Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Lov na divlje svinje

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Lov na divlje svinje
klaja
 Brašo čestitam na odstreLIMAOdobreno Još da nam i skuvaš nešto onda bi bilo taman. Stvarno lepa lovačka sreća.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

klaja
 Mrwa mislim da je Canis imao isto dva nazimeta jednim metkom negde u jesen 2015god.
B)Opsta situacija je dobra.Neprijatelj se povlaci na svim linijama.Vojvoda Zivojin Misic

Podunavac
 Od kako lovim karabinsku municiju koristim samo PPU i ni jednu drugu. Jedino sačmenu pucam Mirage (ili neku drugu italijansku ako nema Miragea, RC ili Nobel Sport). Rođo nešta si pobrkao.
Zemara nije problem paprikaš, nego vreme. Tvoje a i moje zadnjih meseci. Više smo se videli poslovno nego privatno ove sezone. Shock
Brašo kuvao sam u subotu fiš. Nemoj da preteruješ. Drž' se posne rane. Grin
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Rodjo šta sam pobrkao?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Па ти рече да је увозна мунџа увек боља па тако и њему. Ја схватио мени.
Tri prsta 2Kolce

DakiNS
 Upravo sam to i rekao jer si lovio u HR a tamo je PPU uvozna mundža.Yes
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Podunavac
 Grin Rođo hrvati ne proizvode karabinsku municiju. A za mene je PPU domaća municija, kao srbinu i državljanu republike Srbije. Tri prsta 2
Tri prsta 2Kolce

canis aureus
 Podunavac Bravo 2 sve Ćestitke Odobreno

... mada, Ćudi me da taj kalJibar može tako što Hmmm
Bravo
The best of the World all game caliber 8x57JS
Dim

canis aureus

klaja kaže:

... mislim da je Canis imao isto dva nazimeta jednim metkom ...

Dobro misliš druže Yes
sam' bilo je malo ranije ...
2013 i 2014 ... (ala vreeme leti Jaooo )
Dim

Predator
 Zemara, čestitam na odstrijelu! Ovakvo nešto se rijetko viđa! Vidi se da ste i ti i "Zlatko" "od tog posla"! Samo mislim da je on namjerno čekao da se nazimad namjeste. U svakom slučaju, profesionalizam na djelu!

Sasvim prirodno

hercegovac
 Druže čestitam ti na odstrijelu. Baš majstorski. Svaka čast.

Podunavac
 Hvala svima na čestitkama. Ali bila je čista slučajnost. Ovo drugo nisam ni video. Velika daljina (100-110 m) bez optike. A svinje na samom rubu kukuruza. Nanišanim, opalim i vidim da je palo i da se koprca. Požurim tamo da ne uđe u kukuruz. Kad sam došao leže dva. Presrean
Tri prsta 2Kolce

canis aureus
 ... šes' komaTa a ovaj veprić mi bijade čista meta za razliku od ostali'/preostali' pet...
Vlažna zemlja, mekana ... mesec mlad a do šume sjena ... nit se čuju nit se vidU Confused
Čuo sam prilJazak kroz šumu, šuškanje, pucketanje, i odjednom ništa više ... nakon desetak minuta mi se učini da vidim crne siluete uz samu šumu ... daljina, 80-90m skoro pa idealno ... izađoše na parcelu pod 'šen'com i iz senke šume, već ih lepo vidim u optici ... palim far ... končanica na "izdvojenom" , plećka ... GRRUU ... novi metak je u cevi, vidim ih još obasjane farom, čini mi se nisu dalje od 100-120m ... dali DA ili NE?? 'oću-neću ... ipak NE ... biće prilike, drugi putA Stari

veprić 80kg nije imao previše šansi vs
9,3x62 + GecoPlJus
Confused
canis aureus priložio:
ds_3.jpg

Dim

mrwa22250
 Cestitke na odstrelu i odluci da postedis ostatak ekipe(do sledeceg puta).Bravo 2
Vidim da ti je lampa na cevki.Ima li kod tebe uticaja na grupu ili tacku pogotka?
Shockdok pametni popustaju,budale zavladase

