Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
saja rudnik
 U iole normalnim zemljama,lovackim zemljama, sto ocigledno nasa nije,niti ce to uskoro i biti,jer je dugi niz komunistickog prvo a onda pljackaskog nacina vodjenja lovstva,ostavio dubog trag i korenje,sve je javno.Na taj nacin su lovci informisani o svemu sto ih interesuje i zanima,a s druge strane takav nacin neostavlja puno prostora za malverzacije i razna muljacenja..Ono sto se radilo,sto se radi a bogami i radice se kod nas,sve skiveno,uvijeno i pod velom tajni,kao da se radi o izgradnji atomske bombe,ostavlja bas puno prostora za razna muljanja,malverzacije i pljacke kao sto je to slucaj bio kod nas.S druge strane,kadar obucavan u komunistickom zaostalom rezimu koji i dan danas vedri i oblaci nasem lovstvu,nije bio kadar da se prilagodi i adaptira novonastaloj situaciji.Otud imamo i tako VELIKE Lovne Strucnjake koji su izgubili kompas i vise neznaju kako ce i po kome ce.Nadam se da ce srce preovladati pare da bi nase lovstvo konacno krenulo sa mrtve tacke na kojoj se trenutno nalazi.
Saja Rudnik

DakiNS
 Ficho pa oni su oterali 30 000 ljudi iz članstva LoSoSa pa bi da nadoknade barem 10 000 koji kao ne znaju šta se dešava . Trebaju im nove ovce za veće novce.
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Sremac75
 A. Ćeranić: Problem koji traje 20 godina je da imamo preko 10.000 lovaca koji su van sistema, uzimali su lovnu kartu preko drugih velikih sistema Srbijašuma ili već, oni su nam sada važni da uđu u sistem. Imamo četiri važna člana statuta, a sve ostalo je predmet javne rasprave, najvažnije je da mi objedinimo sve subjekte u LSS...."

Mislim da bi najbolje rešenje za problem 10.000 lovaca van sistema bio da se Zakonom o oružju i municiji dozvoli nošenje i upotreba oružja u lovu samo članovima LSS koji su uredno uplatili članarinu za tekuću godinu.
Trt Milojka

Ćeraniću, jel i ovo rekao Pantelić?
Nekako mi se sada ipak čini da je prva verzija saopštenja sa press konferencije bliža istini!

Sram te bilo Ćeraniću ako si nas lagao!
Sad
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica
PalicaPalicaPalicaPalicaPalica

http://www.youtube.com/watch?v=L8U1EI...8U1EIESS1M

"Ko se iskreno bori za pravdu i istinu, mora biti spreman da se žrtvuje!"

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

ficha007
 "...A. Ćeranić: Trenutmo imovina LSS pripada Republici Srbiji, mi smo korisnici, imamo pravo korišćenja i raspolaganja..."

"...B. Lazić: Po novom Zakonu o imovini, ne može da se izvrši konverzija prava korišćenja u pravo vlasništva..."

Po onome kako ja vidim. u RGZ Služba zakatastar nepokretnosti imovina LSS-a je upisana kao svojina R. Srbije a pravo korišćenja ima LSS.

Paa...kad malo bolje razmislim, možda je tako najbolje i treba kod države insistirati da tako i ostane. Radi se o nacionalnoj asocijaciji lovaca Srbije sa dugom tradicijom, a s obzirom na sadašnji manjak u kasi, sve manje i manje članova, s obzirom na ekipu koja se tamo nalazi...nekako ne mogu da se otmem utisku da je bolje da ta imovina bude vlasništvo R. Srbije da ne bi "dobila noge" ili možda bila založena za dobijanej nekog kredita...
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

ficha007
 Brate Sremac, upravo sam to mislio kada sam citirao upis. Vidiš da se razumemo ko u onoj narodnoj: Što ne obori Stari Vujadin dočeka Deli Radivoje...ili beše tako nekako.ROFL
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

DakiNS
 Kolege da samo znate kako nas prate, čak se posle Slavine skrivene poruke i Pepa 75 ulogovao da vidi šta piše ili je hteo nešto da prepišeGrin

Sremac75

ficha007 kaže:
Brate Sremac, upravo sam to mislio kada sam citirao upis. Vidiš da se razumemo ko u onoj narodnoj: Što ne obori Stari Vujadin dočeka Deli Radivoje...ili beše tako nekako.ROFL

Kada se usere motka najlakše je svaliti krivicu na onoga čija je motka odavno usrana i od koga se to moglo i očekivati!

