Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
NESTAJE LI LSS? (Arhiva do 31.12.2013.)
DakiNS
 Limun da znaš da sam ti obrisao poslednja dva upisaGrin

Nazad na temu

Vratimo se našim omiljenim LoSoSima
KADA BUDEM LOVIO U VEČNIM LOVIŠTIMA LOVIĆU SA BRETONOM

temudjin

Sremac75 kaže:

A. Ćerenić kaže:
"U zelji da sacuvam Savez upustio sam se u ljuti boj sa Upravom za sume, pojedinim administratorima Srbijalova..."

Meni se ova rečenica uopšte ne sviđa, možda i zato što je ne razumem!
Koji su to od administratora (množina) ovog foruma bio protiv očuvanja saveza, pa je sa njima trebalo voditi ljuti boj?
Da ne ispadne da je neko odavde rušio Savez!!!!

Ljuti boj je pesnicki izraz u sustini predstavlja samo razmenu misljenja.
p.s.
Sto se tice PIVA, u opticaju je ali ima mali problem upravni odbor Saveza predstavlja ujedno i Skupstinu PIVA tako da je ... kao sto rekoh samo u opticaju ali ne i resenje!

Limun

DakiNS kaže:
Limun da znaš da sam ti obrisao poslednja dva upisaGrin

Nazad na temu

Vratimo se našim omiljenim LoSoSima
Trt Milojka

Tako ti je to kada isti upis ponovišTri prsta 2 puta za redomPfft
Pozdrav od Čarapana!Jaooo "ja s'tem nem ništa"
LimunLimunLimunLimunLimun

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

DakiNS
 Jeste kolega temudjine , samo ima jedan problemčić a to je pitanje "koji" upravni odbor , da li ona grupaChutSpavanje od koje ne videsmo neke vajde ili neki novi?

Limun

temudjin kaže:

Sremac75 kaže:

A. Ćerenić kaže:
"U zelji da sacuvam Savez upustio sam se u ljuti boj sa Upravom za sume, pojedinim administratorima Srbijalova..."

Meni se ova rečenica uopšte ne sviđa, možda i zato što je ne razumem!
Koji su to od administratora (množina) ovog foruma bio protiv očuvanja saveza, pa je sa njima trebalo voditi ljuti boj?
Da ne ispadne da je neko odavde rušio Savez!!!!

Ljuti boj je pesnicki izraz u sustini predstavlja samo razmenu misljenja.
p.s.
Sto se tice PIVA, u opticaju je ali ima mali problem upravni odbor Saveza predstavlja ujedno i Skupstinu PIVA tako da je ... kao sto rekoh samo u opticaju ali ne i resenje!
A i ovde jedno Trt Milojka

"Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nježnost kukavnost, a klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a šutnja neznanje."

Khalil Gibran

temudjin

DakiNS kaže:
Jeste kolega temudjine , samo ima jedan problemčić a to je pitanje "koji" upravni odbor , da li ona grupaChutSpavanje od koje ne videsmo neke vajde ili neki novi?

Naravno da se odnosi na postojecu grupaciju a Jelen je napravljen prvenstveno za distribuciju lovne karte i prikupljanje podataka kao posledica odredbi novog zakona. Neophodan je novi Upravni odbor a za to novi Statut itd... Na kraju ce ispasti da ce se promeniti i zakon i pravilnici a ista "mala grupa pe.era" ce uraditi sve samo da ostane na funkcijama. No sto kaze poslovica jutro je pametnije od veceri da sacekamo .....

DakiNS
 E to je već pominjanje Familije , neka nadam se da će i nama (lovcima) svanuti

Limun
 Daki meni ovaj predhodni upis gos. Temudjina liči kao da se javno deklarise kao pe.er, pa zar on ne dolazi iz iste branše koju pominje. ccc crni Temudjine Smile

Khalil Gibran

DakiNS
 Limune , nemoj da cediš kiselinu ! Nisi dobro pročitao upise. da te podsetim na temudjinove upise:

Potom ne zelim da se kandidujem ni za jednu funkciju u savezu

Na kraju ce ispasti da ce se promeniti i zakon i pravilnici a ista "mala grupa pe.era" ce uraditi sve samo da ostane na funkcijama.Lupaika

Indjijanac
 [movie=youtube]-VBMmNlIEpE[/movie]
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Evodija
 Indjijanac pa mi slavimo već tri dana,iveli 3.
Ali još uvek nam NEMA druga SLAVEJaooo SrbijalovKolce

Indjijanac
 kako ja vidim opet će se dobijati spomenica uz potvrdu dva svedoka.

Nego Temudjine ima li kakvih novosti ili zanimljivosti iz KROVNE ORGANIZACIJE LOVACA SRBIJE?
IndjijanacĆIRKO PA JEL TI NEZNAŠ DA U INDJIJU IMA DJUNGLA?
http://www.youtube.com/watch?v=vOipjp...page#t=25s

Gedza66

elko kaže:
Jedan predlog za moje, nadam se drugove, iako ih sve ne poznajem, administratore.
Nemojte da brojite upise već broj reči, inače ja ( a nisam mlad ) ostadoh bez pločice , o ordenu bilo koje vrste ili reda i ne razmišljam ( uglavnom nisam nikome previše mio ).Pa čime Drugovi da se pohvalim.
Malo šale u ovim sumornim lovačkim danima.

