Lovački portal SRBIJALOV - Forumske diskusije: Kako je protekao današnji lov?

Navigacija
 Naslovna
 Vesti
 FORUM
 Pravila sajta
 Kodeks lovaca
 Kalendar lova
 Članci o lovu
 Sajmovi lova
 Galerija
 Linkovi
 Knjiga gostiju
 Kontakt
 REKLAMIRANJE
REKLAME
REKLAMIRAJTE SE KOD NAS

Domen za Lovačka udruženja

Lovački savez Centralne Srbije

INTERMAKER
Vreme

Pregled teme
 Štampaj teme
Kako je protekao današnji lov?
petar
 Kod nas, prolse nedelje lov na zeca, 47 lovaca, 10 zeceva bilo, ove nedelje 75 lovaca, 68 zeceva i pet petlova, mnogo bolje nego u subotu i prosle nedelje...B)
Just like old times!

petar

Lala kaže:
Danas sam bio u poseti kod našeg kolege Bele, u Ečki. Dakle, ljudi, ono tamo je raj na zemlji - Beli sam rekao da će živeti minimum 200 godina, kad je okružen takvom prirodom. Proveo sam izuzetno prijatno popodne sa Belom, njegovom suprugom i sestrom - divni ljudi. Zahvaljujem se na gostoprimstvu!
Naravno, nismo lovili, ovo je bila jedna prijateljska poseta.
Moj Master je imao prilike da malo istrčava po fenomenalnom terenu za lov, siromah nije stizao uopšte da podigne njušku, koliko mirisa divljači ima, obeznanio se! Lupao je marke na svakih 5 metara, maltene. Bojim se da noćas neće moći da spava Smile
Evo ovako izgleda jedno od jezera, iz kojeg je ispuštena voda radi izlova ribe. Tačkice u vodi i na nebu su razne barske ptice, na hiljade njih!
Bela, Bela, zavidim ti!Yes

Ecka je na tri kilometra daleko od Zrenjanina, u mojoj je opstini, znam kako je tamo, znam terene, bio sam puno puta u Belom Blatu, Lukinom Selu i Ecki, granice se sa rezervatom prirode Carska Bara, u kojem nema nikakvog lova, jel, posto je zasticeno, i zbog toga su, Lalo puni divljaci koja prelazi iz rezervata u lovista. Inace je sve pod lovistem Begej povrsine oko 120000 ha, kojim gazduje LU Zrenjanin, gde sam clan...B)
Just like old times!

Lovac Stari
 Meni je poznato da u Ecki stanuje i zivi upravnik(upravnica) LU Zrenjanin!
Dobar pogled.

petar
 Za to Stari nisam znao. Znam za terene da su odlicni, sa kim se granice i to, a uprava me nije nikada zanimala, volim samo prirodu, divljac i lov....
Just like old times!

Lala
 Ja sam išao sa Belom u onom čudu od krafta u njegov redovni obilazak jednog dela jezera, nisam išao u lovište da vidim kako je tamo, video sam samo jedan mali deo terena pored jezera, par stotina metara, praktično pored asfalta. Pa kad je tu takva brojnost divljači, mogu misliti šta je u lovištu.
A priroda je fenomenalna, nisam znao da li da više slikam, ili da gledam...
Bogu 'fala, što sam Lala Smile

Jank
 Ovako je bilo posle lova.....zaglavili su se na česmi ispred kuće, posle lova na temperaturi od 22 stepena....

img528.imageshack.us/img528/4007/dscn3178a.jpg

Ovog vikenda lovili smo zeca i fazana. Dan izuzetan, da je bilo malo hladnije više bi odgovaralo. Sa fazanima nije bilo većih poteškoća, psi su dobro radili i veoma brzo cela grupa je bila namirena ali sa zecom je bilo dosta teže. Do kraja lova moja grupa je ulovila samo dva zeca. Isto je bilo i u drugim grupama. U proseku je bilo jedan do dva zeca po grupi od pet do šest lovaca. nisu ni sa fazanima sve grupe bile namirene....

ali sve je to lovačka sreća, lep dan za boravak u prirodi za druženje i opuštanje ....to je lov....vooolliiimm pa makar i ništa ne ulovio....Pas
Lov je stil mog života...Pas]yoursmiles.org/msmile/animal/m0218.gif

petar
 Ima tu jezera i ribnjaka, najvece je Belo jezero. Za ribolov je odlicna destinacija Traktor bara, a lov je odlican u bilo kom delu lovista Begej...B)
Just like old times!

roedeer
 ima li neki lovac na forumu da je clan u Backom Gracacu?
Theory is nice to think about; facts determine the truth.