Baš bih voleo da se g.Zooteka izjasni povodom svog izlaganja (ili ćutanja) na press konferenciji!

A ura je taman rešio da im oprosti.....
PraviloPraviloPravilo
Udri me, ubi me, kožu mi deri, odavno ja sam spreman da mrem, opsuj mi oca, mater, i sve po spisku, samo mi nemoj dirati SREM.
Palica

"Dođu, tako, vremena, kad pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati!'' - Ivo Andrić

"Ako Kosovo nije naše, zašto od nas traže da ga damo...? Ako je njihovo, zašto ga otimaju...? A ako već mogu da ga otmu ne znam sta se vec toliko ustručavaju... ?"

Indjijanac
 S. Grdinić: Nemam šta da dodam ili oduzmem prethodnoj diskusiji i pridružujem se u celosti, ja takođe nisam dobio poziv.
M. Šoškić: Isto.

Z. Popović: Konstatujem da je, sa dve izmene i uz konstataciju da nisu dobili materijale za sednicu (Grdinić, Šoškić, Jovanović), usvojen zapisnik sa prethodne sednice

ljudi lepo rekoše da nisu bili pozvani a zdrp konstatuje da nisu dobili materijal,pa valjda su ovo dva različita pojma
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Indjijanac
 Z. Popović: Predsednik skupštine je dao na glasanje malo kontradiktoran predlog od 500 dinara, a na predlog UO. Predlog UO je još iz februara meseca, i ja sam tako razumeo i zastupao sam predlog UO. Moj predlog na skupštini je bio preglasan kada ga je predsednik skupštine stavio na glasanje i odlučeno je da je jedinstvena članarina od 500 dinara, shodno predlogu u materijalu.
Kolika je za članove LSV i za članove regionalnih saveza? Koja je odluka skupštine?. Imamo tri verzije zapisnika sa skupštine.
Z. Popović: Skupštinska odluka je je 500 din. Ali predlog odluke, je malo kontradiktoran, evo Marko je tu pa da odgovori.
M. Tica: Zahvalan sam na diskusijama i želji da ostanemo jedinstveni, to je da ne budemo maliciozni i cinični. Odluke organa i tela saveza su pravno valjane i punovažne, dok se ne dokaže drugačije i pozivam vas da ih poštujemo, sve dok ne bude drugačije. Molio bih da tako postupamo, jer jedino tako možemo raditi ispravno. UO je sačinio na svojoj sednici i finansijski plan i predlog članarine i kod izjašnjavanja je bilo je diskutanata koji su predlagali da bude članarina jedinstvena 500 din, ili 200+300. Kod stavljanja na glasanje je bilo 500 din, po predlogu UO LSS, što je izazvalo dilemu i nejasnoću. Svi želimo i kažemo da želimo da budemo jedinstveni, bio je predlog južnog regiona da bude jedinstvena članarina 200 din za sve, rok za uplati 30. juli. Posle smederevske skupštine imali su svi još mesec dana da uplate, svi koji su protiv i koji nemaju novac u tom trenutku, da imaju šansu da ostanu u savezu, zašto nisu taj predlog podržali predstavnici regiona i pokrajinskih saveza - očito nije bilo volje za zajednički savez.

evo konačno je i predsednik KROVNE ORGANIZACIJE LOVACA SRBIJE saznao kolika je članarina,bio je malo iznenadjen ali prihvatio je,konačan sud o članarini je doneo najviši organ u državi

