Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
Lala

elko kaže:
Jedan predlog za moje, nadam se drugove, iako ih sve ne poznajem, administratore.
Nemojte da brojite upise već broj reči, inače ja ( a nisam mlad ) ostadoh bez pločice , o ordenu bilo koje vrste ili reda i ne razmišljam ( uglavnom nisam nikome previše mio ).Pa čime Drugovi da se pohvalim.
Malo šale u ovim sumornim lovačkim danima.

Elko, ne brini, za svečane prilike mogu da ti pozajmim za prvu ruku moju pločicu 'Lala - Srbijalov', ali da vratiš!Grin
Kakvo je vreme došlo, bojim se da će mi jednog dana neko oteti pločicu, jbt, možda bolje da bude kod tebe! Grin

Berzanska cena mesinga je u stalnom porastu, od kada raste tražnja za pločicama, a pošto Srbijalov ima vrlo limitirane fondove (mesečno oko ogromnih 1500 dinara), mogu samo da obećam da pločica stiže, sigurno pre usvajanja Statuta LSS! HaHaHa
A da se obratimo LSS za pomoć u mesingu, kao Jeremija za mesečnu donaciju? Još malo pa ćemo morati da pretapamo prazne čaure i koristimo mesing od njih! Smeko

Pošto na sajmu lova u KG nisam uspeo da se izborim za porciju paprikaša iz kotlića ekipe LSCS, iako ste tamo bili i ti i Tomica, predložiću admin timu da pažljivo razmotri tvoj zahtev za pločicu! A tamo je bilo 4 admina (Slava, Daki, Sniper i ja), niko jeo nije!!! Jedna pločica za 4 porcije paprikaša - malo li je? Grin
Šalim se, naravno; biće pločica i za tebe.
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala

elko kaže:
U listu Lovac broj 2. sve podmetanja i laži od onih koji su i doveli do ovoga, pa još očekuju da neko laži, i ličnu promociju plaća 70 dinara po broju.

Ne pominji glasilo LSS, eno onaj dugo najavljivani e-Lovac, na svom sajtu još uvek ima broj za septembar/oktobar, a evo prodje i novembar, a nema novog broja.

Nego, da li se glasilo LSS distirbuira lovcima u Vojvodini? Interesantno bi bilo znati odgovor!

Dakle: da li vojvodjanski lovci, koji su preko svojih LU platili članarinu za LSV, u kojem je i deo od 200 dinara (a ne 60, kako mnogi misle) za LSS, da li vojvodjanski lovci dobijaju glasilo LSS???
U kolikom tiražu se štampa glasilo LSS 'Lovac'???

Koliko ja znam, Ministarstvo je odobrilo neka sredstva LSS-u za projekat informisanja. Da li su te pare uplaćene i iskorišćene?

Indjijanac

Lala kaže:
Pošto na sajmu lova u KG nisam uspeo da se izborim za porciju paprikaša iz kotlića ekipe LSCS, iako ste tamo bili i ti i Tomica, predložiću admin timu da pažljivo razmotri tvoj zahtev za pločicu! A tamo je bilo 4 admina (Slava, Daki, Sniper i ja), niko jeo nije!!! Jedna pločica za 4 porcije paprikaša - malo li je? Grin

a gde sam ja onda bioHmmm

Lala se izvinjava, mator čovek pa zaboravlja!!! Još gore za Elka - bilo je 5 admina!!! Grin
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Indjijanac

Lala kaže:
U komentaru na naslovnoj strani, u vezi zvanične izjave 'ljutog bojovnika' Ćeranića, juče ujutro sam napisao sledeće:

'Sukob Ćeranića sa nekim od admina odavde nije po strateškom pitanju DA ili NE LSS, nego po pitanju koncepcije i funkcionalnosti - kakav treba da bude Savez, šta i kako da radi! Koliko sam ja razumeo, prema upisima, ogromna većina članova portala Srbijalov je bila za očuvanje LSS, i sada je, ali ni slučajno ovakvog kakav je sada, sa ovom garniturom i načinom rada.
Ono što sam očekivao da vidim, a ne vidim u izjavi, je barem neka doza samokritike. Niko nije bezgrešan. Kao što ne vidim ni jednu reč na račun pojedinaca-zaposlenih iz stručne službe saveza, a njihova uloga nije zanemarljiva u celoj priči - ko je solio i dosoljavao?
Pošto vidim da se Smederevo pojavljuje kao neka prelomna tačka, da podsetim da je prema anketi na našem portalu, čak 67% anketiranih izjavilo da je u Smederevu kršen statut LSS, dok je još dodatnih 20% reklo da ih to ne zanima uopšte!! Toliko o 'smederevcima' i o onima koji su isforsirali takav način rada. A sada još i sekretar LSS u svojoj ostavci u prvoj rečenici pominje Smederevo, i distancira se od te skupštine.'

jedva pronadjoh sliku u telefonu
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

elko
 Kritika je na mestu.Da se ispraviti.Ili tamo ili vamo.Sva objašnjenja bi bila neumesna.Sve greške se ispravljaju osim kada Bog pogreši.

Ja sam inače više za pauzu nego za lov.

DakiNS

elko kaže:
Kritika je na mestu.Da se ispraviti.Ili tamo ili vamo.Sva objašnjenja bi bila neumesna.Sve greške se ispravljaju osim kada Bog pogreši.