Lala
 Ja sam bio tamo svega par sati, brzo se smrkava, pa nisam stigao da vidim više.
Bela mi je posle uz kafu objašnjavao gde je šta, gde je lovište, gde je koje jezero, prepričavali smo lovačke priče i doživljaje, pričali smo i o propisima malo i o problemima oko lovstva, znate kako je kad se dva lovca nadju, nikad kraja priči. Jedino ne znam da li smo pričom 'davili' prisutne dame (suprugu i sestru Belinu). Pominjao i ono jezero Joca, čuo sam i ranije za to, ali nisam tamo pecao. 

petar
 Banat moj rodni je Lalo centar sveta, veruj mi...B) Grin
Just like old times!

bela
 nismo ih davili lalo ženica je svakim danom u lovačkim pričama samnom, a sestra mi je veći lovac i više zna o puškama nego polovine foruma,(teoretski) video si odnosno čuo par njenih komentara kad se ubacila u razgovor.Pilot
vižlan i terier

Lala
 Čuo sam, Bela, i suprugine i sestrine komentare, ali mi je bilo bzvz da pitam odakle znaju neke stvari, pretpostavio sam da su čule od tebe. Pozdravi ih obadve, moja gospodja Sosa me već spopadava, kada ću da je vodim u Ečku, a moj najmladji klinac me maltretira zbog onog krafta, kud sam i postavio snimak, ne zaklapa od kad je video mašinu Grin

DakiNS
 Lalo sa velikim žaljenjem te ovim putem obaveštavam da je sinoć naša prijateljica nastradala pod ne potpuno razjašnjenim okolnostima u svakom slučaju jutros sam pronašao tu pobožnu maloletmicu od 15 leta potpuno praznu posle sinoćnjeg druženja.Ostala je samo prazna flaša na kojoj je pisalo Manastirka i povelika rupa u pamćenju. Pozdrav . (ako naiđem na još koju stariju maloletnicu flaširanu obavestiću te)

Lala
 E, pa DakiNS, ko mi je kriv kad ne umem da budem u pravo vreme na pravom mestu!
Mogu ti reći da sasvim dobro kucaš po tastaturi posle iskapljene flajke te manastirke!Smean

bela
 eh lalo odakle znaju ? pa imaju mene pametnjakovića .
znači pozivnica vam ne treba kad hoćete nema problema. možda bismo mogli ponoviti u subotu posle kraft ide na sledeće jezero. Pilot
čujemo se do tad
vižlan i terier

Lala
 Nemam ništa protiv, Bela, samo da nas vreme posluži! Čućemo se, svakako! Mada bih ja sat-dva ranije da dodjem, pošto rano smrkava.
I pozdravi obe dame Bye

bela
 može što ne bi mogloB)
vižlan i terier

Lovac Stari
 Brate vozio si se kao na Floridi za vreme snimanja Policijske Akademije Grin.
Bela provozao si ga maherski B).
Dobar pogled.

slavko75
 joj bre ljudi blago vama lovite svaki viken jasam samo jeda put izasao i to za ovor lova 9. oktobra pocinjem malo da vam zavidim, citam ove vase dozivlaje i sizim xaxax
UZIVAM U LOVU Tri prsta 2

Sniper Hunter
 Niko nam nije kriv slavko sto smo daleko od Srbije Iznenadjen

Skoči na forum:

Slične teme
Tema Forum Odgovori Poslednji upis
Kako spremiti LOVAČKI RECEPT 32 26.05.2022. 07:52
Krivolov - kako se boriti protiv? METODE LOVA 624 19.09.2021. 07:54
Psi i mačke lutalice-šta i kako sa njima? LOV PREDATORA 853 14.01.2021. 22:03
Kako se boriti protiv KRPELJA KINOLOGIJA 386 02.07.2019. 09:48
Kako sam postao lovac LOVCI POČETNICI 29 10.02.2014. 18:08
Reklame
REKLAMIRANJE NA SRBIJALOV
PRIJAVA
Još uvek niste član?
Kliknite ovde za registraciju.
Online korisnika
Online gostiju: 12
Online članova: 0

Ukupno članova: 4,460
Najnoviji član: Baustelac

Poslednje vesti
Širom Evrope ponovo će biti dozvoljen sportski lov na grlice, EU ukida zabranu lova
Novosađanin zatečen u krivolovu u selu Divoš
ГОДИШЊИ ПОМЕН
У кикиндском ловачком удружењу ускоро и даме
Lov na vuka i ostale predatore u Bujanovcu 2. februara

Pričaonica
Morate se logovati da biste pisali poruku.

tomo vrbas
· 20.04.2025. 08:48

Христос Васкресе.

· 04.11.2024. 07:37

Milane imas temu izbor prve puske za pocetnike mada tesko da ce neko nesto smisliti protiv Z6 e sad taj Lupo ne znam.

· 15.10.2024. 05:38

Pozdrav ljudi, hvala za prijem, imao bih par pitanja sa obzirom da sam tek dobio sve potrebne dozvole za lov, a ranije nisam lovio, zanima me šta mislite ovoj kombinaciji. Benelli Lupo i Swarovski Z6

tomo vrbas
· 01.01.2024. 19:30

Сретна Нова година колеге ловци да сте ми живи и здрави, и да вас ловачка срећа и око и даље служе! 🍻

· 01.01.2024. 17:21

Drage kolege želim vam zdravlja, lične i lovačke srece u 2024toj. (I da nam se ružne stvari ne ponavljaju).

· 15.12.2023. 13:46

Niko ništa ne piše na forumu.LSS radi punom parom.Ima podršku lovaca.Jedni isti 30 god sede po U.O.i udruženjima.Nisu oni krivi mi smo Cenzurisano što to trpimo.

· 14.02.2023. 09:13

Drug i ja bi se učlanili u neko lovačko društvo u Banatu, da li neko zna gde se primaju članovi sa strane?

· 14.02.2023. 09:10

Pozdrav svima..

Anita Randjelovic
· 11.02.2023. 15:09

Da li neko zna proceduru zamene cevi kod karabina?

· 05.02.2023. 14:32

Neka ti je laka zemlja Lalo.

64,533,026 posete www.srbijalov.com