Indjijanac
 Z. Popović: Što ste tiče pravnika i zastupanja na sudu, samo može da bude prisutan pravnik u stalnom radnom odnosu ili pak advokat koji se angažuje. Nisam za prijem u radni odnos zbog finansijske situacije. Mi imamo neke slučajeve koje nam drži advokatska kancelarija. Eventualno ove slučajeve koji su sada utužbe LSS zbog prekida članstva da se angažuje ista kancelarija za zastupanje. Što se tiče drugih stvari mi imamo 9 radnika i prema sistematizaciji. Mi smo u aprilu 4 radnika u preduzeće prebacili na žalost to preduzeće nije počelo sa radom, tako da je činjenična situacija 9 radnika, probili smo kvotu 3+3. Ja kažem, sad smo u minusu 2,4 miliona, ovu godinu ćemo isposlovati. Do sada oko 26.000 uplatilo članarinu, na kraju godine očekujem da će to biti oko 35.000, prošle godine je bilo oko 46.000.
Uštede su rađene gde je sve moguće, 56% su smanjeni samo rashodi u odnosu na prethodnih 9 meseci. Mesečni troškovi su 2,5 miliona. Grejanje prošle godine nismo plaćali, stigli su računu, 400.000 RSD je dug iz prethodne godine, tako da mesečno plaćamo više za grejanje oko 80.000 RSD, zbog duga koji je napravljen greškom neispostavljanja računa, gde smo napravili ugovor o prolongiranju plaćanja na više meseci. Šta da kažem, takva je situacija.
Z. Popović: Konstatujem da se usvaja izveštaj o finansijskom poslovanju Lovačkog saveza Srbije za period 1.1.2012. do 30.09.2012. godine.
Izveštaj je usvojen većinom glasova, sa tri uzdržana glasa članova UO LSS.

Sremac75

Indjijanac kaže:
S. Grdinić: Nemam šta da dodam ili oduzmem prethodnoj diskusiji i pridružujem se u celosti, ja takođe nisam dobio poziv.
M. Šoškić: Isto.

Z. Popović: Konstatujem da je, sa dve izmene i uz konstataciju da nisu dobili materijale za sednicu (Grdinić, Šoškić, Jovanović), usvojen zapisnik sa prethodne sednice

ljudi lepo rekoše da nisu bili pozvani a zdrp konstatuje da nisu dobili materijal,pa valjda su ovo dva različita pojma

Možda je i poziv "materijal"?
PraviloPraviloPravilo
Palica

temudjin
 Postovana gospodo sa foruma, kako je svakom grdjaninu dozvoljeno da iznosi svoje misljenje tako je to dozvoljeno i meni.
Lako je kritikovati druge, recimo Lovački savez Srbije ali ... čim neko kritikuje administratore foruma.. onda je reakcija upravo iz konstatacije o intelektulnoj i emotivnoj nezrelosti što nije ni uvredljivo ni podcenjivački.
Proučite sadržaje upisa i sve će se samo reći.
Naravno da se izvinjavam svima koji su moje upise protumačili na način da je neophodno izvinjenje.
I da odgovorim zabrinutima oko zeca u voćnaku, "zec je dobro što i vama želimo"... ha ha ha

DakiNS

temudjin kaže:
Postovana gospodo sa foruma, kako je svakom grdjaninu dozvoljeno da iznosi svoje misljenje tako je to dozvoljeno i meni.
Lako je kritikovati druge, recimo Lovački savez Srbije ali ... čim neko kritikuje administratore foruma.. onda je reakcija upravo iz konstatacije o intelektulnoj i emotivnoj nezrelosti što nije ni uvredljivo ni podcenjivački.
Proučite sadržaje upisa i sve će se samo reći.
Naravno da se izvinjavam svima koji su moje upise protumačili na način da je neophodno izvinjenje.
I da odgovorim zabrinutima oko zeca u voćnaku, "zec je dobro što i vama želimo"... ha ha ha

Kolega temudjine, smatram da ni jedan od admina nije napisao ništa što nije argumentovano. Uglavnom su izražavali ogorčenje na zvaničnu prezentaciju izjave na sajtu LoSoSa.E sad što je ta informacija bila netačna ,mislim da nije naša krivica nego krivica svih vas koji ste odgovorni za tačno informisanje na sajtu. Ja lično voleo bih znati ko je plasirao tu neistinu i sa kojim razlogom? Prve teške reči su krenule upravo od vas,a zatim je usledio odgovor. Sve u svemu zaključak - barem moj je da je vama neko iz vašeg okruženja smestio zvrčku, a sami najbolje znate ko. Ja sam napisao neko moje viđenje nekoliko varijanti zašto je to urađeno a poslednja varijanta je da je neko ofrlje odradio taj posao ne unoseći se u sadržaj koji piše , s tim što bi u tom slučaju trebao zaslužno da dobije otkaz . Bez obzira o kome se radi , ili ukoliko je urađeno sa namerom diskreditacije vas kao sekretara da se otkriju karte jer ovako ostaje ljaga na svima vama u očima običnih lovaca (iskreno mislim da s obzirom na dosadašnje muljanje možda se i ta mrlja neće ni primetiti).