Finnskogen
 cestitam kolega Odobreno

schweps
 Loviste "Karakusa" jucerasnji lov sa grupom Engleza i odstreljeno 18komada.
i64.tinypic.com/23m3fh4.jpg
i66.tinypic.com/15i6gpg.jpg
Lisica

sasaruma

schweps kaže:

Loviste "Karakusa" jucerasnji lov sa grupom Engleza i odstreljeno 18komada.
i64.tinypic.com/23m3fh4.jpg
i66.tinypic.com/15i6gpg.jpg
AU jel ovo lov ili izlov hahahaha. Svaka cast gospodi englezima.

canis aureus

mrwa22250 kaže:

Cestitke na odstrelu i odluci da postedis ostatak ekipe(do sledeceg puta).Bravo 2
Vidim da ti je lampa na cevki.Ima li kod tebe uticaja na grupu ili tacku pogotka?

Byeiveli 3

Što se tiče utJicaja na grupu pogoDci s lampU ... Hmmm
9,3x62 nema toliko bitno odstupanje s lampU i bRez, pogotovU na ovim kratjim distancama na kojima se pucaDu diBlje svinje noćom
Ovih dana plJaniram posetu strelJištu pa ćem da testiram i iz prvU ruku prenesem Namigivanje
Dim

canis aureus
 ... a do togA tRestiranja ćem morati 'vako da se snJalazim Namigivanje
Prilično čJesto mi se dešavaDu zaVuške ... moglo bi se reći da nije slučajno Confused

... kolega pali far. Sa susJedne čeke tek tada vidim da je svinjče izišlo iz šume u njivu, a kadE sam' Bog zna. Čulo se krckanje granJčica, šuškanje al ne vido' kad iziđe, kazuje kolega izišlo tu negdI izmeđ' nas. Jbga, bilo kak' bilo, koleZi 120m meni 150-160m
Sija a nikako da okine, već se pitam šta se dešava ... okreće se i kreće ka šumi, polako ... GRROUU iz B.Bara 9,3mm i ne pada već pun trk ka šumi ... GRROUU ponovo iz B.Bara i sadE pored svinjčeta u trku videK i busen zemlje iza trkača kako se podiže u vazduh ... trči ka meni ... Zbroja je otkočena, crvena tOčka konJčanJice već 'vata u preticanje ... palim far i odbijam je sa pravca moje čeke ka šumi end tu mi dadne bok na 50 metErI udaljenos' ... crvena tOčka je malo ispred njuške ... GRRUU ... samo skliznu nekija 2-3 koraka tako da se može računati "pad u vatri"
"E tako se to radi" svi prisutni ponoviše kolegi koji je imao i više no lepu priliku da pogodi ...

9,3x62 + GecoPlJus
(nažalost u pitanju je krmača "samica" ... još nam je čudno da je sama ... bili smo sigurni da je mlađi vepar u pitanju, jbga )
Dim

dzudzubajac
 Bravo 2 Bravo 2
Mudrost dolazi iz iskustva. Iskustvo je najčešće nedostatak mudrosti.

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Lov na DIVLJE PATKE LOV NA SITNU DIVLJAČ 1670 29.09.2021. 18:43
Male tajne u lovu na divlje svinje METODE LOVA 140 13.09.2017. 13:56
Trag divlje svinje DIVLJAČ 47 05.02.2017. 20:40
Pripremanje divlje guske LOVAČKI RECEPT 11 10.12.2012. 09:32
Divlje guske u našim lovištima STRUČNI I NAUČNI RADOVI IZ OBLASTI LOVSTVA 1 06.10.2011. 20:17
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 14
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,464
Najnoviji član: Aca Baikal M...

Poslednje vesti
СКУПШТИНА ЈЕДНОГЛАСНО УСВOЈИЛА ИЗВЕШТАЈЕ И П...
ЗАКАЗАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ЛОВАЧКОГ САВЕЗА Ц...
СТРУЧНЕ ТРИБИНЕ ТОКОМ САЈМА
ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ САЈАМСКОГ ГУЛАША
ОДРЖАНА СЕДНИЦА УПРАВНОГ ОДБОРА ЛОВАЧКОГ САВ...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

64,686,088 posete www.srbijalov.com