Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci
arnotije
 Dolazi li ko na hajku u Blace za vikend,jel bio ko ranijih godina kakva su iskustva,tereni,domacini?Meni je relativno blizu nekih 150 km pa ako bog da zdravlja eto nas.Ima li ko iz tog kraja da kaze par reci?

mirko knezevic
 Arnotije nama je Blace na nekih 50 60 km,ali nikad nisam isao a cuo sam da je dobra organizacija,mislim ima rucak tombola neka,i tako te stvari i da ima dosta ljudi bas puno.

Sremac75
 Ja na žalost preskačem!
ena
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

arnotije

Sremac75 kaže:
Ja na žalost preskačem!
ena

Da vidimo da saljemo pregovaracki tim;)

Sremac75
 Ali bez pregovora o statusu/braku!
ena

PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

arnotije
 Glavna tema razgovora : Odlazak na hajku u Blace!

Lovac Stari
 img211.imageshack.us/img211/5945/sakalijada.jpg
Ovako je bilo u Bozevcu!

Dobar pogled.

markant
 Od sutra će se na portalu naći više informacija o hajci u Uzdinu.Ko od kolega sa foruma dolazi,neka na jakni okači oznaku sa svojim "forum"imenom. tako će mo se lakše prepoznati

aca
 lovac stari trebo si da svratis kod meneSmile

lovdzij@
 Kolega Arnotije ja sam iz tog kraja.Lepo kaze kolega Mirko,dobra organizacija,mnogo lovaca,bogata lutrija sa karabinom za prvu nagradu.Dobrodosliiveli
Lovicu sa gonicima,dok je veka i sveta.I tackaPas

slavaplana
 Ja idem u subotu u Svilajnac kod Dragana Karambe na akciju !Prijavio sam i Gorana Sestica pa ce mo zajedno da pomognemo komsijama !Ocekujem dobar provod!!!!!

arnotije

lovdzij@ kaže:
Kolega Arnotije ja sam iz tog kraja.Lepo kaze kolega Mirko,dobra organizacija,mnogo lovaca,bogata lutrija sa karabinom za prvu nagradu.Dobrodosliiveli

Culi smo se sa upravnikom lovista i prijavili,zdravlje boze eto nas u subotu da se Drutvo iveli a i Gladan a ne bi bilo lose da i nesto srbijalov

Neca92
 Ja bi trebalo da dodjem... 90% dolazim sa jos par drugara, ali oni se nesto femkaju, pa ce da vidimo... Smile
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

vlada lovac

mirko knezevic kaže:
Arnotije nama je Blace na nekih 50 60 km,ali nikad nisam isao a cuo sam da je dobra organizacija,mislim ima rucak tombola neka,i tako te stvari i da ima dosta ljudi bas puno.

Meni je Blace oko 40-45km ali u drugom pravcu, bio sam učesnik na 4-5 hajki, u početku su bile dobro organizovane, uglavno uspešne sa odstrelom, ali u zadnjih par godina mislim da je malo više bačen akcenat na ručak i zabavu posle hajke

duk@
 Ima li neko nameru da ide u Margitu 6.2.2011.
Ja cu ici 99 %. Ako neko ide mogli bi da se licno upoznamo. Presrean

Sve mi diraj ali lov NE!

arnotije
 Dalekoooo ;)

Neca92
 ja ne dolazim u Blace... Sad Cry Uvredjen jbg, tako je kad zavisi od drugih! ali polako...ima vremena! Angry Angry Angry
Lovac nije ko vino ne pije i ko ide planinom samo da ubije!

corak

duk@ kaže:
Ima li neko nameru da ide u Margitu 6.2.2011.
Ja cu ici 99 %. Ako neko ide mogli bi da se licno upoznamo. Presrean
Idem ja, pa mozemo tamo da se vidimo ili da te pokupim, posto si mi usput?KoTuKogaB)

arnotije

Neca1992 kaže:
ja ne dolazim u Blace... Sad Cry Uvredjen jbg, tako je kad zavisi od drugih! ali polako...ima vremena! Angry Angry Angry

Da si sa druge strane pa da te pokupimo,ima dovoljno mesta jer dolazimo sa dva auta,ovako Confused

dex
 kada je hajka u Uzdinu i moze li neki detalji.pozdrav

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,688,757 posete www.srbijalov.com