarisati čime je to g.sekretar krovne organizacije zaslužio da bude počasni član. Šta je to on uradio za LU ili za LD da bi bio počasni član? Možda zato da bi se oni koji su ga ustoličili krili iza njegove moći i uticaja, odnosno da bi ih on štitio!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Sremac75

temudjin kaže:
I jos nesto u lov idu samo po pozivu, zamisli nekog da ne koristi funkciju i lovi recimo srndace ili salje nekog kvazi prijatelja da nesto lovi. ccc..
Aha

Ni ovo, kao ni većina tvojih upisa, meni nema smisla!
Stisni mooda pa kaži ko je to zloupotrebljavao svoj položaj, ili još bolje podnesi krivičnu prijavu!

E zbog takvih koji su to radili, i zbog takvih koji su znali šta se radi ali su ćutali ili odobravali, nam je ovakvo stanje u lovištima!

Kroz veliki broj tvojih upisa, mogao bih da pomislim da ti, iznošenjem polu informacija, u stvari pretiš nekim ljudima, ili ih ucenjuješ sa nekim svojim saznanjima, pa im nagoveštavaš šta sve i o kome znaš i upozoravaš da se "ne igraju sa tobom"!
Ali o tome neka oni misle!
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

temudjin

Sremac75 kaže:
[Ni ovo, kao ni većina tvojih upisa, meni nema smisla!
Stisni mooda pa kaži ko je to zloupotrebljavao svoj položaj, ili još bolje podnesi krivičnu prijavu!
E zbog takvih koji su to radili, i zbog takvih koji su znali šta se radi ali su ćutali ili odobravali, nam je ovakvo stanje u lovištima!
Kroz veliki broj tvojih upisa, mogao bih da pomislim da ti, iznošenjem polu informacija, u stvari pretiš nekim ljudima, ili ih ucenjuješ sa nekim svojim saznanjima, pa im nagoveštavaš šta sve i o kome znaš i upozoravaš da se "ne igraju sa tobom"!
Ali o tome neka oni misle!

Sremac75, upustio si se u nesto sto prevazilazi problem BP. Ponavljam problemi su veci nego sto se prikazuje na forumu. Sto se tice saznanja i ucene.. ha.ha..ha.. veruj da su upoznati nadlezni... i gle nema vise Djure, Djuro gde si... javi se... oprastam ti samu pomisao...
Aha

Sremac75
 Ni u šta se ja nisam upustio!
Ja samo uzimam sebi za pravo da govorim i pišem istinu.
Ma koliko ona za nekoga bila bolna!
A da me najviše boli BP to je tačno!
Žao mi je što i g.sekretara makar malo ne boli BP pored tolikih svinjarija koje se tamo dešavaju!

Koji su problemi koje mi ne vidimo?
Reci već jednom!
Prozovi imenom političare koji nam kroje kapu i koji rade protiv naših interesa!

I treba da obaveštavaš, pa to ti je posao!

Nemoj zvati uru, može da ti ne oprosti!
PraviloPraviloPravilo
Palica

temudjin

Sremac75 kaže:
Ni u šta se ja nisam upustio!
Ja samo uzimam sebi za pravo da govorim i pišem istinu.
Ma koliko ona za nekoga bila bolna!
A da me najviše boli BP to je tačno!
Žao mi je što i g.sekretara makar malo ne boli BP pored tolikih svinjarija koje se tamo dešavaju!
Koji su problemi koje mi ne vidimo?
Reci već jednom!
Prozovi imenom političare koji nam kroje kapu i koji rade protiv naših interesa!
I treba da obaveštavaš, pa to ti je posao!
Nemoj zvati uru, može da ti ne oprosti!

Aha

Sremac75
 ?????????????
PraviloPraviloPravilo
Palica

Lala
 NO COMMENT!

slavaplana
 No comment!

DakiNS
 JBG neko bi da prd.e i d.pe stisne.I da se odbrani i da ne napada i da ne optuži i da ne izda i da ne odgovori i da zadovolji pa ne ide brate nikako nije sve sivo ni mutno .Ili je crno ili belo a mora transparentno što bre ne stisneš i pokažeš da si muško , nego zakukuljeno zamumuljeno u stilu desilo se što se desilo. a stvarno šta se desilo niko ne zna ili zna pa se kada je obelodanjeno pravde da je onomad to pomeno ali se niko nije osvrtao(desilo se to što se desilo)

meshtan
 Ja da sam na tvom mestu ALIEN-e sa Djurom se ne bi zayebavao!Sreca pa nisam na tvom mestu....znas....

Tema je 'Nestaje li LSS'. Bez ovakvih komentara ubuduće.
Srbijalov Admin Tim

temudjin

meshtan kaže:
Ja da sam na tvom mestu ALIEN-e sa Djurom se ne bi zayebavao!Sreca pa nisam na tvom mestu....znas....

Postovanii clane foruma, izvini... Molim administratore da obrate paznju na gornji tekst...

Tema se zove 'Nestaje li LSS'. Pišite u okviru teme. Deo upisa neodgovarajuće sadržine temi, je izbrisan.
Srbijalov Admin Tim.

Lala
 Meshtan, NO COMMENT!

temudjin
 Tema se zove 'Nestaje li LSS'. Pišite u okviru teme. Deo upisa neodgovarajuće sadržine temi, je izbrisan.
Srbijalov Admin Tim.
[/quote]

Sto se tice teme, nestaje li LSS, tacno.
LSS je nestao, dugo poziveo LSS !!!

Lala
 NO COMMENT!

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 13
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,686,110 posete www.srbijalov.com