Imao si priliku i za pauzu . U septembru bilo je ako se sećaš druženje kod mene, pola obala - pola splavGrin inače bi potonuli, poziv bio otvoren za sve .Bilo je i kolega koji se nisu prijavili ali ipak su došli. Kelt je došao autobusom popodne .Malo li je?
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

Evodija
 INIJANAC II Indjijanac Medalja-u si dobioJaooo
mogu samo da ponudim za pločicu gajbu bresaka, ili džak futoškog kupusa.HaHaHaKoTuKoga

Lala
 Elko, nije daleko od pameti da se može desiti da nam LSS ponudi više porcija paprikaša, samo da ti ne damo pločicu? Ili će oni ponuditi pasulj, po Ćeranićevom receptu? Hahaahahahhahahahhaahahhahaha

elko
 Samo nek je šale, bar malo.Prečesto mi se zakuka.
Što ne znadoh za taj Futoški kupus a ne da stavljam ova hibrid - nikako da se ukiseli.
Radi bolje komunikacije, a nije udvaranje Vojvođanima.
Jedini grad koji mi se dopada osim onog u kom sam porastao i koji je sada tuđ je Novi Sad.
Prvu godinu pravnog fakulteta sam završio u Novom Sadu daleke 1978 godine.

No, što je čovek stariji sve je više sećanja a manje vremena, ili je varka, a tek kada čovek poludi pa se upusti u lovnu politiku.To je kraj.
Na autobuskoj stanici ( nije se imalo auta ) mekike za čistu peticu.
Pošto su mi auto trke u duši ( bio je auto klub Auto Centar AMK) dugo će mi ostati u sećanju Mišeluk, Iriški Venac ( i riblja čorba ) hotel Park,Putnik i Petrovaradin i PTT hotel na Fruškoj Gori.

Lala
 Samo kad ti nije motel na Fruškoj ostao u sećanju, tamo samo pravi švaleri odlaze! HaHaHa
Ti si po Fruškoj garant 'zečice' jurio! ROFL

Kako bre da ti damo pločicu, pa da te ne daj Bože u'fate 'u šteti', tj. 'u krivojebu', a ti sa pločicom Srbijalov? Treba dobro razmisliti!!!No no no Grin

P.S.
Još gore, ako ti se ne daj Bože desi da omaneš i zatajiš, a pločica na grudima, snaša bi o'ma rekla 'ko ti dade pločicu!?'...
Ja lepo ne znam šta mi je danas, krenuo sam da se zezam od ranog jutra, ovo neće na dobro izaći!

ficha007
 Sve je to lepo, vidim ja dele se neke pločice, a meni ne stiže ništa!!!! Nema mi admina Slave da me utešiFrown
ČVRSTINA VERE, ČISTOTA DUŠE, ČESTITOST ŽIVOTA

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

DakiNS

ficha007 kaže:
Sve je to lepo, vidim ja dele se neke pločice, a meni ne stiže ništa!!!! Nema mi admina Slave da me utešiFrown

Ne sekiraj se ficho , čeka te pločica , ALI kada postaneš lovacGrin

ficha007
 Ahahahaha, touche!!!! Ne znam samo da li mesig rđa jerbo se bojim da će "zahrđati" od silnog čekanjaROFL

"Ko sme, taj može. Ko ne zna za strah, taj ide napred" ( Vojvoda Živojin Mišić )

elko
 I Ti ćeš ovako Kume ali sutra ( malo ).

kelt

DakiNS kaže:

elko kaže:

Imao si priliku i za pauzu . U septembru bilo je ako se sećaš druženje kod mene, pola obala - pola splavGrin inače bi potonuli, poziv bio otvoren za sve .Bilo je i kolega koji se nisu prijavili ali ipak su došli. Kelt je došao autobusom popodne .Malo li je?

za pravo druzenje uz kotlic i nestinsko vino dolazim i pesice ako nemoze nikako drugacijeiveli 3
Mi necemo reci gde praznina zveci
Kao klepka suplja,
Mi hocemo dela velikih bez reci-
Zuljeva i znoja, stradanja i vere,
Pelina iz cije zuci pcela bere
i med slatki skuplja.
A. Santic
http://www.youtube.com/watch?v=pDIl8R...re=related

Podunavac
 Neko nema ni jednu pločicu a nekome se nude tri. Ja sam dobio jednu od ujka Janka a jednu od majstor Jevtića. A Slava mi pred sajam u N. Sadu reče da će mi poslati pločicu. Reko od koga sad opet, imam već dve?Zbunjen Pomislio sam da se daje po jedna pločica za svakih hiljadu upisa.ROFL
A da Lala nebi morao da pretapa čaure i troši vreme, nudim donaciju jedne tenkovske čaure pa da se naprave pločice za kolege koji ih još nemaju. Ali obavezno da bude jedna za mog druga Fichu, inače ništa od donacije.Trt Milojka
Tri prsta 2Kolce

ficha007

DakiNS kaže:

ficha007 kaže:

Ne sekiraj se ficho , čeka te pločica , ALI kada postaneš lovacGrin

Daki, Daki...vidim ja da bi vi mene da "krstite" što pre.ROFL.

E moj Podunavac, ovi Mapetovci su opasna "reakcija". Samo im fali da osnuju neki dom penzionera i u njemu neki hor pa da malo zapevaju: "Godineeee su proleteleeee...!!!!"ROFL

DakiNS
 Ficho mesinh ne rđa nego pozeleni .Taman boja za taze lovca sve do prvog lova , e tada će pocrveneti ali ovo

Limun
 Ficha pušti čičice još im se nešto čini, a dali bi sve na svetu da se vrate u naše godine ( činimi se da sam u tvom pretstavljanju pročitao da smo generacija 75' ko i bata Sremac, doduše ja sam stariji jedno 12 dana od tebe Grin) ma može samo da nam zavide! Smile
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

ficha007
 Hahah, ima da odem kod zubara da mi rokne par inekcija da mi pozadina utrne pa možete da Palica koliko hoćete.

"Izgleda šašavo ali mene g..a više ne boli..."ROFL

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,057,332 posete www.srbijalov.com