Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Hajke, lovačke manifestacije, pozivi, obaveštenja, iskustva i utisci
charuga
 svaka cast..nego,ljudi jel se spremate za Margitu?daj da se vidimo ponovo,da se bolje upoznamo..ako treba i u neku kafanu posle hajke na miru da se ispricamo..
..............

Banatski Fazan
 Lep sakal, cestitam. Charuga, kazu lovci iz Dobrice da idu u Margitu sa 3 auta, znaci ima ih dosta iz Dobrice. Idemo sigurno, a bilo bi stvarno dobro da se bar nekoliko nas tamo nadjemo odavde sa portala.....

duk@
 Vec sam mislio da ce mo sa portala da idemo Corak i ja.
Moramo naci nacin da se upoznamo na hajci u Margiti.
Sve mi diraj ali lov NE!

Jank
 E ovo je šakal, što ne izađe kada smo mi bili na Hajci bilo bi veselo....Čestitam dobrom strelcu kome se posrećilo...:uF
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

Jank

Lala kaže:
Još jedna sličica

Lalo, Lalo....znaš a kriješ....CryCryCry....Što nam bre nisi javio, Lično bi išao po čarapane da ih dovedem na ovu izbornu utakmicu pa neka biraju dok mi pijemo Vino...Cry....Ovako ništa.....Angry

Lala
 Jank, druže, falila je Bilja, tek onda bi bila žurka. Trebao sam i ja da idem, ali bolest, jbg...
Inače, na vreme ste bili obavešteni o održavanju, pogledaj na naslovnoj strani, u vestima od pre jedno dve nedelje.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Jank
 Znam znam ...sve je OK nego zbijam malo šale sa našim drugarima Čarapanima....:uF

huntinggirl1
 e kanda je i kozmetički salon zakazao, gosn Lala se spremao i najavio.......
šteta što nije bilo više devojaka, a nadajmo se dogodine da će biti više,
šteta što niste bili,
bilo je super,
posle je organizovan lov za dame, imale su divljači i ulova, a na kraju je sve bilo lakše, prošla trema i ....

slavko75

charuga kaže:
svaka cast..nego,ljudi jel se spremate za Margitu?daj da se vidimo ponovo,da se bolje upoznamo..ako treba i u neku kafanu posle hajke na miru da se ispricamo..

brate charuga ja dolazim il spuskom ili bez uglavnom sam tamo 99posto naravno bez JANK-a ne dolazim xaxa
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

charuga

slavko75 kaže:

charuga kaže:

brate charuga ja dolazim il spuskom ili bez uglavnom sam tamo 99posto naravno bez JANK-a ne dolazim xaxa

slavko ja sam spreman i da ne idem na lisicu ako cemo se tamo bolje ispricati..posle kad krene muzika,nema tu ni price ni upoznavanja..
..............

slavko75
 dase upoznamo pacemo uz muziku laganice sve sto trebaiveli

Jank

slavko75 kaže:
dase upoznamo pacemo uz muziku laganice sve sto trebaiveli

I to kažeš....neka oni love lisice a mi ćemo pevačice....i ja ću vam pomoći kao stari veteran...ha ha ha...:uF

slavko75
 to to uz pevaljku lakse cemo , valjda po nasem ukusu

Limun
 Šteta što Margita nije bliže pa da dodjem sa ove moje Čarapane, al da citiram jednog mog starijeg kolegu lovca "MALI, DALEKO" znaće već moji Čarapani o kome se radi.Pilot
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

slavko75
 limune nije valjda da neces biti

Jank

Limun kaže:
Šteta što Margita nije bliže pa da dodjem sa ove moje Čarapane, al da citiram jednog mog starijeg kolegu lovca "MALI, DALEKO" znaće već moji Čarapani o kome se radi.Pilot

Ili da idemo u Miloševac na šakale e tamo ih biju ljudski a to ti je odmah pored Starog Sela...B)

slavko75
 ajde dogovorite se do sutra da znam,da skivam planove

Limun
 Slavko vrlo rado ali teško da će neko od ovih mojih da pristane, jedva sam ih nagovorio da dodjemo u Planu pa su bili razočarani i naterali me da se što pre vratimo, a meni se da ti kažem iskreno ne dolazi sam i nije baš rentabilno. 

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

slavko75
 e jbg ,limune bice onda neki drugi put dase upoznamo ,bice valjda jos hajki

Limun
 Slavko biće hajki i lovova, a nadam se i tom Slavinom obećanju da se ponovo sretnemo u Plani na druženju forumaša. Baš bih voleo da konačno sve upoznam!

Khalil Gibran

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lovački karabin KARABINI 1788 15.06.2025. 23:14
Lovački karabini češke proizvodnje KARABINI 400 23.02.2025. 19:56
Lovačke priče - stvarni dogadjaji! LOVAČKE PRIČE 877 13.01.2025. 14:39
Lovačko udruženje LOVAČKA UDRUŽENJA 550 11.12.2024. 09:59
Lovačke kobasice od mesa divljači! LOVAČKI RECEPT 40 19.11.2024. 08:36
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,689,483 posete www.srbijalov.com