temudjin

DakiNS kaže:
Kolega temudjine, smatram da ni jedan od admina nije napisao ništa što nije argumentovano. Uglavnom su izražavali ogorčenje na zvaničnu prezentaciju izjave na sajtu LoSoSa.E sad što je ta informacija bila netačna ,mislim da nije naša krivica nego krivica svih vas koji ste odgovorni za tačno informisanje na sajtu. Ja lično voleo bih znati ko je plasirao tu neistinu i sa kojim razlogom? Prve teške reči su krenule upravo od vas,a zatim je usledio odgovor. Sve u svemu zaključak - barem moj je da je vama neko iz vašeg okruženja smestio zvrčku, a sami najbolje znate ko. Ja sam napisao neko moje viđenje nekoliko varijanti zašto je to urađeno a poslednja varijanta je da je neko ofrlje odradio taj posao ne unoseći se u sadržaj koji piše , s tim što bi u tom slučaju trebao zaslužno da dobije otkaz . Bez obzira o kome se radi , ili ukoliko je urađeno sa namerom diskreditacije vas kao sekretara da se otkriju karte jer ovako ostaje ljaga na svima vama u očima običnih lovaca (iskreno mislim da s obzirom na dosadašnje muljanje možda se i ta mrlja neće ni primetiti).

Kolega DakiNS moram da ispravim oko mrlje i muljanja, ko je prvi krenuo da podsetim samo na recenicu "macne zeca u vocnjaku" a da pojedini adminstratori "muljaju" to vec i vrapci znaju.
Konstatacija "ostaje ljaga na svima vama u ocima obicnih lovaca" je delimicno tacna jer isuvise je Srbija mala da se ne bi znalo ko sta i za koga radi. Medjutim kako se radi o "grupi od tri i više lica, koja postoji određeno vreme i deluje sporazumno u cilju vršenja jednog ili više krivičnih dela za koja je predviđena kazna zatvora od četiri godine ili teža kazna, radi sticanja, posredno ili neposredno, finansijske ili druge materijalne koristi" da prepustimo dalji tok nadleznima recimo UBPOK-u.
Pozdrav Temudjin

slavaplana
 Ako ocekuje sazaljenje i suze od strane ADMINISTRATORA to se nece desiti!!

Sve konferencije za novinare koje organizuje LSS u zadnje vreme su propale i ne lice ninasta!!!

Zar ne vide pojedinci da se LSS smeje citava javnost kako sta iznesu u javnost???

Od Titela pa preko izjava koje su ocito montirane sa ciljem da se spremi teren za odkaz tebi ako to do sada nisi primetio !!

Sta ces preduzeti protiv N.N lica koji ti je namestio onaj tekst na sajtu LSS koji nisi rekao???

Ko je isti objavio na sajt LSS???

Krivi smo Mi koji smo tu glupost prvi videli i krenuli da se zezamo jer je sajt LSS mesto gde se lovci upoznaju sa radom LSS i sta smo videli???

izjavu koju si ti navodno izrekao???

Sta si ocekivao???

Ti sad vodi istragu ko ti je sve namestio i sa kakvim ciljem!!!

Sto se mene tice sam si pokazao koliko si sujetan kad je zezanje na tvoj racun!!
Ne prihvatas cinjenicu da si i ti morao da dodjes jednom na red!!

Pantelicu svaka cast kako je pokusao da ti smesti igru ili je to Popovic uradio ti to ispitaj pa javi kako bi Mi nezreli i kao manipulatori znali sta je istina!!

Sto se mene tice tvoje neucestvovanje na ovom forumu mi nece nedostajati!!!
Ima jedna lepa pesma Zorana Jovanovica "ZIVECU JA I BEZ TEBE"!!!

temudjin

slavaplana kaže:
Sto se mene tice sam si pokazao koliko si sujetan kad je zezanje na tvoj racun!!
Ne prihvatas cinjenicu da si i ti morao da dodjes jednom na red!!
Sto se mene tice tvoje neucestvovanje na ovom forumu mi nece nedostajati!!!
Ima jedna lepa pesma Zorana Jovanovica "ZIVECU JA I BEZ TEBE"!!!

