Sta reci,ljepi ki upisani Blago forumu koji vas imade.
P.S.Cestitke za veprica,a da nije bilo vetra sigurno bi i koji predator izuo sape pred takvom ekipom
Lep lov kao i druženje,sneg je došao kao poručen. Vidljivost odlična ali su drugari u pogonu bili potpuno mokri ali isplatio se trud odstrelom krmače. Predatora nije bilo,verovatno su ostali u rupama zbog vremena. Posle lova ručak i prepričavanje u nedogled.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic
Moram da kažem da je lov bio lep, vreme dobro (osim jakog vetra povremeno), organizacija odlična, a drugo poluvreme interesantno. Moram samo da iskritikujem forumaše što su se rano razišli. Sve pohvale Apinestu na organizaciji.
Evo i ja da se upisem na ovu temu...4 januara sam ispred pasa odstrelio,u stvari bolje receno skratio muke ds koju su psi gonili i svi smo mislili da je ranjena jer nije mogla da se oslanja na zadnji kraj....Medjutim to su bile posledice hvatanja u gvozdja ili neku drugu vrstu zamke poput sajle ili sl. I tek kada sam je odstrelio videli smo o cemu se radi,noga zadnja desna joj je satrulila do iznad kolenice...
Najgore od svega je bilo to sto nikako nisam imao priliku za hitac jer su se psi vrteli oko nje,i zamalo da nam strada terijer zbog toga,zakacila ga je malo ali nije strasno.
Inace svinja je merila 58 kg,sto je posledica hvatanja u zamku ili neku drugu glupost maloumnih ljudi zbog cega je se musila sigurno mesec dana,jer bi da je bila zdrava tezila oko 80-90kg...
Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!
tomo vrbas Offline
· 20.04.2025. 08:48
Христос Васкресе.
Planinko011 Offline
· 04.11.2024. 07:37
Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.
MilanO Offline
· 15.10.2024. 05:38
Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6
tomo vrbas Offline
· 01.01.2024. 19:30
Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻
Planinko011 Offline
· 01.01.2024. 17:21
Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).
slavaplana Offline
· 15.12.2023. 13:46
Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo što to trpimo.
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:13
Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?
Stevo Kuzmanovic Offline
· 14.02.2023. 09:10
Pozdrav svima..
Anita Randjelovic Offline
· 11.02.2023. 15:09
Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?