Evo reakcije pasa na nocasnji trag ds dok smo ih pratili nekoliko kilometara kroz teren, inace psi bi pri susretu sa divljaci koju love trebali da drze rep visoko i hrabro...
Evo da te dopunim posto ne izadje snimak.
Ne znam kako je sa ostalima ali meni se od ovoga kosa na glavi dize, setim se nekadasnjih nasih svinjara cije slike uramljene krase moju sobu. Uh..
''Kao ptica koja jebez krila, Srbija bibez goniča bila''
Ako želiš da izbegneš budale, ne radi ništa, ne pričaj ništa i budi ništa.
aca81 kaže:
Hvala Vlado pa izvolte,ponuda i dogovor vaze pa vi vidite kad vam najvise odgovara,licno bih vise voleo da je ovaj vepric pao koji vikend kasnije kada budemo svi na okupu ali dace bog da budemo uspesniji nego prethodnih susreta
vidimo se druze uskoro, mozda vec sledeceg vikenda
Svaka cast na odstrelu.
Od kojih pasa su ti Baraci, imas svoju liniju, ili?
Pretpostavljam da ih koristis samona svinju?
Pozdrav za Makedoniju.
nidzamotocross kaže:
Svaka cast na odstrelu.
Od kojih pasa su ti Baraci, imas svoju liniju, ili?
Pretpostavljam da ih koristis samona svinju?
Pozdrav za Makedoniju.
Stariji barak sam dobio na poklon od jednog prijatelja ko stene a od iste roditenlje mladze 2 godine kupijo jos jedno poticu iz bosne,koristim i isklucivo na DS i sam prezadovoljan a i izvonredno pametni,ne bi ih menjo za nista,Hocu sada da nabavim zensko kvalitetno stene da bi sacuvao krv.poz
SVAKA CAST imenjace..ja se uvek obradujem
kad vidim tvoje postove jer ima i slika(koje ja nikako da postavim)
dok se uhodam..a malo je vremena.
Kod tebe na slikama CESTO vidim Posavce,jel su u vasoj grupi bolji
od drugih pasa ili je to slucajno!A znam da ti imas Trobojne.
Jedno od nedelje. Lep lovni dan svinje takoreci dosle same na mene i Harija koji je bio meni za pojasom. Jedno pada pogodjeno RWS kuglom a Harija pustam na ostale i krece pesma. Posle 15 minuta javljaju da je izdvojio ranjenog veprica i da ga jos jednom pucaju. Sta se posle toga izdesavalo zna samo Hari ...
Cestitam kolege i na odstrelima i za pse . Nikada jos nisam gledao uzivo kako gonici rade i slusao njihovu pesmu ali verujem da je predivno i da ima neki poseban duh. Pozdrav.
To je nesto najlepse sto lovac moze da dozivi. Uzbudjenje, adrenalin, srce pumpa krv 200 na sat, kosa se podize, misici se grce. To samo moze planina i dobar pas gonic. Zivim za to...
Hvala svima kolege. Danas sam lovio sa Harijem ali ceo dan nismo nasli ni jedan svinjski trag zbog snega koji je na planini padaao do posle ponoci... Vise srece sutra... ;)
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?