Tako je, posto sam rukovodilac navikao sam da me vode za ruku. ha ha
Konstatacija vazi u oba smera. Hvala na upisima i pozdrav. Temudjin

temudjin

Sremac75 kaže:
A. Ćeranić: Problem koji traje 20 godina je da imamo preko 10.000 lovaca koji su van sistema, uzimali su lovnu kartu preko drugih velikih sistema Srbijašuma ili već, oni su nam sada važni da uđu u sistem. Imamo četiri važna člana statuta, a sve ostalo je predmet javne rasprave, najvažnije je da mi objedinimo sve subjekte u LSS...."

Mislim da bi najbolje rešenje za problem 10.000 lovaca van sistema bio da se Zakonom o oružju i municiji dozvoli nošenje i upotreba oružja u lovu samo članovima LSS koji su uredno uplatili članarinu za tekuću godinu.
Trt Milojka
Ćeraniću, jel i ovo rekao Pantelić?
Nekako mi se sada ipak čini da je prva verzija saopštenja sa press konferencije bliža istini!
Sram te bilo Ćeraniću ako si nas lagao!
Sad

Molim da se podvuce i "traje 20 godina" i da uhvacen sam u lazi jer kad razmislim - problem postoji preko 80 godina-. Hvala pazljivom clanu foruma Sremcu75 sto mi je ukazao na pogresku. Sto se tice druge konstatacije (sta je receno na konferenciji za stampu ocigledno nije vazno) i to je lako proverljivo jer se odmah saznalo ko je kreirao saopstenje.
Pozdrav Temudjin
p.s.
Da prenesem pozdrav od zeca iz vocnjaka, u guzvi je jer jos uvek ustanovljava stetu!

temudjin

saja rudnik kaže:
Otud imamo i tako VELIKE Lovne Strucnjake koji su izgubili kompas i vise neznaju kako ce i po kome ce.Nadam se da ce srce preovladati pare da bi nase lovstvo konacno krenulo sa mrtve tacke na kojoj se trenutno nalazi.

Postovani clanu foruma, Sajo rudnice, hvala na iskazanim prekrasnim recima. Takodje se nadam da ce srce preovladati i da ce nase lovstvo krenuti sa mrtve tacke gde se, da podsetim, nalazi od 1931. godine.
Temudjin

temudjin

Lala kaže:
Da li ja treba sada, pošto sam nazvan manipulantom, da počnem da lepim Ćeraniću etikete slične vrste?
Neću, ja držim do sebe i svog dostojanstva, i trudim se da budem gospodin lovac, a ne nekakav histerik koji će dozvoliti sebi takav pad da me neko isprovocira da krenem sa kačenjem ružnih epiteta.
Vaspitan sam tako da verujem da svaki čovek u sebi ima makar zrnce stida.
Ali sam vaspitan isto tako, da ne okrećem drugi obraz, kolega Elko!

Dragi kolaga Lalo, lako je kritikovati druge a kada drugi samo malo uzvrate odmah je to histerija.
Jos jedna mala primedba, nigde u upisima nije data pojedinacna konstatacija vec samo opsta i upravo to je razlika od kritika upucenih recimo na racun Saveza. I na kraju ukoliko neko zeli izvinjenje mora prvo sam da se izvini te sledi samo kratko - Lalo izvini!-.

DakiNS

temudjin kaže:

DakiNS kaže:

Kolega DakiNS moram da ispravim oko mrlje i muljanja, ko je prvi krenuo da podsetim samo na recenicu "macne zeca u vocnjaku" a da pojedini adminstratori "muljaju" to vec i vrapci znaju.
Konstatacija "ostaje ljaga na svima vama u ocima obicnih lovaca" je delimicno tacna jer isuvise je Srbija mala da se ne bi znalo ko sta i za koga radi. Medjutim kako se radi o "grupi od tri i više lica, koja postoji određeno vreme i deluje sporazumno u cilju vršenja jednog ili više krivičnih dela za koja je predviđena kazna zatvora od četiri godine ili teža kazna, radi sticanja, posredno ili neposredno, finansijske ili druge materijalne koristi" da prepustimo dalji tok nadleznima recimo UBPOK-u.
Pozdrav Temudjin

Dragi moj temudjine nas dvojica kao po onoj narodnoj- baba drumom , deda šumom! Jedno pišem i pitam , a ti drugo odgovaraš.Lovac 3

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 18
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,061,134 posete www.srbijalov.com