Da se zakljuciti da je mesingana plocica sa odgovarajucim sadrzajem dosta trazena u poslednje vreme, narocito ako na njoj pise " ......... Srbijalov".

Zasto i zbog cega, pokazace vreme!

Nego, ima li nekog kriterijuma za dodelu iste?

Broj upisa, broj reci, kvantitet ili kvalitet sadrzine upisa(?) ili neki drugi kriterijumi?

Verujem da ce se to resiti nekim "pravilnikom", tako da do tog vremena kolega Elko moras biti strpljiv.

Kazu kolega Elko, da u svakoj sali ima ponajmanje sale. Medalja
ČUJTE LOVCI!!!ČUVAJTE SE SEBE

DakiNS

temudjin kaže:

DakiNS kaže:

Naravno da se odnosi na postojecu grupaciju a Jelen je napravljen prvenstveno za distribuciju lovne karte i prikupljanje podataka kao posledica odredbi novog zakona. Neophodan je novi Upravni odbor a za to novi Statut itd... Na kraju ce ispasti da ce se promeniti i zakon i pravilnici a ista "mala grupa pe.era" ce uraditi sve samo da ostane na funkcijama. No sto kaze poslovica jutro je pametnije od veceri da sacekamo .....

Nema nam temudjina! Možda je sledeće jutro pametnije od prošlog pa da sačekamo. Nadam se da nećemo čekati do 21 decembra ! Evo nešto nađoh na netu:

Uvereni da će se apokalipsa zaista desiti 21. decembra, potrošili su stotine hiljada dolara kako bi se pripremili za "dan D". Sagradili su skloništa i napunili ih hranom, gorivom i oružjem. Svi oni našli su se u novom dokumentarcu "Nešnl džiografika" o ljudima koji su svoje živote posvetili pripremanju za kraj sveta.

Možda su se i LoSoSi spremali za apokalipsu i tako spiskali lovačke novceLovac 3

DakiNS

DakiNS kaže:

Evo jednog delića statuta da li starog ili budućeg?

Upravni odbor ima i sledeće nadležnosti:
- upravlja imovinom i sredstvima i odlučuje o raspolaganju pokretnom imovinom, zaključivanju ugovora i drugim poslovima kojima se stvaraju materijalna prava i obaveze za Savez;GrinROFLHaHaHa

Jank
 Bez Slave ova tema nije zanimljiva...

diskusija se rasplamsava
kad napiše nešto Slava,
temuđin se džabe brani
odbrojani su mu dani.......HaHaHa
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

slavaplana
 FotoSrbijalovRespekt

Lala
 Evo ponovo malo da podsetim naše istaknute lovne radnike na ono što se dešavalo pre usvajanja ZODL, onog istog Zakona koji sada toliko osporavaju, i za koji tvrde da nisu dali saglasnost.
Evo jednog dokumenta, sa sastanka radne grupe, od 21.09.2009., kada je rad na usaglašavanju već bio pri kraju.
Obratite pažnju na rukom dopisane primedbe na strani 4., tj. uslovljavanje potpisivanja, i pročitajte kako su se ljudi iz Uprave za šume i predstavnici LSV prepucavali oko toga ko je veći branitelj Ustava i zakona.

Evo dokument (str. 1.), klik na sliku za uvećanje:
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Lala
 Strana 2.:

Lala
 Strana 3.:

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
NESTAJE LI LSS? LOVAČKA UDRUŽENJA 1239 02.06.2024. 12:41
Ptičji svet koji nestaje DIVLJAČ 8 07.11.2014. 15:00
Članarina 2013 LOVAČKA UDRUŽENJA 89 25.02.2014. 10:15
Skupština LSS 16.03.2013. LOVAČKA UDRUŽENJA 64 06.03.2013. 21:07
CENOVNIK LSS za lovnu 2012/2013 PROPISI O LOVU 7 17.12.2011. 18:24
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 20
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,474
Najnoviji član: springer

Poslednje vesti
Lovna sezona jelena svih polova traje do 15. februara
Донете измене и допуне Правилника о проглаша...
Обавештење корисницима ловишта о поступању з...
УСВОЈЕН ИЗВЕШТАЈ О РАДУ ЛСЦС
Lovna kinologija- Reprezentacija Srbije ponovila prošlogodišnji uspeh na Svetskom...

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

OfflineAdmin
· 19.11.2025. 12:42

Podunavac Bye

· 17.11.2025. 20:08

Поздрав другари. Дуго ме није било.

· 25.07.2025. 13:27

Bog da mu dusu oprosti. Pozdrav Daki, vidimo se u vecnim lovistima !

· 24.07.2025. 21:28

Бог да му душу прости, породици живот и здравље.

· 24.07.2025. 19:00

Moje saučešće Darkovoj porodici i prijateljima, veoma sam ga poštovao... Nek mu je slava... Pozdravi Lalu i Mrvicu...

· 24.07.2025. 18:30

Sada primio poruku da je DakiNS.preminuo. Predivan čovek,prijatelj,lj
udima,nemam reci kojim bih ga opisao! Darko lovi večnim lovištima sa svojim bretonima. 😞😞😞

· 24.07.2025. 15:13

Наш колега и душа овог форума, DakiNS је умро данас. Нека му је лака земља и да има одличну екипу у вечним ловишти

Lela
· 17.05.2025. 12:37

Krivolov se odvija u Zapadnoj Srbiji, Opština Požega, okolna sela ! Ubijaju se srne !!!

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

66,057,331 posete www.srbijalov.com